Gebeliğe Hazırlık Nisan ayında gebelik testi yapacaklar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızlar. Bat 8 nisanda. 6 gün oldu biteli. Adetime çok var yani. Ama adetim bittiği zamandan beri kasık ağrılarım var. Bir gün sağ bir gün soldu. Şimdi işe alt kasıklarim ağrıyor. Ağrısı üst bacaklarıma vuruyor. Akıntı 2 gün oldu. Bitti. 3 defa denedik. Benim gibi ağrı yaşayan var mı? Sebebi ne olabilir?

Çatlatma iğnesi veya klomen kullandın mı?

Bu söylediklerim kasık ağrısı yapıyor ondan sordum onun dışında kasık ve bel ağrısına gebelik belirtisi diyenler de var.
Gebelik olduğunu düşünmüyorum. Daha 1 hafta olmadı. İlk defa korunmasız olduğu için bilemiyorum. Başka birşey olmasından korkuyorum.

Bende katıldım size bat 30 mart benimde 17.ayım geçtiğimiz 3 ay boyunca klomen kullandım ama çatlatma iğnesi olmadım ovülasyonu test ile takip ettim hep çatlama sorunum yok herşey düzenli gününde oluyor ama neden hala hamile kalamıyorum artık mantığım almıyor umarım hepimiz bir an önce bebeklerimize kavuşuruz

çünkü herşey kafada bitiyor.bende oğlum için 6 ay uğraşmıştım.ki ondan önce düşüğüm vardı yani hamile kalabildiğimi bildiğim halde 6 ay olmadı.şimdide 2. yi istiyorum ama sanki olmıcakmış gibi sürekli kafamda deli sorular.biz kadınlar neden böyleyiz anlamıyorm.azcık rahat olsak hemen olcak belkide.kendi kendimize geciktiriyoruz hamileliği.

Kesinlikle haklısın. Kafamdan atmaya çalışıyorum devamlı ama olmuyor. Doktorum bunu özellikle söyledi. Kafasına takan kadınların hamileliğinin daha fazla geciktiği kanıtlanmış

Allah isteyen herkese versin arkadaşlar. Bata son günlerim.

Allah isteyen herkese versin arkadaşlar. Bata son günlerim.
benim reglim henüz bitmedi ki çalışıyım azcık :) bu ay 9 gün gecikince baya sarktı
yalnız şöyle birşey söyler eski kadınlar .adetler gecikmeye başlayınca aranıyor derler.
hamilelik için vücut hazırlanıyo anlamında.

İnşallahh... zira benim de gecikti bu ay. Bat 13 nisan . Çalışmaya bugün başlicaz bakalım

Allah Allah çok enteresan.

Bnmde ilk gebelgmde hayali.cizgi cikmsti cok erken oldugu icin oyle cikiodu gectikten sonra koyulasmasi lazm iki gun sonra tekrarla istersn

Yapma desemde yapcaksn cunku insann elinde olmuuoo ben hep esimdn gizli yapiodm yapma uzulursn diodu erkendn uyanp yapiodm yap icinde kalmasn cnm insallah hayirlisi olur

Yapma desemde yapcaksn cunku insann elinde olmuuoo ben hep esimdn gizli yapiodm yapma uzulursn diodu erkendn uyanp yapiodm yap icinde kalmasn cnm insallah hayirlisi olur
Suan benimde esimin haberi yok test aldigimdan bile bizim birasi kucuk biyer kan verme sansimda yok carsambaya kadar sanirim yaparim sabah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…