Seninle aynıymışız canım, benim p.tesi kan testimde negatif çıkmıştı, bi umut bekliyordum erkendir belki diye ama bugün benim de lekelenmem olduzannetmiyorum yerleşme değildir. Ben artık ne yapacağımı hiç bilmiyorum, hormonlarım bu ay düzelmişti, yumurtlamayı da takip ettim, eşimde de sorun yok. Gerçekten artık umudum kalmadı, doğru dürüst doktor da bulamıyorum...
Çok umutsuzluğa kapılıyorum... Bu ay hsg çekilmiştim, doktorum bu ay ihtimal yüksek dedi ama yok yine olmadı... Her şeyin bir sebebi vardır diyorum, sabır göstermeye çalışıyorum ama çok zorlanıyorum...Cnm bizde de sorun yok .sebepsiz infertilite ..olmuyo olmuyo işte delircem. ..
Belki de bizim yazımızda yoktur anne olmak napalım
L Lilyum15 M matruskabebegi Aaaa kızlaaar yapmayın böyleee. Allah korusun üzüntüdende olmaz çocukHz. Zekeriya yaşlandığı halde nasıl evlat sahibi olduysa, Hz. Meryem eş olmadan nasıl Hz. İsa'ya gebe kaldıysa Allah bizlere de nasip edecektir inşaAllah ❤
Rabbimize zor değilki evlat vermek. Duamız kabul olmuşturda şuan sebeplerini yaratıyordur belki ❤ En hayırlısını istediğimiz için hayırlı günde yaratacaktır miniğimizi...
Duanızda ısrarcı olun. Rabbimizin kapısından ayrılmayın. Hiç ummadığımız bir gün olacak inanıyorum. En çok da kendimize değil başkalarına dua edelim. Rabbimiz başkalarına dua edenin duasını kendisi için daha misliyle kabul eder. ❤❤❤
Canim haklısın evet ama ne bileyim tek seferde ilk gecede hamile kalanları okudukça kendi halime de burdaki bazı insanlarada çok üzülüyorum ben inan...Zor inan ya bu imtihan .her gün zihnimden silmeye calistikca her ay adet ile yeni bir umut yine baslayayim diyom ama boş bir umut
üzülmek yok kızlar. Rabbim biliyordur evladınızı verecek zamanı. Allahım tez zamanda nasip etsin.Kesinlikle hak veriyorum sana canımm. Hemde nasıl zor. Üstelik çevremizdede hemen çocuğu olanları gördükçe daha bi zorlanıyor insan. Bizim çevrede olmayan kalmadı. Biz mimli gibi kaldık. Bide hemen haber uçururlar bize gebeyiz diye. Allah hayırlı etsin sağlıkla doğum nasip etsin hepsine ama işte birazcık empati istiyor insan.
Anca burada birbirimizi biz anlıyoruz. Ne yapalım bizlerin de imtihanı buymuş kuzum. Artık üzülmeyide bıraktım. 6 senelik bir yorgunluk oldu sanırım ☺
Kizlar demin asilama oldum 8nisanda test yapicam insaallah
ben yaptım dün kan testiyle batın birinci günü beta hcg 184 doktora gidip emin olacam bugün :)yokmu test yapan :) kızlar paylaşırsak zaman daha çabuk geçer.yalnız beklemeyin
benim yumurtlamam geldi ama eşimi yakalayamıyorum işleri dolayısıyla bu ay umudum azaldı
1 nisandi maleseff olmadi
Insalllah Rabbim.ne zaman nasip ederseeeHayırlısı olsun önümüzdeki ay olur inşallah
Insalllah Rabbim.ne zaman nasip ederseee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?