Gebeliğe Hazırlık Nisan ayında gebelik testi yapacaklar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
sabırlı davrnamak stres olmamak lazım ama demekle olmuyo:) bende çok geriliyodum hala geriliyorum ya tutunmazsa diye insanın elinde değil
aynen öyle sen ne kadar süre bekledin bebeğini. İyi düşün iyi olsun ben böyle sabrediyorum rabbim sağsağlim kucağına almayı nasip eder inşallah korkma

hic bozulmasin moralin bebde sebin gibiyim ama olmaz diye bise yok tbilim bukadar ilerlesmisken
ablam normal yolla hamile kadı kardeşimde ilk baştan beri pco vardı birde erkeklik hormonu yüksek çıkmıştı hiç bir tedaviden sonuç alamadı tüp bebekle bebek sahibi oldu bakalım bende bütün yöntemleri deneyeceğim ilkinden başladım Allah hangisini nasip ettiyse artık :)

Bat 7 nisan birşey görüyor musunuz

Eklentiler

• 86A8E34C-7B0A-445E-AE76-C5411BCEF609.jpeg
    52,1 KB · Görüntüleme: 48
Ben de gölge olarak görüyorum canım hemen göze çarpmıyor bata 4 gün kaldı bakalım
inşallah vardır bebegin günün gelince belki daha belirğin çıkar biraz daha bekle benimde 2 gün kaldı pek ümidim yok ama test yapmamak için zor tutuyorum kendimi negatif görmekten gına geldi artık

inşallah kolaylıkla olur allahtan hayırlısı

Kızlar ya siz nasıl bu kadar kolay hamile kalabiliyorsunuz. ? Ben gerçekten kısır miyim...benim niye yumurtlamayi da yakalasam ilişkide olsa gün aşırı olmuyor cocugumm

Kızlar acilll yardımmm bende 2 aydır korunmayı bıraktım yumurtlama günlerini değerlendirdim 12 nisanda bat. Ama dün gece bişy oldu önce su geldi çamılırımk ıslattı sonra biraz peçeteye anlaşılabilen lekelenme ve ddün geceden bu geceye kadarda geçip bitmeyen sarımsı bi akıntı var ped koydum yani o derece ve arada bi peçeteye kontrollerinde leke şeklinde kan geliyo aynı zamanda kasıklarımda ve belimde adet gibi sancı var gebelik olabilirmi yerleşme falan??? Ve kanda baktırsam şuan çıkarmı acaba adetime 1 hafta kaldı

Kızlar ya siz nasıl bu kadar kolay hamile kalabiliyorsunuz. ? Ben gerçekten kısır miyim...benim niye yumurtlamayi da yakalasam ilişkide olsa gün aşırı olmuyor cocugumm
bende çok uğraşmıştım 6 ay sonra tutmuştu.seni anlıyorum insan hep aklına en kötüsünü getiriyo maalesef.ama tecrübeli biri olarak sana şunu söylebilirim kafandan atmaya bak bu düşünceyi.gerçekten çok takıyorsan dr. takibiyle yumurtlamanı hesaplattır.inan kimse kolay hamile kalmıyor.o kalanlar hamileliği düşünmeyenler :)

Bir hafta kaldıysa çıkar canım

Cnm zaten ekimde ilk asilamami olmustum. Tutmustu ama 9 . Haftada kalbi durdu kürtaj oldum (

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…