Nısan ayında hamıs olanlar toplanalım mı

nerdesiniz kızlar son durumlar nedir benim adetin 5. günü bugün daha yeni söktü adetim garip bir şek,lde

nerdesiniz kızlar son durumlar nedir benim adetin 5. günü bugün daha yeni söktü adetim garip bir şek,lde
selam canimmm son durum bata 4gun kaldi durummu bebis yok zannedersem agrim hasta olacagim gibi :KK43:keyifler dusuk o yuzden hadi sanada gecmis olsunn insallh hamis kalirsin tez zamanda xanim bnde umutta kalmadi artikk

selam canimmm son durum bata 4gun kaldi durummu bebis yok zannedersem agrim hasta olacagim gibi :KK43:keyifler dusuk o yuzden hadi sanada gecmis olsunn insallh hamis kalirsin tez zamanda xanim bnde umutta kalmadi artikk
canim deme oyle ama umudu kesmek olur mu hic hem hamilelik adet belirtileri ayni kirmizilar gelmedigi surece hep umut var yani

ahh canım adet olduğumu bile bile sökmediği için bi umut acaba dedim hep dün akşama kadar bugün olmasaydı kan verecektim bu ay nasip değilmiş inanıyorum olacak az kaldı hepimizin

canim deme oyle ama umudu kesmek olur mu hic hem hamilelik adet belirtileri ayni kirmizilar gelmedigi surece hep umut var yani
İnsallh canim imsallh moralnoluyorsun bana inanki belirtiler ayni bu ayda farkli birsey pek yasamadim sadce yumurta catlamamdamn bu yana gogusllerim hep bir agri var o bacaklarim batmali agri var halsizim bu ay oyle hasta olacak gibide agrim varb allh gonlumuze gore veersin sen ne yaptin canim

İnsallh canim imsallh moralnoluyorsun bana inanki belirtiler ayni bu ayda farkli birsey pek yasamadim sadce yumurta catlamamdamn bu yana gogusllerim hep bir agri var o bacaklarim batmali agri var halsizim bu ay oyle hasta olacak gibide agrim varb allh gonlumuze gore veersin sen ne yaptin canim
amin canim insaallah bak kendini strese sokma ki farzet bu ay yok sen dqha cok yeni evlisin olur daha stres yapinca vicut antikor uretiyomus bu da gebeligi englliyormus kendi elimizle kendimize engel cikarmayalim rahat olmaya bak . benimki ayni canim valla uc gun sonra kontrole gidicem bakalim yumurtalarim ne durumda iste ona gore yonlendirecek doktor

amin canim insaallah bak kendini strese sokma ki farzet bu ay yok sen dqha cok yeni evlisin olur daha stres yapinca vicut antikor uretiyomus bu da gebeligi englliyormus kendi elimizle kendimize engel cikarmayalim rahat olmaya bak . benimki ayni canim valla uc gun sonra kontrole gidicem bakalim yumurtalarim ne durumda iste ona gore yonlendirecek doktor
bu ayda olmadıı durumlar fena lekelenme olmuss :KK42::cry::KK42::KK42:

Kızlar meraba napiyorsunuz neler var neler yok bakalım gelişmeler nasil :KK54:
Z zulamm cimm devami geldimi lekelenmelerin eğer gelmediyse yerleşme kanaMasi olabilir canım inşallah bu ay mutlu haber senden gelicek gibi :KK49:
:KK49:

ElifAhsen02 ElifAhsen02 canimm yeni ay yeni umut demek kaç yıl olmuştu canim senn asilamadan once biraz daha doğal yoldan denesen bitanem tabi bu nacizane benim fikrim

inş Rabbim hayırlı zamanda nasip etsin evet cnm hamile yim daha çok yeni :)

Bizlerede dua et canim :KK60: Rabbim sağlıkla kucağına aldirsin inşallah
Amin cnm :) Rabbim isteyen herkese hayırlı zamanda hayırlı evlat nasip etsin :) ben tam bebek düşünürken tesadüfen troid hastasi oldugumu ogrendim bebek isterken kendimi uzun bir tedavinin içinde buldum ama hep hayırlısıni Diledim hiç hemen olsun demedim şükürler olsun benim bu konudaki sınavım bitti :) birgün hepiniz bunları düşünüp yazacaksiniz hiç aceleye gerek yok herkes hayırlısıni dilesin elbet muratlarimizi buluruz :)

kızlar nasılsınız? ne var ne yok son durum nedir. benim yumurtlama dönemim yaklaştı. geçen aykı hevesim malumunuz kursağımda kaldı.

kızlar nasılsınız? ne var ne yok son durum nedir. benim yumurtlama dönemim yaklaştı. geçen aykı hevesim malumunuz kursağımda kaldı.
Uyku yok düşünmekten uyuyamiyorum aklım karmakarışık canikommm :KK14::KK14: hadi bu ay son gaz çalış ve mutlu haberi al sonunda canım yeni ay yeni umut demek nede olsa:KK9:

Kızlar meraba napiyorsunuz neler var neler yok bakalım gelişmeler nasil :KK54:
Z zulamm cimm devami geldimi lekelenmelerin eğer gelmediyse yerleşme kanaMasi olabilir canım inşallah bu ay mutlu haber senden gelicek gibi :KK49:
:KK49:

ElifAhsen02 ElifAhsen02 canimm yeni ay yeni umut demek kaç yıl olmuştu canim senn asilamadan once biraz daha doğal yoldan denesen bitanem tabi bu nacizane benim fikrim
Gunaydin canim deavmi geldi fena bir sekkilde bu ayda olmmadi hayilisi rabbim saglik versin canim ne yappalim cok uzuldum ama elden ggelen birseyy yok insallh tez zammanda gelir bebegim. Sen nasilsin n3relerdesein canikkoo keyifler nasil hasta olmadinmi sen bn erken oldumm:KK66:

Hosbuldum cnm hamile yokmu bu sayfada :)
Hosgeldin canimmm hamile malesef yok beklemedeyiz.goxun aydinn allhim saglikla kucagina almayi nasip etsinn varmi bize oneerilerin neler yaptin. Cok buyukde gecmis olsun aallahim acil sifa versin

Caniko ne yaptinn nasilsin bu ayi gzel degerlendirirsin insalh. Allh once hayirlisini veersin insallh hamis kalisi . Canim rabbimbtez zamanda anne yapmayi nasip etsin benim bu aay olmaddibhastayim dun cok moralim bozuktu esimle konustum acele etme hayatim dedi. Dun gece moralim sifirdi. Onun destegiyyle ayaktay . Yeni evli olddugumuz icin gezelim akisina birakalim diyor dahabdogrubdurust basbasa bike kalamadikbesimle yatmadan yatmayabb gorusebildiik :KK43:

X