Gebeliğe Hazırlık Nisan ayında gebelik testi yapacaklar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Rabbim tez zamanda nasip etsin canim ben 7 ayda bu kadar siyirdim
Amin canım amin valla kolay bir psikoloji değil nerdeyse bi ürolog ve kadın doğumcu kadar bilgi sahibi oldum artık araştırmaktan bizi ancak bizim gibiler anlıyor. En zoru da o çat diye kalanlar anlamıyor bu forumda konuştukç rahatlıyorum anlayan arkadaşlar olduğu için

Aynen oyle canim ama bazende diyorum acaba okudukca daha mi cok kafaya takiyorum diye

Herkes umutla bekliyor ne güzel ya Rabbim hepimize en kısa zamanda eşlerimizi mutlu etmeyi nasip etsin bebeğimizle
Amin. Bu ay üçüncü denememizdi lakin olmadı . Bat 13 nisan. Bakalım hayırlısı. Allah om hepimizin yüzünü güldürdün inşallah

Amin. Bu ay üçüncü denememizdi lakin olmadı . Bat 13 nisan. Bakalım hayırlısı. Allah om hepimizin yüzünü güldürdün inşallah
Bizimde 5 ay oldu ama hiç ekstra bişey kullanmadım şimdi kullanıcam folik asite başlıcam bakalım hayırlısı

Aynen oyle canim ama bazende diyorum acaba okudukca daha mi cok kafaya takiyorum diye
Katılıyorum canım bilmemek rahatlık ama işte ister istemez araştırıyoruz. Gerçi bi yandna da iyiki araştırmışım doktorların düzgün yönlendirdiği yok. Kendi araştırmalarım sayesinde bu kadsr ilerleyebildik. Doktorlara kalsa benim üzerimden niye olmuyo acaba diye beni harcayacaklardı. Oysaki sorun eşimdeymiş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…