Gebeliğe Hazırlık Nisan ayında gebelik testi yapacaklar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ya bi test yaptim saaaaatler sonra bi hayalet cizgi gordum acaba kuruma izi mi basiniza geldi mi
Evet ben hemen atmam genelde testlerimi. Ikinci çizgi belirir saatler sonra. Gebelik oladabilir olmayadabilir. Ama bence oldu mu saniyesinde çıkıyor ikinci cizgi zaten ona inanmali.

Canlar bugün yumurta akı gibi akıntım geliyor sürekli. Kasık ağrım devam ediyor. Yumurtlama belirtisi mi oluyor?

Canlar bugün yumurta akı gibi akıntım geliyor sürekli. Kasık ağrım devam ediyor. Yumurtlama belirtisi mi oluyor?
Canım benim yumurta akı akıntım yumurtlamamdan 3-4 gün önce başlayıp 2-3 gün sürüyor. Yani asıl yumurtlama günümde bu akıntım olmuyor, öncesinde oluyor. Hem ateş ölçmeyle hem de yum testleriyle takip ediyorum ben. Ama sanırım herkeste aynı olmuyor, ama kesin olan bu sıvıda spermler çok daha uzun süre yaşayabiliyor çünkü onlara gereken besin ortamı sağlıyormuş. Sen bu akıntıyı gördüğünde ve birkaç gün sonrasında da değerlendir derim ben :)

Tamam canım teşekkür ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…