- 5 Haziran 2023
- 1
- 2
- 31
-
- Konu Sahibi nimescombo
En iyisi olmuş gibi görünüyor.muhtemelen alışkanlık , bazı durumları sindirememe vs şu an zorluyor sizi . Ama bu şekilde evlendikten sonra her şey daha zor olacakmis belli kiMerhabalar. Geçen Ocak ayında nişan attım. Ama kendimi fiziken yaşasam da ruhen ölmüş hissediyorum. 4 yıllık bi ilişkiydi. Son iki ay nisanliydik. Ancak çok kavga ediyorduk. Kiz kardesi işimize çok karışıyordu ben de bunu problem ediyordum. Son zamanlarda eski nisanlim kafam karışık falan demeye başladı. Ne ayrilabiliyorum ne devam edebiliyorum demisti. Bana karsi çok aşırı ilgisizlesmisti. Normalde hep kavgalarda o alttan alirdi ama sonralari hep ben alttan aldim. Yine de ilgisizdi bana. Kiz kardesi beni karsisina alip bizim birikimimiz var ama siz yine de düğünü eşit yapin ben bu birikimi size ev alacağınızzaman fazlasiyla veririm demisti. Ben kabul etmeyince eski nisanlim bana kizdi boyle bir firsati kacirdigim icin. Ailem bile düğünü artik istemiyorlardı ama karari bana bıraktılar. Bir sure düşünüp sonra Istemeye istemeye bitti mesajini yazip yolladim bana cevap bile vermedi. Ailesi arayıp hemen bohçayi istediler. Ne varsa yolladik, ama kiz kardesi bana yine mesaj atip pirlantanin sertifikasini da yolla falan yazmis. Bu olaylar olurken eski nisanlim bana hicbirsekilde yazmadi mesajlarima cvp vermedi. Ben çok kötü olmustum 3 ay sonra dayanamayip tekrar aradım ancak yine ne aramalarima yanit verdi ne mesajlarima. Etrafımdaki herkes en doğrusunu yaptin dediler. Ancak ben neden bilmiyorum çok mutsuzum. Acaba basi seyleri hazmedemedim, kabullenemedim diye mi boyleyim yoksa yanlis mi yaptim?
Aradan 5 ay geçmiş.Kolay değil 4 senelik ilişki sende haklısın.Olacagi olmamış boşver önüne bak bundan sonra nasip değilmiş.Merhabalar. Geçen Ocak ayında nişan attım. Ama kendimi fiziken yaşasam da ruhen ölmüş hissediyorum. 4 yıllık bi ilişkiydi. Son iki ay nisanliydik. Ancak çok kavga ediyorduk. Kiz kardesi işimize çok karışıyordu ben de bunu problem ediyordum. Son zamanlarda eski nisanlim kafam karışık falan demeye başladı. Ne ayrilabiliyorum ne devam edebiliyorum demisti. Bana karsi çok aşırı ilgisizlesmisti. Normalde hep kavgalarda o alttan alirdi ama sonralari hep ben alttan aldim. Yine de ilgisizdi bana. Kiz kardesi beni karsisina alip bizim birikimimiz var ama siz yine de düğünü eşit yapin ben bu birikimi size ev alacağınızzaman fazlasiyla veririm demisti. Ben kabul etmeyince eski nisanlim bana kizdi boyle bir firsati kacirdigim icin. Ailem bile düğünü artik istemiyorlardı ama karari bana bıraktılar. Bir sure düşünüp sonra Istemeye istemeye bitti mesajini yazip yolladim bana cevap bile vermedi. Ailesi arayıp hemen bohçayi istediler. Ne varsa yolladik, ama kiz kardesi bana yine mesaj atip pirlantanin sertifikasini da yolla falan yazmis. Bu olaylar olurken eski nisanlim bana hicbirsekilde yazmadi mesajlarima cvp vermedi. Ben çok kötü olmustum 3 ay sonra dayanamayip tekrar aradım ancak yine ne aramalarima yanit verdi ne mesajlarima. Etrafımdaki herkes en doğrusunu yaptin dediler. Ancak ben neden bilmiyorum çok mutsuzum. Acaba basi seyleri hazmedemedim, kabullenemedim diye mi boyleyim yoksa yanlis mi yaptim?
Hatalı olan belki barışmak için arayabilir.Biten ilişkide aramak çok mantıksız.Ayrılık sonrası arama akilsizligini bende yaptım. Simdilerde kendime kızıyorum bu insanlar kimde beni bu kadar uzmelerine izin vermişim. İnsanı yeri geliyor ailesine bile boyun eğmiyorda onlar kimmiş
. Nişandan dönmen daha iyi olmuş ya evlenseydin çocuk fln olsaydı da ablaciligini dibine kadar daha derin yaralar alarak ayrilsaydin. Ki senin düşüncelerini hiçe saymış sürekli abla abla diyen sürekli annem annem diyenler niye evlenirki otursun dizlerinin dibinde kimsenin basini yakmasın . Ayrıca nerde kv kp de abla in planda.
Eski nişanlınla niye konuşuyorsun? Neyin arayışındasın? Doğru ve etik mi bu şimdi? Normalde hep o alttan alıyormuş kavgalarda sonra sen almaya başlamışsın burada bir problem görmüyorum. Problem hep o alttan alırken senin dönüp kendine ben napiyorum ya niye bu adama hep alttan aldırıyorum bi yerde patlar bu adam diyip düşünmenen. Evlilik arifesinde adama bitti diye mesaj atmışsın. Ne yapılabilir ki? Ne bekliyorsun yani eteğine yapışmayarak adam en doğrusunu yapmış. İlgiyi biraz az hissedince eski nişanlına giden sen ve senin kafanı karıştıran eski nişanlından başka bir suçlu göremedim bu olayda. Nişanlınin ablasi da düğünü eşit yapın demiş yani hangi çağda yaşıyoruz algilayamadim. Bir de kadın demiş ki ev alırken yardım edicez size. Vallahi on numara bir görümce yani. Evleniyorsaniz elinizi taşın altına sokacaktiniz. Yok öyle ben masrafsız evleneyim, cebimden para çıkmasın olayları. Karşı taraf kabul etseydi bile ömür boyu başınıza kalkarlardi.Merhabalar. Geçen Ocak ayında nişan attım. Ama kendimi fiziken yaşasam da ruhen ölmüş hissediyorum. 4 yıllık bi ilişkiydi. Son iki ay nisanliydik. Ancak çok kavga ediyorduk. Kiz kardesi işimize çok karışıyordu ben de bunu problem ediyordum. Son zamanlarda eski nisanlim kafam karışık falan demeye başladı. Ne ayrilabiliyorum ne devam edebiliyorum demisti. Bana karsi çok aşırı ilgisizlesmisti. Normalde hep kavgalarda o alttan alirdi ama sonralari hep ben alttan aldim. Yine de ilgisizdi bana. Kiz kardesi beni karsisina alip bizim birikimimiz var ama siz yine de düğünü eşit yapin ben bu birikimi size ev alacağınızzaman fazlasiyla veririm demisti. Ben kabul etmeyince eski nisanlim bana kizdi boyle bir firsati kacirdigim icin. Ailem bile düğünü artik istemiyorlardı ama karari bana bıraktılar. Bir sure düşünüp sonra Istemeye istemeye bitti mesajini yazip yolladim bana cevap bile vermedi. Ailesi arayıp hemen bohçayi istediler. Ne varsa yolladik, ama kiz kardesi bana yine mesaj atip pirlantanin sertifikasini da yolla falan yazmis. Bu olaylar olurken eski nisanlim bana hicbirsekilde yazmadi mesajlarima cvp vermedi. Ben çok kötü olmustum 3 ay sonra dayanamayip tekrar aradım ancak yine ne aramalarima yanit verdi ne mesajlarima. Etrafımdaki herkes en doğrusunu yaptin dediler. Ancak ben neden bilmiyorum çok mutsuzum. Acaba basi seyleri hazmedemedim, kabullenemedim diye mi boyleyim yoksa yanlis mi yaptim?