Hosbuldum cnm ayyy bende çok şaşkınım aslında hiç beklemiyordum bu ay ama Rabbim nasip etti beklemediğim ay hemdeHosgeldin canimmm hamile malesef yok beklemedeyiz.goxun aydinn allhim saglikla kucagina almayi nasip etsinn varmi bize oneerilerin neler yaptin. Cok buyukde gecmis olsun aallahim acil sifa versin
Ahh canim nee iyi olmus ama bebisin sana anneler gunu hediyeesi yapmis bnde yataktan 15 20 dk sonra kalkiyordum canim ayaklarrimi duvvara koyyuduyorddum ama bu ay senin dediklerini uygulayim hic kalkmayim birde sallyim bacaklarimi. Tesekkr. Ederim bilgilerin icin hayirlisi olsunHosbuldum cnm ayyy bende çok şaşkınım aslında hiç beklemiyordum bu ay ama Rabbim nasip etti beklemediğim ay hemdebu ay reglmin 7. 9. Ve 12. günleri beraberlik oldu ve bebeğim benimle... Ben ilişkiden sonra ayaklarımı duvara yasladım 40 dk kadar ohle durdum ve kendımı arada salladımmm bacaklarımı bisiklet sürer gıbı yani ve yataktan hiç kalkmadım öyle uyudum gitti.normalde 15 20 dk durup kalkıp duşa gırıyodum bu ay duşumu hep sabaha bıraktım...birde hergun cayın yanına incir ve kayısı yiyordum
ineden uyku yok canım. yine kafana takıyorsun dimi. ben şimdi duaya başlıyorum. bu ay becerebilirsem salatı tefriciye okuyacağım. Duadan zarar gelmem ama 4444 tane nasıl okurum bilemiyorum ama bismillah yapcam inşallahUyku yok düşünmekten uyuyamiyorum aklım karmakarışık canikommmhadi bu ay son gaz çalış ve mutlu haberi al sonunda canım yeni ay yeni umut demek nede olsa
Hayırlısı canım inşallah öbür aya olur Rabbim hayırlı vakitte doldursun kucaginiGunaydin canim deavmi geldi fena bir sekkilde bu ayda olmmadi hayilisi rabbim saglik versin canim ne yappalim cok uzuldum ama elden ggelen birseyy yok insallh tez zammanda gelir bebegim. Sen nasilsin n3relerdesein canikkoo keyifler nasil hasta olmadinmi sen bn erken oldumm
Pufff beynimde bi sürü soru işaretin
ineden uyku yok canım. yine kafana takıyorsun dimi. ben şimdi duaya başlıyorum. bu ay becerebilirsem salatı tefriciye okuyacağım. Duadan zarar gelmem ama 4444 tane nasıl okurum bilemiyorum ama bismillah yapcam inşallah
13. Gün iğne oldum canım kontrole gittim yumurtann büyüdüğünü catlamayip kiste dönüştüğünü öğrendim bu ay hurma poleni kullanmistim ya o yada igne malumu oldu neticede bu ay boş gecti 3. Gün kontrole gidicem erimemisse d.kd.kontrol hapı başlayacak bakalim ona göre bisey planliycamCANIM BAK TATİLDE BİR KAPLICAYA GİT. BEKLE TATİLİNDE HAMİLELİK OLURSA NAPICAN. KAPLICA BAYA FAYDALI BİRŞEY İMKANIN VARSA. VE STRESS ATARSIN. KOMŞULARINDAN DA UZAK OLURSUN BİRAZ. VE KİST İÇİN SOĞAN SUYU ÖNERİYORLAR. BİLİYORUM OTCUNUN TEKİ OLDUM AMA NAPİM ÇARESİZLİK. KİSTİ STRESTEN YAPTIN DİYE DÜŞÜNÜYPRUM VALLA. OLADIN DİMİ ADET BEN KONUYU KAÇIRDIM BİRAZ. KİSTE Mİ DÖNÜŞTÜ.
amınn canım duaların ıcın allah hepımızın gonlune gore versınn hayırlısı allhtan bu ay devam gun asırı durumlara sonra esıme dıkkt edıcen yılmak yokk amam bu ay tasınama var bızımde am ahayırlısı dun cok kotuydumm agla agla fena oldum ama bugun ıyımm cok sukur kafam dagıldı anneme gıttım eltımde geldı kızıyla yavrumm annemınn elınde yellek gormuste bu kımın teyze dedı bende benım kızıma yapıyor fıstıgımm dedydımm ayy yengecıgımm cokk sevındımm bana kız kardes gelıyorr dıye boynuma bogazıma sarıldıı ope ope eve gıttı ıknada edemedık oyle bırsey yok bırtanem sonra olacak kardes dıyorumm dahah bugun en sevınclı gunum dıyorr sıpacıgımm daha onun ole yapması bıle gozlerımm dolu dolu olduu ne fırtanalar yasadıgımı bır bılseler aslında bn daha yenıyız dıyıp gecıstırıyorumm herkese annem harıcc tabıı oylle bır gunum gectıı canımmm sende sıkma canını bu ay ılışkı sonu kalkmıcamm yatıp uyuyacagım acıkcası bırde haavaya kalıdrıcam ısde yınen hayırlısı bakalım songaz alısmalara devammmHayırlısı canım inşallah öbür aya olur Rabbim hayırlı vakitte doldursun kucaginiben regl olayım dIye dua ediyorum bi an önce olsun da dr gidip kistin erdiğini öğrenmek istiyorum bu ay gitti önümüzdeki ay da giderse çok kötü olurum ahhh ahhh gün gelip regl için dua edicemi bilsem oturup gülerdim ama fena şekilde ediyorum inşallah hemen olur çünkü forumlara baktim biraz benim durumda olanlarin regl donemleride geckkmis pufff aklımda deli sorular anliycan canim kendimi temizliğe vurdum boya yaptircam bakalim renk secmeye calisiyorum
ayy canımm nedesemm bılemedımm gozun aydınn ıyı olmus bır an once kurtulusun ınsallh canımm m allh gonlune gore versınn ama bılıyormusunn senden cok tatlı bır anne olacak ben bun aınanıyorummKızlar az önce kırmızı kartı yedimne gariptirki hem sevindim hem üzüldüm kistin gecikme yapmadigina sevindim igneden sonra bi gün bile Şaşmadi tam 14.Günümde geldi kirmizilar bi yandan belki sonradan catlar gebe kalirim diye umut ediyordum o yüzden üzüldüm umut dunyasi iste 3. Günü kontrole gidicem inşallah inatçı Yumoş kaybolmuştur bu aya yeni umutlarla başlarım kızlar dua edin bana hayırlı bi haber alayim drdan
Sizler napiyonuz nasil gidiyor çalışmalar
Frdaammmmm bitanemmm ne güzel şeyler söyledin öyle vallahi çok güzel moral olduayy canımm nedesemm bılemedımm gozun aydınn ıyı olmus bır an once kurtulusun ınsallh canımm m allh gonlune gore versınn ama bılıyormusunn senden cok tatlı bır anne olacak ben bun aınanıyorummsenı gormedımm ama cok seker bır anne olacaksınn sen bu ay umutla devam canımm elele bırtanem devam son gazz benımde ıkıncı gunumm bu ay neler yapalım varmı tavsıyelerınn bn ılıskı gun boyu ve sonunda kalkmadan yatacagımm bırde ovu testı alsammı almasammı bılemıyorumm canım ya banada bıldıgın duydugun olursa haber et olurmuuu bırtanem ben hepp senın yanındayımm canısın senn
canimmsin sendee kuzucugumm nedemek herzaman sirf morao diye degil amacim gercekleri soylemek gibisi yokk bu ay incirde alip yiyelim birde tarcinli balida yapalim iyi olur bn foto atatrim sana yapinca hastalgim bitmeden yapayimda 3yada5gunde olsa faydasini gorelim yapamazsanda haber et yapip gondereyim sanada bir kucuk kavonoz ovu testi niye almak istemiyorum biliyormusun kafami karistormak isdemiyorum anladinmi fazla annem usulu gun asiri durumlar birda ne kadar bitkisel durumllar varsa oylebyani daha genciz sende pek preesend jel felan pek karistirip kafani yorma akisina birakip temiz ilerle ama en iyisde sen bilirsin tatliskomm benimmFrdaammmmm bitanemmm ne güzel şeyler söyledin öyle vallahi çok güzel moral oldusenden de tatlım çok tatli güzel umut dolu annisler olucaz biz en büyük farkimiz olacak çünkü sabirla beklemeyi cok iyi biliyoruz iyi oldu canim sevindim bende en azindan yeni aya yeni umutla basliycam iliskiden önce eşine acı kahve ortam hafif serin olacak ve sabaha kadar yerinden kalkma hergün kuru incir kayısı tuketmeye çalış canim bide şu bal tarçın çörek otunu yapsammi diye düşünüyorum druma bi sorcam bakalım bide yapabilirseniz sabah saatlerinde yapilan iliski daha verimli oluyormuş canimm ovuyuda al canim her yolu denemekte fayda var çünkü en onemli sey ovulasyon Günlerimiz
Canimmmmm benim güzel yuregine sağlık canim ayrıntılı yazarsan sevinirim nasil yapcaz ne zaman baslicaz falancanimmsin sendee kuzucugumm nedemek herzaman sirf morao diye degil amacim gercekleri soylemek gibisi yokk bu ay incirde alip yiyelim birde tarcinli balida yapalim iyi olur bn foto atatrim sana yapinca hastalgim bitmeden yapayimda 3yada5gunde olsa faydasini gorelim yapamazsanda haber et yapip gondereyim sanada bir kucuk kavonoz ovu testi niye almak istemiyorum biliyormusun kafami karistormak isdemiyorum anladinmi fazla annem usulu gun asiri durumlar birda ne kadar bitkisel durumllar varsa oylebyani daha genciz sende pek preesend jel felan pek karistirip kafani yorma akisina birakip temiz ilerle ama en iyisde sen bilirsin tatliskomm benimm
canımm ben san aatayımm lısteyı bak hangısı hosuna gıderse onu yapalımm gıttım mmı doktora ne yaptınn canım ınsallah ıı gecmıstırr benımde kafam karısıkk yumurta catlama takıbı yapsammı ovudan buay yok sa gun asırı durumları bırgun durup bırgun yaramazlık yapsam bılemıyorumkıCanimmmmm benim güzel yuregine sağlık canim ayrıntılı yazarsan sevinirim nasil yapcaz ne zaman baslicaz falankuzummm öyle rahat ediyorsan aynen devam et benim Yumoş bu ay sikintiliydi ya artik icime kurt düştü ovu yapmazsam olmaz yarin kontrolum süper gecerse inan içim rahatlayacak bi ohhh cekicem yani inşallah bugunde nobetteyim zaman gecmek bilmiyorrr
KÜRLERIMIZCanimmmmm benim güzel yuregine sağlık canim ayrıntılı yazarsan sevinirim nasil yapcaz ne zaman baslicaz falankuzummm öyle rahat ediyorsan aynen devam et benim Yumoş bu ay sikintiliydi ya artik icime kurt düştü ovu yapmazsam olmaz yarin kontrolum süper gecerse inan içim rahatlayacak bi ohhh cekicem yani inşallah bugunde nobetteyim zaman gecmek bilmiyorrr
Sağol canim yok gitmedim canim bugün 2. Günüm yarin gidicem dra inşallah 3. Gün olacak hormon falan bakacakcanımm ben san aatayımm lısteyı bak hangısı hosuna gıderse onu yapalımm gıttım mmı doktora ne yaptınn canım ınsallah ıı gecmıstırr benımde kafam karısıkk yumurta catlama takıbı yapsammı ovudan buay yok sa gun asırı durumları bırgun durup bırgun yaramazlık yapsam bılemıyorumkı
Hayırlı olsun canim tebrikler Rabbim sağlıkla kucağına aldirsinBende varım. SAT 26 Mart.
Şafak 241.