- 29 Temmuz 2018
- 807
- 997
- 33
Yap yapSuan benimde esimin haberi yok test aldigimdan bilebizim birasi kucuk biyer kan verme sansimda yok carsambaya kadar sanirim yaparim sabah.
Haber bekliom canm
Baktikca çizgiye diyorum deliriyoeum . Kayboluyo arada kor olcamHaber bekliom canm
Baktikca çizgiye diyorum deliriyoeum . Kayboluyo arada kor olcamsabah biterim hemen burda merak etme
Evet ben hemen atmam genelde testlerimi. Ikinci çizgi belirir saatler sonra. Gebelik oladabilir olmayadabilir. Ama bence oldu mu saniyesinde çıkıyor ikinci cizgi zaten ona inanmali.Ya bi test yaptim saaaaatler sonra bi hayalet cizgi gordum acaba kuruma izi mibasiniza geldi mi
Bilemedim sabah yapcam bakalim.sEvet ben hemen atmam genelde testlerimi. Ikinci çizgi belirir saatler sonra. Gebelik oladabilir olmayadabilir. Ama bence oldu mu saniyesinde çıkıyor ikinci cizgi zaten ona inanmali.
Negatif canim ya dun ki gec cikmisti ama olsaydi ilk idrarla ciksrdi şimdiye. Bata 3 kaldiHaber bekliom canm
Ay benim de bata 3 yapmadım amaNegatif canim ya dun ki gec cikmisti ama olsaydi ilk idrarla ciksrdi şimdiye. Bata 3 kaldi
Hayırlısı olsun , bat geçince yine yap bakalımNegatif canim ya dun ki gec cikmisti ama olsaydi ilk idrarla ciksrdi şimdiye. Bata 3 kaldi
Normal test canim ya. Artik adetimi beklicem .Ay benim de bata 3 yapmadım amaKorkuyorum ya sen normal test ile mi yaptın canım yoksa ovilasyon testi ile mi ?
Olsa cikardi canim ya 5 kala çıkanlar var. Ama erken ogrenmeyi tercih ediyoeum kirmizilarla zor oluyoHayirlisi canim daha var sonucta
Canım benim yumurta akı akıntım yumurtlamamdan 3-4 gün önce başlayıp 2-3 gün sürüyor. Yani asıl yumurtlama günümde bu akıntım olmuyor, öncesinde oluyor. Hem ateş ölçmeyle hem de yum testleriyle takip ediyorum ben. Ama sanırım herkeste aynı olmuyor, ama kesin olan bu sıvıda spermler çok daha uzun süre yaşayabiliyor çünkü onlara gereken besin ortamı sağlıyormuş. Sen bu akıntıyı gördüğünde ve birkaç gün sonrasında da değerlendir derim ben :)Canlar bugün yumurta akı gibi akıntım geliyor sürekli. Kasık ağrım devam ediyor. Yumurtlama belirtisi mi oluyor?
Tamam canım teşekkür ederimCanım benim yumurta akı akıntım yumurtlamamdan 3-4 gün önce başlayıp 2-3 gün sürüyor. Yani asıl yumurtlama günümde bu akıntım olmuyor, öncesinde oluyor. Hem ateş ölçmeyle hem de yum testleriyle takip ediyorum ben. Ama sanırım herkeste aynı olmuyor, ama kesin olan bu sıvıda spermler çok daha uzun süre yaşayabiliyor çünkü onlara gereken besin ortamı sağlıyormuş. Sen bu akıntıyı gördüğünde ve birkaç gün sonrasında da değerlendir derim ben :)
Merhaba benim batta 6 nisan umarım hayırlı haberler alırız6 nisan canım 20 ay oldu bizim denemeye başlayalı senin bat kaçBu sefer ben açayım başlığı dedim inşallah bu ay bebişlerimiz olur hepimizin
Merhaba canım amiin inşallahMerhaba benim batta 6 nisan umarım hayırlı haberler alırız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?