- 25 Şubat 2019
- 636
- 1.636
- 113
- 26
Yani tıbben 90 saniyede ulaşıyormuş ama annem bana tuvalete duşa 1 saat içinde girme dedi hamile kalman zorlaşır dedi bende tutuyorum vallaCanlar size birşey sormak istiyorum. İlişki sonrası kalçama yastık koyup bekliyorum. 20 dk kadar. Ama benim idrarım geliyor. Lavobaya gidiyorum. O sırada spermlerin gitme ihtimali var mı acaba? Bugün lavaboya gittiğimde yaparken kasıklarım ağrıdı. Sebebi ne olabilir?
Aynen oyle canim bizim kadar dile getirmiyolar ama bizim kadar istiyolsr.Evet tek başımayken istiyorum bebeğimiz olunca daha çok ihtiyacım olur bakalım hayırlısı oda bırakamaz zaten
Evet istiyorlar gerçekten bizi üzmemek için söylemiyorlar bende o haberi vermek için can atıyorum inanAynen oyle canim bizim kadar dile getirmiyolar ama bizim kadar istiyolsr.
Ay bende yaEvet istiyorlar gerçekten bizi üzmemek için söylemiyorlar bende o haberi vermek için can atıyorum inan
Yaa bende biliyomusun idrarda görsem bile bi muayene olup ona öyle söylemek istiyorumAy bende yahatta diyorum habersiz kan veririm kesin sonucu gorunce süpriz yaparim felan. Rabbim hayallerimizi yasamayi nasipmetsin
Yaa bende biliyomusun idrarda görsem bile bi muayene olup ona öyle söylemek istiyorum
Ahahaha canım benimyaa . Benim muayene sansim.yok hastane 1 saat uzaklikta. Ama saglik ocaginda kan veririm en azindan. Gerci ben patlak fadik cizgiyi goruncede derim gibime geliyo
Onu patik olarak bende dusunmustum ama tabi once ortada 2. Bi cizgi olmasi gerekAhahaha canım benimbenimde uzak ama zaten gece geldiği için gider gelirim birde emzik alırım kutuya koyarım diyorum
Tutayım diyorum bende 20 dk kadar dayanabildimYani tıbben 90 saniyede ulaşıyormuş ama annem bana tuvalete duşa 1 saat içinde girme dedi hamile kalman zorlaşır dedi bende tutuyorum valla
Bende en fazla o kadar bekliyorum canim ya bence fazlasina gerek yoktur. Olanjn nasil oluyoTutayım diyorum bende 20 dk kadar dayanabildim
Herşey hazır ana unsur yokOnu patik olarak bende dusunmustum ama tabi once ortada 2. Bi cizgi olmasi gerek
İlişki öncesi yapıp gitmeyi dene birde dayanmaya çalış kuzum inşallah sıkıntı olmaz ama yaTutayım diyorum bende 20 dk kadar dayanabildim
neyse biz hazir bekleyelimde sonra napcamizi dusunmeyelimHerşey hazır ana unsur yok
Sakin ol tatlım ya olursa olur olmazsa beklerizneyse biz hazir bekleyelimde sonra napcamizi dusunmeyelimstresten olan belirtimde gitti bee
Dhaa baslamadin miiiSakin ol tatlım ya olursa olur olmazsa beklerizben bu hafta folikasitede başlıcam
En son ayın 12 sinde oldum 4 gün gecikmiş oluyo o zamanEn son ne zaman adet oldun canim bata 1 hafta kala pek belirti olmuyor. Eger yaklastiysa bi test yap bence.
Adetine kaç gün var yada son adetinden kaç gün geçti canım
[/QUOT canım benim en son 12 sinde oldum bu ay 4 gün gecikmiş oldu acaba düzensiz diye mi bilmiyorum ki
Yok daha başlamadım bu ay başlıcam inşallahDhaa baslamadin miiiben 2 bucuk ay oldu içiyorum canım.
Bi test yapsana canim yaEn son ayın 12 sinde oldum 4 gün gecikmiş oluyo o zaman
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?