Gebeliğe Hazırlık Nisan ayında gebelik testi yapacaklar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Akıntımız illa kahve rengi mi olur yumurtlama döneminde bende beyaz oluyor

Akıntımız illa kahve rengi mi olur yumurtlama döneminde bende beyaz oluyor
Beyaz oluyo zaten kuzum ama beyaz akinti bikac gun onceden başlıyor. Benim catladigi gun minicik kahve lekelenmem oluyor. Ama onu gormek icin caba gerek o gunlerde gunluk ped kullaniyoeum.

Beyaz oluyo zaten kuzum ama beyaz akinti bikac gun onceden başlıyor. Benim catladigi gun minicik kahve lekelenmem oluyor. Ama onu gormek icin caba gerek o gunlerde gunluk ped kullaniyoeum.
Aaa ben hiç dikkat etmedim ama beyaz daha yoğun bir akıntım oluyor tamda ortalarına denk geliyo o günler diye düşünüyorum bakalım hayırlısı tutmuşmu

Aaa ben hiç dikkat etmedim ama beyaz daha yoğun bir akıntım oluyor tamda ortalarına denk geliyo o günler diye düşünüyorum bakalım hayırlısı tutmuşmu
Hayirlisi canim zaten herkesde olmuyo sanırımo lekelenme bende 2 aydir dikkat ettim de gordum benimde en az 5 gun sueuyo o beyaz akinti.

Hayirlisi canim zaten herkesde olmuyo sanırımo lekelenme bende 2 aydir dikkat ettim de gordum benimde en az 5 gun sueuyo o beyaz akinti.
Aynen aynen bendede 5 6 gün devam ediyor düzenlidir adetim de zaten bir iki gün sarkar en fazla bu ay inşallah kırmızı kartı görmem çift çizgiyi görürüm

Benim bazen kahverengi oluyor. Ama genelde beyaz akıntım oluyor. Bugün de sol kasığımda sanko birşey batıyor gibi agrım var. Anlayamadım? Neden olur bilen var mı? Akıntım yok bugün.
Kendini dinleme çok fazla canım , bir çok nedeni olabilir enfeksiyon olur yumurtlama dönemin başlar belki gebelik bile olabilir üşütüncede oluyor her kadında

Hoşgeldin canım ovülasyon testiyle takip etmeni öneririm. Ben öyle yapıyorum her ay yumurtamı ve çatlamamın olduğu günü görüp değerlendiriyorm. Ama eşimde sorun olduğu için henüz olmadı maalesef. Ovülasyon testi yapınca diğer günlerde boş yere uğraşmana gerek kalmıyor önemli günleri değerlendiriyorsun hem de sperm kalitesini de düşürmemiş olursun hergün deneyerek

Mrb.kizlar benim bat 6nisan .bugün reglinin 14.günü ama hala ovulasyonda pik olmadi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…