Gebeliğe Hazırlık Nisan ayında gebelik testi yapacaklar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızlar ya benim kahve açık bişey gelmiş gibi..Bu saatte yerleşme kanaması olmaz demi .çünki yarın adet gunum

Kızlar ya benim kahve açık bişey gelmiş gibi..Bu saatte yerleşme kanaması olmaz demi .çünki yarın adet gunum
Seninle aynıymışız canım, benim p.tesi kan testimde negatif çıkmıştı, bi umut bekliyordum erkendir belki diye ama bugün benim de lekelenmem oldu zannetmiyorum yerleşme değildir. Ben artık ne yapacağımı hiç bilmiyorum, hormonlarım bu ay düzelmişti, yumurtlamayı da takip ettim, eşimde de sorun yok. Gerçekten artık umudum kalmadı, doğru dürüst doktor da bulamıyorum...

Kızlar ben de anlamadım işte ilk asilamada ayaklarımı diktim yattım sonra evde yattım ama sonra aşılama oldugumu unuttum normal ev islerini de yapmistim. Yani bence tutacagi varsa tutuyor bence..Çünkü 2 yılda hiç doğal yolla olmamıştı bu nasıl tuttu bilmiyom ama keşke tutmasaydi kalbi 9 haftalikken durmuş hayatımda o iğrenç kürtaj i da oldumm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…