Gebeliğe Hazırlık Nisan ayında gebelik testi yapacaklar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bata 4 gün kala oldum noluyorsa ilk defa bu kadar erken oldum normalde hep gününde olurdum en fazla bir gün oynardı. hayıt ekstratı kullandım ondan mı öyle oldu acaba🤔

Kizlar benim bat 7nisan gibi erken gebelik testi yaptim negatif cikti. Allah im şu güzel aylarin hürmetine hepimize nasip etsin

ben olsam bekleyemez yapardım :)
oğlumdada bat günü yapıp öğrenmiştim.
benin bat 20 nisan daha çok var ya:KK43:
hep hüsran oluyor korkuyorum bir de varsa da çıkmazsa diye tedirginim ama dayanamayacağım akşama kadar kırmızılar gelmezse yapıcam. spora bile gidemiyorum kaç gündür varsa düşerse korkusundan.

kızlar bu ateşle yumurtlama hesaplama nasıl oluyodu.
ateşimizin yükseldiği zaman mı yumurtluyoruz .o gün ilişkimi yaşamalıyız?

kızlar bu ateşle yumurtlama hesaplama nasıl oluyodu.
ateşimizin yükseldiği zaman mı yumurtluyoruz .o gün ilişkimi yaşamalıyız?
Ateş ölçer çok iyi bir yöntem 4 gebeliğin 2 sını ateş olcerle öğrendim yumurtlama zamanı yükselir eğer döllenme olduğu zaman o artış her her gün atar

Son 2 günüm ama düzensiz olduğum için uzun bir süre daha beklemem gerekecek ☹

Benim iğne vurmadı bu ay böyle deneyelim olmazsa bir dahaki ay ilacın dozunu yükseltir öyle iğne yaparız dedi
bana ilk ayda da iğne yaptı cnm bu ayda yaptı yumurtanın büyüklüğü iyi dedi şansı değerlendirelim demişti vuruldum bide agnucaston var bitkisel hayıt otu var içinde ondan da iki kutu kullandım ve geçmişte pcom da vardı bide spor yaptım ne kadar etkisi olur bilmem ama

bana ilk ayda da iğne yaptı cnm bu ayda yaptı yumurtanın büyüklüğü iyi dedi şansı değerlendirelim demişti vuruldum bide agnucaston var bitkisel hayıt otu var içinde ondan da iki kutu kullandım ve geçmişte pcom da vardı bide spor yaptım ne kadar etkisi olur bilmem ama

bende de pco var onun dışında her şeyin normal olmamasının sebebi o dedi. agnucaston nasıl bir ilaç doktorun mu tavsiye etti

bende de pco var onun dışında her şeyin normal olmamasının sebebi o dedi. agnucaston nasıl bir ilaç doktorun mu tavsiye etti
ne kadar zamandır deniyosun ben genç kızlığımdan beri pcoluyum o engel değil artık ilaçlarla gideriliyo agnucastonu doktorum yazdı bitkisel bi ilaç içinde hayıt otu özütü var içinde folik asitle birlikte her gün kullandım ovulasyonu düzenliyo hormonları dengeliyo yüksekse düşürüyo düşükse yükseltiyo

ne kadar zamandır deniyosun ben genç kızlığımdan beri pcoluyum o engel değil artık ilaçlarla gideriliyo agnucastonu doktorum yazdı bitkisel bi ilaç içinde hayıt oyu özütü var içinde folik asitle birlikte her gün kullandım ovulasyonu düzenliyo hormonları dengeliyo yüksekse düşürüyo düşükse yükseltiyo

benim evlendikten sonra düzensizliğim başladı doktora gittim pco olduğunu söyledi 1 yıl korunmadan deneyin olmazsa 1 yıl sonunda gel biz destek olucaz dedi. 1yılı tamamladım 2 3 ay geçti tedaviye başladık işte bu ay ilk takviye alışım

benim evlendikten sonra düzensizliğim başladı doktora gittim pco olduğunu söyledi 1 yıl korunmadan deneyin olmazsa 1 yıl sonunda gel biz destek olucaz dedi. 1yılı tamamladım 2 3 ay geçti tedaviye başladık işte bu ay ilk takviye alışım
azıcık destekle olucaktır hiç endişelenmeye gerek yok tatlım

Back