- 24 Haziran 2014
- 1.325
- 1.306
Allah başınızı bozmasın canım inşaallahhAynen canim kendimi yapiyorummzaten bn bu adami 2011 deoldugu gibi kabul ettimm :)
aminn canım en kotu gunler boyle olsunnnAllah başınızı bozmasın canım inşaallahh
canımm benımm ıyız ya bakam arada bır ısyana baglıyorumdaaaaa onuda nalamzmıyımm bnm kızgınlıgım 10 dk 10 dk dan sonrsaa hıc bırseyy olmamıs gıbı olurumm SEN BIZI BOSVER CANIMIN ICI SEN II OL YA NIYE BOYLE YAPIYORSUNNN canımsınn sen mınık kusss bakk tamm anlıyorumm senı ıkı yıl olmus evleneeı tabı dıs atkende canını sıkıyor sen dısa kulagını kapat once sakın kımseyı dınleme yasınn genc bırtanem senıı bnm gıbı 26 yasmısın bn yasımda gecıyorr bırdeeZ zulammElifAhsen02 canlarim moral verdiğiniz için çok teşekkür ederim sabrediyorum ama içim acıyor bu aydan çok umutluydum o kadar şey yaptım çok kötüyüm hele bide d.kontrol ilaci falan deyince iice gerildim öyle olursa mayista gidecek sonrada zaten ramazan sonra izne ayrilip tatile gidicez hepten seneye kalacak off offf Rabbim bizi bu sınavda birakmasin Allah'im nolur tez vakitte bizede yasat
Hergün bi hamile haberi aliyorum sanki inadina yapiyorlar bide darisi sana hoş kürtaj oldun demi deyip canimi iyice yakiyorlar işte herkes bebekleri hakkinda konuşuyor apartmanda kimseye gidemiyorum cogunun yeni bebekleri var çok bunaldim çok daraldim sağolsun muayneden sonra eşim alıp gezmeye götürdü çok iyi vakit gecirdik simdi eve geldik yine ayni her daireden cocuk sesleri benimki bomboş buraya bile aglayarak yaziyorum Rabbim yardim et
Z zulamm canim eşine de hak ver onlarda çok yipraniyor zaten hayatin zorluğu maddi imkansizliklar bide üstüne bebek meseleleri iice bunaliyorlar kolay değil haftasonuna bi plan yapin cikin piknik yapmaya gidin sabahtan aksama kadar keyfinize bakin alin topu hamagi onlara karsida anlayışlı olmamiz lazım canimm
once can sagligi olsun esin sen iyisiniz ne guzel bebegin olsa sagligin olmasa ona bakamasan nasil olur bi dusun bakalim o yuzden once sen onemlisin . hayirli zamanda gelsin demekki bu ay hayirli olmayacakti . hic beklemedigin bi anda ansizin yakalayacak o seni seneye kalacak diye uzme kendini onu Allah bilir o emretmeden yaprak bile dusmez yere o emrederse doktorun catlamamis catlamaz dedigi yumurtada catlar catlar bebiste olur yani yeter ki emretsin uzme kendini ben sizden moral buluyorum bakZ zulammElifAhsen02 canlarim moral verdiğiniz için çok teşekkür ederim sabrediyorum ama içim acıyor bu aydan çok umutluydum o kadar şey yaptım çok kötüyüm hele bide d.kontrol ilaci falan deyince iice gerildim öyle olursa mayista gidecek sonrada zaten ramazan sonra izne ayrilip tatile gidicez hepten seneye kalacak off offf Rabbim bizi bu sınavda birakmasin Allah'im nolur tez vakitte bizede yasat
Hergün bi hamile haberi aliyorum sanki inadina yapiyorlar bide darisi sana hoş kürtaj oldun demi deyip canimi iyice yakiyorlar işte herkes bebekleri hakkinda konuşuyor apartmanda kimseye gidemiyorum cogunun yeni bebekleri var çok bunaldim çok daraldim sağolsun muayneden sonra eşim alıp gezmeye götürdü çok iyi vakit gecirdik simdi eve geldik yine ayni her daireden cocuk sesleri benimki bomboş buraya bile aglayarak yaziyorum Rabbim yardim et
Z zulamm canim eşine de hak ver onlarda çok yipraniyor zaten hayatin zorluğu maddi imkansizliklar bide üstüne bebek meseleleri iice bunaliyorlar kolay değil haftasonuna bi plan yapin cikin piknik yapmaya gidin sabahtan aksama kadar keyfinize bakin alin topu hamagi onlara karsida anlayışlı olmamiz lazım canimm
aaynen oleee canımm aynen oleee bakk ne guzel demıssın yaprakk bıle kıpramaz rabbım ıstemezse dıye rabbım ıstemeseydı kocısınle evlenemezdınn degılmmııı yapma bole de artıkonce can sagligi olsun esin sen iyisiniz ne guzel bebegin olsa sagligin olmasa ona bakamasan nasil olur bi dusun bakalim o yuzden once sen onemlisin . hayirli zamanda gelsin demekki bu ay hayirli olmayacakti . hic beklemedigin bi anda ansizin yakalayacak o seni seneye kalacak diye uzme kendini onu Allah bilir o emretmeden yaprak bile dusmez yere o emrederse doktorun catlamamis catlamaz dedigi yumurtada catlar catlar bebiste olur yani yeter ki emretsin uzme kendini ben sizden moral buluyorum bak
canımm cıgımm neyse oZ zulamm canim yok ben rahim filmi cektirmedim canım inşallah sizden güzel haberler gelir dış etkenler bi olmasa canımı çok yakıyorlar birsey dediklerinde bogazlarina yapisasim geliyor dua et canim inşallah kaybolurda diğer ay boşa gitmez
ElifAhsen02 canim keşke dediğin gibi bi mucize olsa bi anda alsam bu ay mutlu bi haber Rabbim dilini kalem etsin inşallah bugüne kadar güçlü duruyordum ama yumurtann catlamadigini ve kistlestigini duyunca birden yikildim Allah'im yüzümüzü tez vakitlerde guldursun inşallah
insaalllhh canımsınn sende ıyıkı varsınnnn ılla herseyıı bebek ıcın konusmayada bılırızz canıkommmm bak bn burda herseyımı anlatır oldumm sızde ole yapınn ısde en cok guldunude anlatabılırsınn en cok sevındıgınede sonra ruyanıda anlatabılırsınn bana bak anlatmadıgımm kalmadıı vallhıı kaynanamlardan tut el orgusunden esıme kadar ruyama kadar anlatıyorumm sıze bır gun olsunda sen ne sacmalıyorsun demedınız bana vallahı ıı sabırlısınızZ zulammElifAhsen02 iyiki varsınız canlarimm bugün kendime nasil gelirdim bilemiyorum yarin nobetimde var Rabbim sabırlar versin inşallah hepimize hiç ummadigimiz anlarda o mutllugu kalbimize koysun inşallah
Ahhh keşke yakın olsaydık keşke daha az kafYa takardik çünkü insanin halinden yasYan anlar ne kahveler içerdik tabiki canim paylasiriz herseyimizi ne sıkılması daha moral buluyoruz inşallah Eskişehir e gidicez moral olsun diye Rabbim inşallah bi mucize gonderir bu ayinsaalllhh canımsınn sende ıyıkı varsınnnn ılla herseyıı bebek ıcın konusmayada bılırızz canıkommmm bak bn burda herseyımı anlatır oldumm sızde ole yapınn ısde en cok guldunude anlatabılırsınn en cok sevındıgınede sonra ruyanıda anlatabılırsınn bana bak anlatmadıgımm kalmadıı vallhıı kaynanamlardan tut el orgusunden esıme kadar ruyama kadar anlatıyorumm sıze bır gun olsunda sen ne sacmalıyorsun demedınız bana vallahı ıı sabırlısınız
gıdın tabekı canımm benımm ıı olurr allh gonlune gore versınnAhhh keşke yakın olsaydık keşke daha az kafYa takardik çünkü insanin halinden yasYan anlar ne kahveler içerdik tabiki canim paylasiriz herseyimizi ne sıkılması daha moral buluyoruz inşallah Eskişehir e gidicez moral olsun diye Rabbim inşallah bi mucize gonderir bu ay
Canim kirmiziyi gorene kadar umut vardir inşallah hakkinda hayirlisi olurgünaydın kader arkadaşlarım 2 gün geçti adetim sabah test yaptım tek çizgiadetim geldim gelicem dio kötüyüm isyan etmiyorum asla rabbim nasip etsin cümlemize
stress yapma canım eğer yoksa geciktimiş olursunamin inş ama kendimi çok kötü hissediyorum
canım sen benden çok stress yapıyorsun. insanlara düşünmüyoruz de. Bak sana bişey diyeyim mi çocuklular çocuksuzları kıskanıyor. öyle diyenlere yaşım daha geç rabbim verri acelem yok. çocuğumu zamanı gelince alırım kucağımı şimdi tadını çkarıyorum de bak bakalım sana bir daha öyle diyeceklr mi ve gerçekten kocanla bu boş zamanınızn tadını çıkarın mesela imkanızı varsa gecenin bir saai eve dönün. inan öocuk olunca özliceksin sabah istediğin saate kalkmayı. bir kursa git işe başla. bak kafanı onlara ver hamile kalırsın hemen. böyle evlilğinizin en güzel yıllarını heba edrsiniz demedi deme. ha senden farklı bir durumum yok ama. bak inan gerçekten kendini üzüyorsun. bir ara dr gitmeyide bbırak. bir uğraş bul kendine sözmü? bak ben burda yanalızlıktan ölücem. mesela hayalim dikiş kursuna gitmek ama burda yok. yanıp tutuşuyorum bu ttkuyla. ama napim türkiyey dönmeyi beklicem mecbur. benden bak bir artı şansın var. üzme kendini. insanlarada kulak asma.Z zulammElifAhsen02 canlarim moral verdiğiniz için çok teşekkür ederim sabrediyorum ama içim acıyor bu aydan çok umutluydum o kadar şey yaptım çok kötüyüm hele bide d.kontrol ilaci falan deyince iice gerildim öyle olursa mayista gidecek sonrada zaten ramazan sonra izne ayrilip tatile gidicez hepten seneye kalacak off offf Rabbim bizi bu sınavda birakmasin Allah'im nolur tez vakitte bizede yasat