- 2 Şubat 2019
- 317
- 148
- 53
Aslında düzeniydi hep 24-26 arasi olurdim ama aralık ayından beri sürekli değişiyorAdetin hep düzensiz mi sarkar mı belirtin varmı
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Aslında düzeniydi hep 24-26 arasi olurdim ama aralık ayından beri sürekli değişiyorAdetin hep düzensiz mi sarkar mı belirtin varmı
Insallah canim folbiol kullaniyorum benYok daha başlamadım bu ay başlıcam inşallah![]()
Bi test yapsana canim yainsallah vardir
[/QU
Çok korkuyorum negatif görmektenBi test yapsana canim yainsallah vardir
E yap bence o zaman geçmiş bayaAslında düzeniydi hep 24-26 arasi olurdim ama aralık ayından beri sürekli değişiyor
Reçetesiz alınabiliyor sanırımInsallah canim folbiol kullaniyorum ben
Aynen devam canım hayırlısıyla sağlıkla sıhatla olsun bebişiniz inşallah30lu paket aldim canim regliye kadar devam edicem test yapmaya. Gun asirıda degerlendiriyorum kismetimizde varsa olur.
Hahah ben de o moddayım şuan 21 ay olmayıncaAy canim insallahben bugun insallah hamile kalim da bulantidan yemek yiyemiyim derken buldum kendimi
sanirim sıyırdim iyice
Bak sen böyle söyleyince aşırı bir umutlanma geldi ama canım benim ama bir defasında ilk adet tarihim 1 ocakti şubatta ayın 12 sinde oldum yani korkuyorumE yap bence o zaman geçmiş baya ☺
Hım tm canm o zmaan tamam daha başındasnz hayırlı zmaanda olsun inşallahCanım bu ilk denemelerimiz. Eğer bu ay olmazsa testi bende düşünüyorum.
Aynen ben de öyle düşünüyorum bu kadar bekledikten sonra kesinleşmeden söylemek istemiyorumYaa bende biliyomusun idrarda görsem bile bi muayene olup ona öyle söylemek istiyorum![]()
Hıım son adet süren çok uzunmuş ama stres yaparsan uzar yinede için rahatlasın yap ya bişey olmazBak sen böyle söyleyince aşırı bir umutlanma geldi ama canım benim ama bir defasında ilk adet tarihim 1 ocakti şubatta ayın 12 sinde oldum yani korkuyorum
Herkes umutla bekliyor ne güzel ya Rabbim hepimize en kısa zamanda eşlerimizi mutlu etmeyi nasip etsin bebeğimizleAynen ben de öyle düşünüyorum bu kadar bekledikten sonra kesinleşmeden söylemek istemiyorum![]()
Umudum kesildi sanki tek çizgiyi görmekten korkuyorum bi 5 6 gün daha geçse kesin yapicam yada kan testi yapicam dua edin benim için lütfenHıım son adet süren çok uzunmuş ama stres yaparsan uzar yinede için rahatlasın yap ya bişey olmaz ☺☺
Ederiz tabiki sen gönlünü ferah tutUmudum kesildi sanki tek çizgiyi görmekten korkuyorum bi 5 6 gün daha geçse kesin yapicam yada kan testi yapicam dua edin benim için lütfen
Aynen devam canım hayırlısıyla sağlıkla sıhatla olsun bebişiniz inşallah![]()
Sanığın bu ay biterse 8 ay umarım hamileyimdirEderiz tabiki sen gönlünü ferah tut☺ Ne zamandır istiyosun
Yapacak bisey yok ama canim ben yoksa erkenden ogrenme taraftariyimÇok korkuyorum negatif görmekten
Aynen canim recetesiz aliyorumReçetesiz alınabiliyor sanırım
Rabbim tez zamanda nasip etsin canim ben 7 ayda bu kadar siyirdimHahah
Hahah ben de o moddayım şuan 21 ay olmayınca![]()