Kızlar. Bat 8 nisanda. 6 gün oldu biteli. Adetime çok var yani. Ama adetim bittiği zamandan beri kasık ağrılarım var. Bir gün sağ bir gün soldu. Şimdi işe alt kasıklarim ağrıyor. Ağrısı üst bacaklarıma vuruyor. Akıntı 2 gün oldu. Bitti. 3 defa denedik. Benim gibi ağrı yaşayan var mı? Sebebi ne olabilir?
Hayır. İlk denemelerimiz zaten. Birşey kullanmıyorum.Çatlatma iğnesi veya klomen kullandın mı?
Hayır. İlk denemelerimiz zaten. Birşey kullanmıyorum.
Gebelik olduğunu düşünmüyorum. Daha 1 hafta olmadı. İlk defa korunmasız olduğu için bilemiyorum. Başka birşey olmasından korkuyorum.Bu söylediklerim kasık ağrısı yapıyor ondan sordum onun dışında kasık ve bel ağrısına gebelik belirtisi diyenler de var.
çünkü herşey kafada bitiyor.bende oğlum için 6 ay uğraşmıştım.ki ondan önce düşüğüm vardı yani hamile kalabildiğimi bildiğim halde 6 ay olmadı.şimdide 2. yi istiyorum ama sanki olmıcakmış gibi sürekli kafamda deli sorular.biz kadınlar neden böyleyiz anlamıyorm.azcık rahat olsak hemen olcak belkide.kendi kendimize geciktiriyoruz hamileliği.Bende katıldım size bat 30 mart benimde 17.ayım geçtiğimiz 3 ay boyunca klomen kullandım ama çatlatma iğnesi olmadım ovülasyonu test ile takip ettim hep çatlama sorunum yok herşey düzenli gününde oluyor ama neden hala hamile kalamıyorum artık mantığım almıyor umarım hepimiz bir an önce bebeklerimize kavuşuruz
çünkü herşey kafada bitiyor.bende oğlum için 6 ay uğraşmıştım.ki ondan önce düşüğüm vardı yani hamile kalabildiğimi bildiğim halde 6 ay olmadı.şimdide 2. yi istiyorum ama sanki olmıcakmış gibi sürekli kafamda deli sorular.biz kadınlar neden böyleyiz anlamıyorm.azcık rahat olsak hemen olcak belkide.kendi kendimize geciktiriyoruz hamileliği.
benim reglim henüz bitmedi ki çalışıyım azcık :) bu ay 9 gün gecikince baya sarktıAllah isteyen herkese versin arkadaşlar. Bata son günlerim.
Hadi hayırlısıAllah isteyen herkese versin arkadaşlar. Bata son günlerim.
İnşallahh... zira benim de gecikti bu ay. Bat 13 nisan . Çalışmaya bugün başlicaz bakalımbenim reglim henüz bitmedi ki çalışıyım azcık :) bu ay 9 gün gecikince baya sarktı
yalnız şöyle birşey söyler eski kadınlar .adetler gecikmeye başlayınca aranıyor derler.
hamilelik için vücut hazırlanıyo anlamında.
Allah Allah çok enteresan.benim reglim henüz bitmedi ki çalışıyım azcık :) bu ay 9 gün gecikince baya sarktı
yalnız şöyle birşey söyler eski kadınlar .adetler gecikmeye başlayınca aranıyor derler.
hamilelik için vücut hazırlanıyo anlamında.
Ya bi test yaptim saaaaatler sonra bi hayalet cizgi gordum acaba kuruma izi miAllah Allah çok enteresan.
Ne kadar var adetinizeYa bi test yaptim saaaaatler sonra bi hayalet cizgi gordum acaba kuruma izi mibasiniza geldi mi
Sanirim 4 gun var canim. 10 dakika baktim bisey yoktu sonra belirmis ama ufacikNe kadar var adetinize
Bide bunu ilk idrarla yapmadim sabah ilk idrarla yapsammi ki ya. Bitanecik testim kaldi.Bnmde ilk gebelgmde hayali.cizgi cikmsti cok erken oldugu icin oyle cikiodu gectikten sonra koyulasmasi lazm iki gun sonra tekrarla istersn
Suan benimde esimin haberi yok test aldigimdan bileYapma desemde yapcaksn cunku insann elinde olmuuoo ben hep esimdn gizli yapiodmyapma uzulursn diodu erkendn uyanp yapiodm yap icinde kalmasn cnm insallah hayirlisi olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?