- 5 Haziran 2023
- 1
- 2
- 31
- Konu Sahibi nimescombo
Merhabalar. Geçen Ocak ayında nişan attım. Ama kendimi fiziken yaşasam da ruhen ölmüş hissediyorum. 4 yıllık bi ilişkiydi. Son iki ay nisanliydik. Ancak çok kavga ediyorduk. Kiz kardesi işimize çok karışıyordu ben de bunu problem ediyordum. Son zamanlarda eski nisanlim kafam karışık falan demeye başladı. Ne ayrilabiliyorum ne devam edebiliyorum demisti. Bana karsi çok aşırı ilgisizlesmisti. Normalde hep kavgalarda o alttan alirdi ama sonralari hep ben alttan aldim. Yine de ilgisizdi bana. Kiz kardesi beni karsisina alip bizim birikimimiz var ama siz yine de düğünü eşit yapin ben bu birikimi size ev alacağınızzaman fazlasiyla veririm demisti. Ben kabul etmeyince eski nisanlim bana kizdi boyle bir firsati kacirdigim icin. Ailem bile düğünü artik istemiyorlardı ama karari bana bıraktılar. Bir sure düşünüp sonra Istemeye istemeye bitti mesajini yazip yolladim bana cevap bile vermedi. Ailesi arayıp hemen bohçayi istediler. Ne varsa yolladik, ama kiz kardesi bana yine mesaj atip pirlantanin sertifikasini da yolla falan yazmis. Bu olaylar olurken eski nisanlim bana hicbirsekilde yazmadi mesajlarima cvp vermedi. Ben çok kötü olmustum 3 ay sonra dayanamayip tekrar aradım ancak yine ne aramalarima yanit verdi ne mesajlarima. Etrafımdaki herkes en doğrusunu yaptin dediler. Ancak ben neden bilmiyorum çok mutsuzum. Acaba basi seyleri hazmedemedim, kabullenemedim diye mi boyleyim yoksa yanlis mi yaptim?