- 27 Şubat 2019
- 2.670
- 2.141
- 63
Amin canim ❤Hadi inşallah canım hayırlsıyla olsun
Ovülasyon testini öneririm canım adeti düzensiz olanlar için çok fayfalı.. Hatta düzenli olanlar için de faydalı. Yumurtladığın günleri görüp değerlendiriyorsun. İki tarafta da bir sorun yoksa yumurtlamayı kaçırmadğın için hamile kalma şansı çok yükseliyorDuzensiz oldugu icin adetlerim bilemiyorum ki tam zamaninihepimiz icin hayirlisi neyse o olsun
Hadi inşallah kısa zamanda güzel haberleri alırsınız canımEvet canım.. inşAllah şimdi kendini toplamasını bekleyeceğiz daha 1hafta oldu ameliyat olalı
Hadi inşallah canım hayırlısyla sağlıklı hayırlı bir evlada kavuşursunuzMerhaba 1 nisan beklenen bat tarihi insallah saka gibi bi gunde ogrenrmmekim ayinda 1 kurtajm var bu ay denemeye karar verdik insallah rabbim sagliklisini nasip eder buu sefer
Canim bende pko var ve evde su an 30 tane falan duruyo ovulasyon testi ama yakalayamadim hicOvülasyon testini öneririm canım adeti düzensiz olanlar için çok fayfalı.. Hatta düzenli olanlar için de faydalı. Yumurtladığın günleri görüp değerlendiriyorsun. İki tarafta da bir sorun yoksa yumurtlamayı kaçırmadğın için hamile kalma şansı çok yükseliyor
Her ay yumurtlanmayabiliyor canım pes etme adetten sonra tekrar başla test yapmayaCanim bende pko var ve evde su an 30 tane falan duruyo ovulasyon testi ama yakalayamadim hicadet bitiminden basliyorum, regl olana kadar yapiyorum yok yakalayamadim dikkat ediyorum az su iciyorum idrar yapmiyorum 2 saat ama olmuyo
Insallah canimmHadi inşallah canım hayırlısyla sağlıklı hayırlı bir evlada kavuşursunuz
Hoşgeldin canmselam kızlar. ben de 2 yıllık evliyim. yeni bebek düsünmeye başladık ilk korunmasız ilişkilerim diyebilirim.pko var. Hepimiz hayırlısıyla kavuşuruz inşallah :)
amin amin hepimizi inşallah :*Hoşgeldin canmAllah bekletmeden kavuştursun canım inşallah bebişinize sağlıkla hayırlısyla
Amin canim, cok uzuldumBizde doktorumla tedaviye başlađik bugüm pcosluyum bende. 8 haftalık bebeğimin kalbi durdu kürtaj oldum 5 ay önce İnsallah rabbim kucaklarımızı doldurur.
çok geçmiş olsun canım Rabbim sağlıklı hayorlı evlatlar nasip etsin hepimize bu ay inşallahBizde doktorumla tedaviye başlađik bugüm pcosluyum bende. 8 haftalık bebeğimin kalbi durdu kürtaj oldum 5 ay önce İnsallah rabbim kucaklarımızı doldurur.
Canım hap verdi lute adında 5 gun kullancam 5 tane de iğne verdi merional adında çarsambadan pazara kadar kullancam pazartesi de kontrole gitcmAmin canim, cok uzuldumnasil bir tedaviye basladiniz?
Amin inşallahçok geçmiş olsun canım Rabbim sağlıklı hayorlı evlatlar nasip etsin hepimize bu ay inşallah
Şifa olur insallah tatlimCanım hap verdi lute adında 5 gun kullancam 5 tane de iğne verdi merional adında çarsambadan pazara kadar kullancam pazartesi de kontrole gitcm
Amiin çok sagolunŞifa olur insallah tatlim
BEnde bekliyorum tatlım inşallah bu ay yüzümüz gülecekBirlikte bekleyelimmuhabbetle daha çabuk geçer zaman kızlar
Yeterki olacak olsun vesileyi bulur Rabbim.Merhaba canlarbende nisan ayını bekleyenlerdenim. Benimde adetim düzensiz oluyor maalesef. 8 martta adet oldum. 13ünde bitti. 16/17 martta birlikte olduk . Eşim hergün deneyelim dedi. Bende internette araştırdığım kadarıyla 2 günde bir yazıyor. Yumurtlama zamanımı bilemiyorum tabi. Bazı uygulamalara baktım. Hepsi farklı tarih veriyor. Benim genelde akıntım ve kasık ağrım oluyor. Sanırım o zaman yumurtlama günüm oluyor. Ama dün hem hafif akıntım ve kasık ağrım oldu. 11. Günümdü. Eşimin iş sebebiyle deneyemedik.
Rabbim inşallah dualarımızı kabul eder. Nisan ayında hepimizin yüzü güler.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?