- 2 Şubat 2019
- 317
- 148
- 53
Peki ya yarın yaparsam ve 1 2 gün sonra belli olursa o yüzden çok korkuyorumYapacak bisey yok ama canim ben yoksa erkenden ogrenme taraftariyim
Ayni seyin2 gun sonrada yasayabilirsin canimAy aşırı po
Peki ya yarın yaparsam ve 1 2 gün sonra belli olursa o yüzden çok korkuyorum
İnşallah canım benimSanığın bu ay biterse 8 ay umarım hamileyimdir
Tamam kuzumAynen canim recetesiz aliyorum
Amin canım amin hepimize en kısa sürede inşallahHerkes umutla bekliyor ne güzel ya Rabbim hepimize en kısa zamanda eşlerimizi mutlu etmeyi nasip etsin bebeğimizle
Amin canım amin valla kolay bir psikoloji değil nerdeyse bi ürolog ve kadın doğumcu kadar bilgi sahibi oldum artık araştırmaktanRabbim tez zamanda nasip etsin canim ben 7 ayda bu kadar siyirdim
Gebelik testleri yüzünden eşimin iflas etmesini istemiyorumAyni seyin2 gun sonrada yasayabilirsin canimvalla beynim yandi he
Aynen oyle canim ama bazende diyorum acaba okudukca daha mi cok kafaya takiyorum diyeAmin canım amin valla kolay bir psikoloji değil nerdeyse bi ürolog ve kadın doğumcu kadar bilgi sahibi oldum artık araştırmaktanbizi ancak bizim gibiler anlıyor. En zoru da o çat diye kalanlar anlamıyor bu forumda konuştukç rahatlıyorum anlayan arkadaşlar olduğu için
Gebelik testleri yüzünden eşimin iflas etmesini istemiyorum
Amin. Bu ay üçüncü denememizdi lakin olmadı . Bat 13 nisan. Bakalım hayırlısı. Allah om hepimizin yüzünü güldürdün inşallahHerkes umutla bekliyor ne güzel ya Rabbim hepimize en kısa zamanda eşlerimizi mutlu etmeyi nasip etsin bebeğimizle
Kiz o daha ne ki eşim almaya gitmişti fiyatini sordum 40 lira dedi şok oldum kendisi de baba olmayı çok istiyor o yüzden gözü kapalı veriyoray bide o var evet . Bitane test 5 kira gecen ay 20 tl cis oldu
Bizimde 5 ay oldu ama hiç ekstra bişey kullanmadım şimdi kullanıcam folik asite başlıcam bakalım hayırlısıAmin. Bu ay üçüncü denememizdi lakin olmadı . Bat 13 nisan. Bakalım hayırlısı. Allah om hepimizin yüzünü güldürdün inşallah
Katılıyorum canım bilmemek rahatlık ama işte ister istemez araştırıyoruz. Gerçi bi yandna da iyiki araştırmışım doktorların düzgün yönlendirdiği yok. Kendi araştırmalarım sayesinde bu kadsr ilerleyebildik. Doktorlara kalsa benim üzerimden niye olmuyo acaba diye beni harcayacaklardı. Oysaki sorun eşimdeymiş.Aynen oyle canim ama bazende diyorum acaba okudukca daha mi cok kafaya takiyorum diye
İnşallah canım yaİlişki öncesi yapıp gitmeyi dene birde dayanmaya çalış kuzum inşallah sıkıntı olmaz ama ya ☺
ben klomen tedavisi oluyorum ikinci ayım ve ikiinci kez çatlatma iğnesi oldumIn
Insalllahh hayirli haberler alirizz
Ben ekimde kurtaj oldm maleseff tedavi fln gormuom bu ay dedik kismet olursa olur olmazsa bizde doktorq gidicz ama korkmuyo deglmben klomen tedavisi oluyorum ikinci ayım ve ikiinci kez çatlatma iğnesi oldum
inşallah doktora gerek kalmaz cnm:)Ben ekimde kurtaj oldm maleseff tedavi fln gormuom bu ay dedik kismet olursa olur olmazsa bizde doktorq gidicz ama korkmuyo deglm
adetin düzenli mi kuzum. ben de pkoyum30gun canim. Ama pko var bende. Bugun reglinin 14.günü.dün biraz koyulasma oldu bugün yine silik cikti anlamiyorum fazla ovulasyon testlerinden.Eki Görüntüle 2247645
Insallah insallahh rabbim herkese saglikli gebelilkler nasip etsininşallah doktora gerek kalmaz cnm:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?