Gebeliğe Hazırlık Nisan ayında gebelik testi yapacaklar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Olur inşallah canım eğer ikinizde de bi sorun yoksa olma ihtimali yüksek spermde ve rahimde sorun yoksa sperm 3 ya da 5 güne kadsr yaşayabiliyor rahimde👍

Olur inşallah canım eğer ikinizde de bi sorun yoksa olma ihtimali yüksek spermde ve rahimde sorun yoksa sperm 3 ya da 5 güne kadsr yaşayabiliyor rahimde👍
inşallah canim ama hic bisey hissetmiyorum sanki ya hissetmem lazim mi onu da bilmiyorum saçmalıyor da olabilirim :KK45:

Merhabaa benim de bat 24 Mart :) Hadi hayırlısıyla inşallah bakalım:anneadayı: 8 aydır kararsız bir şekilde sadece korunmayı bıraktık. İlk kez bu ay da denedik ayın 24ünü bekliyorum :))

Bu arada ben sıkı şekilde Kadınlar Kulübü okuyucusuyum. Bu da ilk yorumum oldu :)

Merhabaa benim de bat 24 Mart :) Hadi hayırlısıyla inşallah bakalım:anneadayı: 8 aydır kararsız bir şekilde sadece korunmayı bıraktık. İlk kez bu ay da denedik ayın 24ünü bekliyorum :))

Bu arada ben sıkı şekilde Kadınlar Kulübü okuyucusuyum. Bu da ilk yorumum oldu :)
Hoşgeldin canım hadi bakalım hayırlı haberler alalım hepimiz inşallah 😊😘

Merhabalar.. ben Nisan da test yapmayacağım ama şuraya ilişeyim dedim :) eşim ameliyat oldu onun kendini toplama süresinden sonra çalışmalara başlayacağız nasip bakalım artık ne olur ne olmaz..

Rabbim isteyen herkese hayırlı zamanda hayırlı evlat nasip etsin inşallah

Bende sanirim bugun yumurtladim hafif bi kahvemsi akintim oldu. İnşallah bu ay nasip olur 💕

Merhabalar.. ben Nisan da test yapmayacağım ama şuraya ilişeyim dedim :) eşim ameliyat oldu onun kendini toplama süresinden sonra çalışmalara başlayacağız nasip bakalım artık ne olur ne olmaz..

Rabbim isteyen herkese hayırlı zamanda hayırlı evlat nasip etsin inşallah
Hoşgeldin canım amin inşallah 😘Geçmiş olsun varikosel ameliyatı mı oldu

Merhaba 1 nisan beklenen bat tarihi insallah saka gibi bi gunde ogrenrmm 💕 ekim ayinda 1 kurtajm var bu ay denemeye karar verdik insallah rabbim sagliklisini nasip eder buu sefer:emir_bebek:

Back