- 7 Aralık 2017
- 140
- 88
- 28
- 35
azıcık destekle olucaktır hiç endişelenmeye gerek yok tatlım
inşallah canım uzun süre bekleyince insan hemen olsun istiyor
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
azıcık destekle olucaktır hiç endişelenmeye gerek yok tatlım
sabırlı davrnamak stres olmamak lazım ama demekle olmuyo:) bende çok geriliyodum hala geriliyorum ya tutunmazsa diye insanın elinde değilinşallah canım uzun süre bekleyince insan hemen olsun istiyor
aynen öyle sen ne kadar süre bekledin bebeğini. İyi düşün iyi olsun ben böyle sabrediyorum rabbim sağsağlim kucağına almayı nasip eder inşallah korkmasabırlı davrnamak stres olmamak lazım ama demekle olmuyo:) bende çok geriliyodum hala geriliyorum ya tutunmazsa diye insanın elinde değil
amin inşallah 1 yıl korunduk hiç düşünmedim bir yıl sonra bıraktım ilacı bıraktıktan sonra 4cü ay olduaynen öyle sen ne kadar süre bekledin bebeğini. İyi düşün iyi olsun ben böyle sabrediyorum rabbim sağsağlim kucağına almayı nasip eder inşallah korkma
maşallah sen çok beklememişsin ne güzelamin inşallah 1 yıl korunduk hiç düşünmedim bir yıl sonra bıraktım ilacı bıraktıktan sonra 4cü ay oldu
yani pcos luyum diye olmuyo diye düşünme inşallah sende hic beklemezsinmaşallah sen çok beklememişsin ne güzel
inşallah canım burda ki yazıları okudukça daha çok moral buluyorumyani pcos luyum diye olmuyo diye düşünme inşallah sende hic beklemezsin
hic bozulmasin moralin bebde sebin gibiyim ama olmaz diye bise yok tbilim bukadar ilerlesmiskeninşallah canım burda ki yazıları okudukça daha çok moral buluyorum
ablam normal yolla hamile kadı kardeşimde ilk baştan beri pco vardı birde erkeklik hormonu yüksek çıkmıştı hiç bir tedaviden sonuç alamadı tüp bebekle bebek sahibi oldu bakalım bende bütün yöntemleri deneyeceğim ilkinden başladım Allah hangisini nasip ettiyse artık :)hic bozulmasin moralin bebde sebin gibiyim ama olmaz diye bise yok tbilim bukadar ilerlesmisken
sanki belli belirsiz bir çizgi var fotoğrafta net çıkmıyor sen görüyor musun çizgiyi?Bat 7 nisan birşey görüyor musunuz
Ben de gölge olarak görüyorum canım hemen göze çarpmıyor bata 4 gün kaldı bakalımsanki belli belirsiz bir çizgi var fotoğrafta net çıkmıyor sen görüyor musun çizgiyi?
inşallah vardır bebegin günün gelince belki daha belirğin çıkar biraz daha bekle benimde 2 gün kaldı pek ümidim yok ama test yapmamak için zor tutuyorum kendimi negatif görmekten gına geldi artıkBen de gölge olarak görüyorum canım hemen göze çarpmıyor bata 4 gün kaldı bakalım![]()
inşallah kolaylıkla olur allahtan hayırlısıablam normal yolla hamile kadı kardeşimde ilk baştan beri pco vardı birde erkeklik hormonu yüksek çıkmıştı hiç bir tedaviden sonuç alamadı tüp bebekle bebek sahibi oldu bakalım bende bütün yöntemleri deneyeceğim ilkinden başladım Allah hangisini nasip ettiyse artık :)
Amin canım çok sağolinşallah kolaylıkla olur allahtan hayırlısı
bende çok uğraşmıştım 6 ay sonra tutmuştu.seni anlıyorum insan hep aklına en kötüsünü getiriyo maalesef.ama tecrübeli biri olarak sana şunu söylebilirim kafandan atmaya bak bu düşünceyi.gerçekten çok takıyorsan dr. takibiyle yumurtlamanı hesaplattır.inan kimse kolay hamile kalmıyor.o kalanlar hamileliği düşünmeyenler :)Kızlar ya siz nasıl bu kadar kolay hamile kalabiliyorsunuz. ? Ben gerçekten kısır miyim...benim niye yumurtlamayi da yakalasam ilişkide olsa gün aşırı olmuyor cocugumm![]()
Bir hafta kaldıysa çıkar canımKızlar acilll yardımmm bende 2 aydır korunmayı bıraktım yumurtlama günlerini değerlendirdim 12 nisanda bat. Ama dün gece bişy oldu önce su geldi çamılırımk ıslattı sonra biraz peçeteye anlaşılabilen lekelenme ve ddün geceden bu geceye kadarda geçip bitmeyen sarımsı bi akıntı var ped koydum yani o derece ve arada bi peçeteye kontrollerinde leke şeklinde kan geliyo aynı zamanda kasıklarımda ve belimde adet gibi sancı var gebelik olabilirmi yerleşme falan??? Ve kanda baktırsam şuan çıkarmı acaba adetime 1 hafta kaldı
bende çok uğraşmıştım 6 ay sonra tutmuştu.seni anlıyorum insan hep aklına en kötüsünü getiriyo maalesef.ama tecrübeli biri olarak sana şunu söylebilirim kafandan atmaya bak bu düşünceyi.gerçekten çok takıyorsan dr. takibiyle yumurtlamanı hesaplattır.inan kimse kolay hamile kalmıyor.o kalanlar hamileliği düşünmeyenler :)