- 16 Haziran 2019
- 81
- 36
- 3
- Konu Sahibi hermionegranger
Tanışma konuma çok güzel yorumlar yapılmıştı. Çok güzel fikirler verilmişti. Nasip oldu evlilik. Yine sizlere danışmak istiyorum Nisan ayında balayı için tavsiyeleriniz var mı?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben ailemle her sene kalkan ve kaşa giderdik balayina temmuzda çeşmeye gittik hic memnun kalmadım otel cok güzeldi ama sanki kasım aralik ayı gibiydi rüzgardan nefes alınmıyor.mont aldim kendime ne denize ne havuza girebildim. Kesinlikle kaş tarafına gidinTanışma konuma çok güzel yorumlar yapılmıştı. Çok güzel fikirler verilmişti. Nasip oldu evlilik. Yine sizlere danışmak istiyorum Nisan ayında balayı için tavsiyeleriniz var mı?
Denize girilmez ama değil mi? Denize girilmez ise kapadokya nasıl bir tercih olurbiz kaş'a gittik, çok memnun kaldık. nisan ayında da güzel olur bence.
Teşekkür ederim. Peki Kaş'ta otelde mi kaldınız? Otel ismi verebilir misinizBen ailemle her sene kalkan ve kaşa giderdik balayina temmuzda çeşmeye gittik hic memnun kalmadım otel cok güzeldi ama sanki kasım aralik ayı gibiydi rüzgardan nefes alınmıyor.mont aldim kendime ne denize ne havuza girebildim. Kesinlikle kaş tarafına gidin
Bence kapadokya yapın..Tanışma konuma çok güzel yorumlar yapılmıştı. Çok güzel fikirler verilmişti. Nasip oldu evlilik. Yine sizlere danışmak istiyorum Nisan ayında balayı için tavsiyeleriniz var mı?
Benim de bir seçeneğim Kapadokya. Fakat nişanlım denize girmekten yana. Onu ikna edeceğim sanırım. Kapadokya için Otel öneriniz var mı?Bence kapadokya yapın..
Ya otel yok ama Bn gitsem mesela kapadokya ya büyük tur şirketleriyle giderdim çünkü detaylı gezdiriyorlrBenim de bir seçeneğim Kapadokya. Fakat nişanlım denize girmekten yana. Onu ikna edeceğim sanırım. Kapadokya için Otel öneriniz var mı?
Anladım. Evet dolu dolu geçmesi için tur iyi bir fikir. Turlara bakacağım teşekkür ettimYa otel yok ama Bn gitsem mesela kapadokya ya büyük tur şirketleriyle giderdim çünkü detaylı gezdiriyorlr
Kiralik villada kaldık biz başbaşa kalmak amaclı özel havuzlu bi ev tuttuk otel ile aynı fiyattiTeşekkür ederim. Peki Kaş'ta otelde mi kaldınız? Otel ismi verebilir misiniz
evet duymuştum kiralık villaları. Balayı olduğu için biraz hizmet bekliyor insan açıkcası yemek hazır gelse fena olmazdı :) Ama önerinizi değerlendireceğim aklımdaKiralik villada kaldık biz başbaşa kalmak amaclı özel havuzlu bi ev tuttuk otel ile aynı fiyatti
Evet insan bilmediği yere gidince ne yapacağını kestiremiyor .Neresi gezilir gibi. Tur iyi bir seçenek bu konuda .Kapadokya da çok popüler bu araBiz kapadokya ya ocak sonu gibi gitmiştik kar vardı o yüzden çok memnun kalmamıştık ama nisan da nasıl olur bilmem ve bundan sonra tatile gidersem kesinlikle turlarla katılıcam çünkü tek gidince yapacak bisey bulamıyorsunuz turlar çok güzel ve eğlenceli ve her yeri detaylı gezdiriyorlar
Denize giriliyor mu çok iyi haber :) Otellere bakayım Sidede. Sizin bir öneriniz var mı otel için?Nisanda Side Kumköy sıcak oluyor, denizede giriliyor.
Evet bakmıştım gece 1-2 derece imiş bu nisanda. Kapadokyada gezilecek güzel vakit geçirilecek yerler var mı?Kapadokya bölgesinde yaşıyorum, geçen Nisan ayı buz gibiydi buralar, hava durumunu takip etmenizi öneririm
Bizim Sidede Kumköy de çok beğenerek gittiğimiz otel Sentido Perissia canım, tavsiye ederim.Denize giriliyor mu çok iyi haber :) Otellere bakayım Sidede. Sizin bir öneriniz var mı otel için?