• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Nisan ayında gecikme yasayan bayanlar buraya :) Belirtilerimizi paylasalımmm☺️

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

anderlex_spor

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
23 Nisan 2017
53
17
3
Kızlar bnim bat 31 marttı 28 gunde bır adet goruyorm 3 gun gecıktı bazen agzm sulanıyor Boyle olan var mıı :)

Bnde en son 28martta regl oldum 2mayıs oldu 5gun gecti tık yok regl duzenim olmadığı için bekliyorum 2gun gece evde test yaptım negatifti dahada bekliyorum belki yarın olurum

Bnimde 5 gun gecikti bugun test yaptim.Biraz degisik cikti sonuc.Sonradan bi ikinci cizgi cikti.Yarin sabah ilk idrarla tekrar yapicam insallah dogru sonuc alirim ;) fotosunu atmak istiyorum ama beceremedm :(

Merhaba kizlar. En son 2 nisanda regl oldum dongüm 24 hic gecikme yasamam normalde .5 gun once kan testi yaptirdim 1.20 cikti doktor gec dollenme olabilir bekleyelim dedi ve az önce acik pempe akintım oldu .regl mi oluyorum acaba yoksa yerlesme kanamasimı

Tatlm Hamile olabilirsin.Ben dun idrar testi yaptim negatifti.Bugun kan testi verdim yarin alicam insallah cikar.6 gun gecikmem oldu.Az once iki damla kahverengi akintim oldu kesildi.Adet olucam sandm ama olmadim...

Ayy insallah hamişsizdirrr:emir_bebek:

İyi akşamlar kızlar bu sabah ilk ıdrarla test yaptım yine negatif yumurtalarımda hareketlilik var ama regl olmadım daha kan belli olur varsa sanırım dimi ? İdrarı negatif çıkıp kanda hamile çıkan oluyor mu acaba hala regl olmadım ve kötü bişe olmasındn korkuyorum

Tatlm Hamile olabilirsin.Ben dun idrar testi yaptim negatifti.Bugun kan testi verdim yarin alicam insallah cikar.6 gun gecikmem oldu.Az once iki damla kahverengi akintim oldu kesildi.Adet olucam sandm ama olmadim...

Ayy insallah hamişsizdirrr:emir_bebek:

Insallah ya bende yarin doktora gidecem haberdar et sende anderlex_spor

İyi akşamlar kızlar bu sabah ilk ıdrarla test yaptım yine negatif yumurtalarımda hareketlilik var ama regl olmadım daha kan belli olur varsa sanırım dimi ? İdrarı negatif çıkıp kanda hamile çıkan oluyor mu acaba hala regl olmadım ve kötü bişe olmasındn korkuyorum
Canim bnde seninle ayni durumdayim.Az once cikolata gibi az bi leke vardi camasirimda Acaba adet mi olucam yoksa yerlesme kanamasimi insallah yerlesmedir

Back