Nısan ayında hamıs olanlar toplanalım mı

niye canım belirtiler diyosan heralde onları takma kafaya çünkü adetten farkı yok ben buna inanıyorum ki ilk yaptığım düşüktede öyle olmuştu adet olacam diye beklerken hamile olduğumu öğrendim
canim ya agrim var goguslerimde kasiklarimda agriyor arada ama bilmiyorum dengem bozuldu aglayasim var hickira hickira moralim bozuk kizlar hic yuzum gulmuyor niye boyleyim.bilmiyorum cok yipranmis hayatan bikmis gibiyim n

canim ya agrim var goguslerimde kasiklarimda agriyor arada ama bilmiyorum dengem bozuldu aglayasim var hickira hickira moralim bozuk kizlar hic yuzum gulmuyor niye boyleyim.bilmiyorum cok yipranmis hayatan bikmis gibiyim n
agla canim rahatlicaksin emin.ol bende dun oyleydim agladim oyle icim sogudu . ama oyle hayattan biktim deme ne guzel sagliklisin esinde oyle ailen sag saglikli bi tek olume care yok su dunyada . cok istedigi seyler insanin sinavi oluyor demekki kendini strese sokma lutfen daha tazecik evlisin sen hem yaa

bu ayda olmadıı galıba ne agrılarımmvar nede goguslerımde hassasıyett oyle agrım sıızm da kalmadıı

günaydın kader arkadaşlarım 2 gün geçti adetim sabah test yaptım tek çizgi adetim geldim gelicem dio kötüyüm isyan etmiyorum asla rabbim nasip etsin cümlemize
canımmm durumlarrr ne neyatınn:)

ne yaptınn canıkoo

S sukret canımm nasılsınn nerelerdesınnn
Canimmm Eskişehir e gittik dün sabah daha az önce geldik çok eglendik bütün stresimi attım arkadaşlarla gittik hertarafini alt üst ettik aldim karti bi dünya alışveriş yaptim kendimi buldum bir rahatladim ki sorma çok iyi moral oldu tabii ne yazikki yine nobetteyim calismalarida biraktik 3 gündür artik bi an once regl olayim şu kist belasi gitsin basimdan diye dua ediyorum

Sen neler yaptin yoklugumda hamis haberi gelmemis hic hadi artik verin güzel haberleri topik ölü gibi kuzummm kirmizilar gelmeden ümit kesme inşallah bi sürü haber gelicek

ohhhh sefam olsunn iyiki gitmissinn canimmm bnm yarasin size bir halszim degisik haldeyimm nedense ama olmadi galiba ya bu ayda hayirlsi insallh iiyi haber veren. Olur

ohhhh sefam olsunn iyiki gitmissinn canimmm bnm yarasin size bir halszim degisik haldeyimm nedense ama olmadi galiba ya bu ayda hayirlsi insallh iiyi haber veren. Olur
Belkide bebisin halsizligi olabilir üstündeki kuzumm inşallah güzel haberler yazarsin buraya

inşallah canım aynen sonradan çok hayal kırıklığı oluyor
bat zamanımda az kaldı allahtann acık eczanede yok yanımda yoksaa alırdım bes .on tane onuda yapr dururdum ama canıkomm almayım yapömayımm dıyoruumm sen ne dersın bu arada hıc belırtımde yokk bugunn bır defa gobusum de segerme oldu da oda soguktann havadan heralde

yok canim yapma bekle son gune kadar durup dururken strese sokma kendini bazen afet bir hafta bile gecse cikmayabiliyor tette o yuzden girme strese benimde klomen bitti canim ayin yedisinde kontrolum var ama calismaya basliycam doktora gitmeden ben yinede nolur nolmaz

Aynenn canimm yapmayii8imm test oolmadi bu ayda zannedersem bn anne olamicam galiba.insallh sn Tyze l haberler edersin bize rabbim gonlune gore versin hasta olcak gibi hafif agrilarim birde baccaklarim aggriyor bnm kafam cok karisik kendimi ise verdimm uzulmeyim takmayim diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…