Orasida oyle canim da vaktini bekliyoruz işte. Hakkimizda hayirlisi olsun inşallahKatılıyorum canım bilmemek rahatlık ama işte ister istemez araştırıyoruz. Gerçi bi yandna da iyiki araştırmışım doktorların düzgün yönlendirdiği yok. Kendi araştırmalarım sayesinde bu kadsr ilerleyebildik. Doktorlara kalsa benim üzerimden niye olmuyo acaba diye beni harcayacaklardı. Oysaki sorun eşimdeymiş.
Gecikmenin yumurtlamayi etkileyecegini pek sanmiyorum canim. Ilk ayin psikolojisiyle gec yumurtladin bence.selam kızlar.2. kez anne olamay hazırım artık :) ve geçen ay çalışmaya başladık.adetim bu ay tam 9 gün gecikti ama sonuç negatif.dr mevsim geçişindendir dedi.merak ettiğim bu kadar gecikme sonrasında yumurtlamam sağlıklı bir şekilde gerçekleşirmi?
yoksa bu ay için boşa umutlanmıyım mı?
5 gun kala yaptım gün kala degıloffff benımde yarınn reglı gunum 1 haftadır bel kasık agrılarım var gögüs agrım ama bılmıyorumm. Reglime gun kala idrar test yaptım sonuc buydu kızlar. Yani cok silik cıkmıs karartma yaptımm ahh bu umut ve ıhtımaller
Bende burda takila takila gorur oldum cizgileri. Var gibi kuzum ya5 gun kala yaptım gün kala degıl
Canımm bunu ben 3 gun once yaptımm ve bugunde yaptım hıc cızgı goremedim ne alaka anlamadım yarın reglı gunum normaldeBende burda takila takila gorur oldum cizgileri. Var gibi kuzum yainsallah tekrarla yarina daha guzel gozukur
Allah Allah. Bu testlerde insana umut veriyo deli ediyo. Insallah gecikmen olurda kan verirsin cikar canimCanımm bunu ben 3 gun once yaptımm ve bugunde yaptım hıc cızgı goremedim ne alaka anlamadım yarın reglı gunum normalde
İnşallah canmm ama silik bi cizgi var attıgım fotoda yanı ben öyle görmek istıyorum dıye gozukmuyo dimiAllah Allah. Bu testlerde insana umut veriyo deli ediyo. Insallah gecikmen olurda kan verirsin cikar canim
Bende goruyorum sanirim ama valla artik gozumun gordugunden suphe eder oldumİnşallah canmm ama silik bi cizgi var attıgım fotoda yanı ben öyle görmek istıyorum dıye gozukmuyo dimi
Merhaba benim de bu ay gecikmem olmuştu 6 gün kadar . Demekki mevsim değişikliğinden oluyo bu aralar çok sık duyuyorum regl gecikmesi olanları. Bu arada ben de ikinci çocuğa hazırım hem de çokk inşallah Allah ım gönlümüze göre versinselam kızlar.2. kez anne olamay hazırım artık :) ve geçen ay çalışmaya başladık.adetim bu ay tam 9 gün gecikti ama sonuç negatif.dr mevsim geçişindendir dedi.merak ettiğim bu kadar gecikme sonrasında yumurtlamam sağlıklı bir şekilde gerçekleşirmi?
yoksa bu ay için boşa umutlanmıyım mı?
ne baharmış be :)Merhaba benim de bu ay gecikmem olmuştu 6 gün kadar . Demekki mevsim değişikliğinden oluyo bu aralar çok sık duyuyorum regl gecikmesi olanları. Bu arada ben de ikinci çocuğa hazırım hem de çokk inşallah Allah ım gönlümüze göre versin
İnşallahkuzumBendaa geldim hacılar, bat 28 mart çatlatma vurulmuştum bu hafta ağrılarım başladı eşim yarın hastaneye gidelim diyo kist olmasından korkuyo tuttu mu diye de öğreniriz gitmişken inşallah olmuştur ya ümidimi kaybetmek istemiyorum artık
İnşallahBendaa geldim hacılar, bat 28 mart çatlatma vurulmuştum bu hafta ağrılarım başladı eşim yarın hastaneye gidelim diyo kist olmasından korkuyo tuttu mu diye de öğreniriz gitmişken inşallah olmuştur ya ümidimi kaybetmek istemiyorum artık
Var gibi canım bı kaç gün daha yapıp koyulasma olursa kan verebilirsin
Hoşgeldin canım geçmiş olsun amiib inşallah bu ay hepimizin yüzünü güldürsün AllahımKızlar benimde bat 14 Nisan 3 ay önce düşük yaptım o zaman da klomen kullanmistim şimdi de baktim reglim geç geliyor böyle olmayacak bugün adetin 5.gunu klomene başladım bakalım inşallah bu ay hepimiz mutlu haberi alırız sağlıklı ve hayırlı bir şekilde evlatlarımıza kavuşuruz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?