Gebeliğe Hazırlık Nisan ayında gebelik testi yapacaklar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bugünden itibaren tam koyulaşır kaçırma hiçç

Canim bugün yaptin silik cikti.bende koyulasmaya devam eder diye düsundüm ama siliklesti. Kacirirmiyim reglinin bittigi gunden beri gun aşirı degerlendiriyorum. Esim bugun kendimi beden işçisi gibi hissetmeye başladim dedi.

Ben bugunden beri surekli bi islaklik hissediyorum akintim var. Hafifde kasık agrim bata 7 var. Yo yo kesinlikle belirti aramiyor um

Gecen ay catlama ignesinden sonra kasiklarimda batma oldu akinti vardi surekli idrara cikma hatta mide bulantisi uyku hali kafami yastiktan kaldiramiyordum.tabi ben aksama kadar yatip karnimin icinde belirti ariyordum.igneden 1 hafta sonra progestron testi yapildi yumurtam kist olmus catlamamis.bunu ogrendigim gün butün belirtilerim gecti. Kafayi yememek elde degil.

Canim bugün yaptin silik cikti.bende koyulasmaya devam eder diye düsundüm ama siliklesti. Kacirirmiyim reglinin bittigi gunden beri gun aşirı degerlendiriyorum. Esim bugun kendimi beden işçisi gibi hissetmeye başladim dedi.
Eşler hassas bu konuda gerçekten , çok yansıtmayalım bende farkettim geçtiğimiz aylarda , şimdi ben istiyorum falan diyorum

O igne hamilelik belirtileride yapiyor canim ya hormon neticede. Ama gercektende zor Rabbim nasip eder insallah bigun

Vallahi masallah bende o iradeden istiyorum.
Üzülmemek için kuzum ya çünkü eşim alıyor testlerimi genelde oda hevesli kapıda bekliyor buay adet günümü bile söylemedim sorup duruyor daha var var diyorum ☺ bendede bir haftadır ıslaklık ve akıntı var ya batada 4 kaldı sayılır yani göğüslerime eller oldum acıyormu diye kesinlikle bende kurmuyorum

Su gogus hassasiyetini bi yasayamadim gitti nasil bisey acaba. Bende esime hic caktirmuyorum. Bende regli günüyaparim artik

Eşler hassas bu konuda gerçekten , çok yansıtmayalım bende farkettim geçtiğimiz aylarda , şimdi ben istiyorum falan diyorum

Evet canim gecen ay bizdede problem oldu bu ay bende taktik degistirdim bende istiyorum diyorum ama yemiyor.

30gun canim. Ama pko var bende. Bugun reglinin 14.günü.dün biraz koyulasma oldu bugün yine silik cikti anlamiyorum fazla ovulasyon testlerinden.Eki Görüntüle 2247645
Canım en koyu olduğu günleri değerlendirin.en koyu 13.gün olmuş sanırım belki o gün yumurtlamış olabilr değerlendir 13.günü ve sonraki 3 günü. Test yapmaya da devam et bırakma. Bakalm daha sonra olacak mı tekrar ikinci çizginin de birinci çizgi kadar koyu olduğu bir gün.

Ay evet kızlar ya bende de olmuyor göğüs hassasiyeti. Sadece yumurtladığım günler oluyor biraz. Adet zamanlarında hiç olmuyor.

30lu paket aldim canim regliye kadar devam edicem test yapmaya. Gun asirıda degerlendiriyorum kismetimizde varsa olur.

Su gogus hassasiyetini bi yasayamadim gitti nasil bisey acaba. Bende esime hic caktirmuyorum. Bende regli günüyaparim artik
Ay ben adetimi ordan anlarım ama hamileliktede olurmuş zaten vücut kendini hamile sandığı için oluyormuş bu hassasiyet şuan henüz tık yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…