Gebeliğe Hazırlık Nisan ayında gebelik testi yapacaklar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Duzensiz oldugu icin adetlerim bilemiyorum ki tam zamanini hepimiz icin hayirlisi neyse o olsun
Ovülasyon testini öneririm canım adeti düzensiz olanlar için çok fayfalı.. Hatta düzenli olanlar için de faydalı. Yumurtladığın günleri görüp değerlendiriyorsun. İki tarafta da bir sorun yoksa yumurtlamayı kaçırmadğın için hamile kalma şansı çok yükseliyor

Evet canım.. inşAllah şimdi kendini toplamasını bekleyeceğiz daha 1hafta oldu ameliyat olalı
Hadi inşallah kısa zamanda güzel haberleri alırsınız canımBenim eşim de 6 ay önce mikrocerrahi yöntemiyle varikosel ameliyatı oldu. Dna hasarı çok yüksekti. Şimdi epey düştü değerleri de git gide daha iyileşiyor takviyeler kullanıyor sürekli ama henüz normale dönmedi. Senin eşinin değerleri kaç canım

Canim bende pko var ve evde su an 30 tane falan duruyo ovulasyon testi ama yakalayamadim hic adet bitiminden basliyorum, regl olana kadar yapiyorum yok yakalayamadim dikkat ediyorum az su iciyorum idrar yapmiyorum 2 saat ama olmuyo

Canim bende pko var ve evde su an 30 tane falan duruyo ovulasyon testi ama yakalayamadim hic adet bitiminden basliyorum, regl olana kadar yapiyorum yok yakalayamadim dikkat ediyorum az su iciyorum idrar yapmiyorum 2 saat ama olmuyo
Her ay yumurtlanmayabiliyor canım pes etme adetten sonra tekrar başla test yapmaya

selam kızlar. ben de 2 yıllık evliyim. yeni bebek düsünmeye başladık ilk korunmasız ilişkilerim diyebilirim.pko var. Hepimiz hayırlısıyla kavuşuruz inşallah :)

Bizde doktorumla tedaviye başlađik bugüm pcosluyum bende. 8 haftalık bebeğimin kalbi durdu kürtaj oldum 5 ay önce İnsallah rabbim kucaklarımızı doldurur.

Merhaba canlar bende nisan ayını bekleyenlerdenim. Benimde adetim düzensiz oluyor maalesef. 8 martta adet oldum. 13ünde bitti. 16/17 martta birlikte olduk . Eşim hergün deneyelim dedi. Bende internette araştırdığım kadarıyla 2 günde bir yazıyor. Yumurtlama zamanımı bilemiyorum tabi. Bazı uygulamalara baktım. Hepsi farklı tarih veriyor. Benim genelde akıntım ve kasık ağrım oluyor. Sanırım o zaman yumurtlama günüm oluyor. Ama dün hem hafif akıntım ve kasık ağrım oldu. 11. Günümdü. Eşimin iş sebebiyle deneyemedik.
Rabbim inşallah dualarımızı kabul eder. Nisan ayında hepimizin yüzü güler.

Yeterki olacak olsun vesileyi bulur Rabbim. insallah tez aanda nasip olur kuzum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…