Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Senin bat ne zaman canimBirlikte bekleyelimmuhabbetle daha çabuk geçer zaman kızlar
![]()
inşallah canim ama hic bisey hissetmiyorum sanki ya hissetmem lazim mi onu da bilmiyorum saçmalıyor da olabilirimOlur inşallah canım eğer ikinizde de bi sorun yoksa olma ihtimali yüksek spermde ve rahimde sorun yoksa sperm 3 ya da 5 güne kadsr yaşayabiliyor rahimde![]()
Bat ne zaman canıminşallah canim ama hic bisey hissetmiyorum sanki ya hissetmem lazim mi onu da bilmiyorum saçmalıyor da olabilirim![]()
Hoşgeldin canım hadi bakalım hayırlı haberler alalım hepimiz inşallahMerhabaa benim de bat 24 Mart :) Hadi hayırlısıyla inşallah bakalım8 aydır kararsız bir şekilde sadece korunmayı bıraktık. İlk kez bu ay da denedik ayın 24ünü bekliyorum :))
Bu arada ben sıkı şekilde Kadınlar Kulübü okuyucusuyum. Bu da ilk yorumum oldu :)
26 mart canim ama hic ümidim yok tek seferdeBat ne zaman canım
Hayırlısı olsun canım tabi ama şuan daha belirti hissedebilmen için erken o yüzden sordum tarihi26 mart canim ama hic ümidim yok tek seferde
Hoşgeldin canım amin inşallahMerhabalar.. ben Nisan da test yapmayacağım ama şuraya ilişeyim dedim :) eşim ameliyat oldu onun kendini toplama süresinden sonra çalışmalara başlayacağız nasip bakalım artık ne olur ne olmaz..
Rabbim isteyen herkese hayırlı zamanda hayırlı evlat nasip etsin inşallah
Hadi inşallah canım hayırlsıyla olsunBende sanirim bugun yumurtladim hafif bi kahvemsi akintim oldu. İnşallah bu ay nasip olur![]()
Duzensiz oldugu icin adetlerim bilemiyorum ki tam zamaniniOo az kalmş canım hadi güzel haberlerini alalım inşallah![]()
Hoşgeldin canım amin inşallahGeçmiş olsun varikosel ameliyatı mı oldu