- 19 Kasım 2018
- 31
- 22
- 3
Hadi inşallah canım batdaşlar olarak bekleyelim bakalımMerhaba kızlar benim batta 6nisan.2yasına girdi bu ay oglum.korunmayı bıraktık bu ay bir kardes istiyoruz.umarım olur.beraber bekleyelim
Hehe evet maşallah hepimizinki aynı gün inşallah alırız güzel haberler canım hayırlsıylaBenimde bat 6 nisan. Nekadar cok kisinin 6nisanmis. Insallah hepimiz güzel sonuc aliriz.
Belirtiler hamilesin diye bağırıyor canım hayırlı haberlerini bekliyoruzSelam kızlar, benim bat 29'u sabırsızlıkla bekliyorum. 5 gündür falan kasıklarımda batmalar oluyor, 3-4 gündür de göğüslerim inanılmaz şişti ve çok ağrıyor, sütyen takamıyorumYarın sabah kan vericem salıya çıkacak, kısmet bakalım. Bi duanızı alırım
Erken davranmissiniz sanki kan tahlili içinSelam kızlar, benim bat 29'u sabırsızlıkla bekliyorum. 5 gündür falan kasıklarımda batmalar oluyor, 3-4 gündür de göğüslerim inanılmaz şişti ve çok ağrıyor, sütyen takamıyorumYarın sabah kan vericem salıya çıkacak, kısmet bakalım. Bi duanızı alırım
Canım cuma günü adetim, zaten progesteron baktıracaktım onu verirken beta da baktırayım dedim. Çıkmazsa da napalım sabrederiz artıkErken davranmissiniz sanki kan tahlili için
Regl belirtileri de böyle.
Sabretmek zor aynen benim de 13 nisanGünaydın kızlar benim bat 1 nisan sabretmek zor
bugün lekelenme oldu kestiremedim erken çünkü daha 5 gün var belkide yerleşme kanamasıdırSabretmek zor aynen benim de 13 nisan
Ahh inşallah yerleşme kanamasıdır.bugün lekelenme oldu kestiremedim erken çünkü daha 5 gün var belkide yerleşme kanamasıdır
kafaları yicez hep beraber:)))düşünmektenAhh inşallah yerleşme kanamasıdır.
Aynenkafaları yicez hep beraber:)))düşünmekten
Cnm bnmde bat 30 Mart. ..senle ayniyim ama içim sen yapmak gelmiyoRegle 4 gün var erken gebelik testi negatif umudumu yitirebilirim dimi
Hoşgeldin canım hadi bakalım hayırlı haberler alalım hepimiz inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?