• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

NİŞAN ATTIM ALLAH RIZASI İÇİN OKUYUN!

rosalinda23

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
2 Temmuz 2015
126
97
48
38
Arkadaslar 2 gün once nişan attık karşılıklı sekilde hediyeler alyanslar geri verildi.Cok seviyorduk birbirimizi ailesi yuzunden oldu hersey ve beni değil ailesini secti.Daha kac gun onceye kadar sen yoksan intihar ederim diyordu.Bunlari size gozyaslari icinde yaziyorum.Intihari bile dusundum ahiretimi lekelemek istemedim yapamadim.Kendimi odaya kapattim insanlardan kaciyorum artik oyle bozulduki psikolojim etlerim ligme ligme bedenimden cekiliyor.Deliler gibi seviyorum sevdama mi yanayim onla gittigim yerlerdeki hatiralarima mi yanayim yoksa rezil rusva olusumami yanayim.Bu zor gunlerimde nolur yardim edin napayim hangi dualara sarilayim?Sevdigim adam akli bulandigi icin arkasina bile bakmadan terk etti beni.Bir genc kizin en büyük hayalidir yuvasini kurmak gelinlik giymek biliyo musunuz o gelinligi sadece provada giyebildim ben.Onun gelini olucaktim sonum olucakti o benim.Yuvamizi kendi elimizle dayadik dosedik.Bugun ailem ceyizimi kaldiriyo oyle kotuyumki hepsi destek olmaya calisiyo ama boşa kimse bilmiyor.Rabbim nasil dayanicam nolur canimi al al ki acilarim bitsin

Canim evlenip bosanan bir sürü insan var sen nisandan donmusdun nisan zaten birbirini tanima surecidir sende gormusdun karsindakini ailesini tercih etmis senin yaninda olamamis bunu simdi gormen cok iyi evlenip bir omur cekmektense simdi uzul daha iyi bol bol dua et disariya cik farkli yerlere git kendini eve kapatip surekli onu dusunme

Düğünüme 1 hafta kalmıştı. Nisanlanali da 3 aydir aile evime girmedi hic bu surecte.Ne düğün alisverisine ne taki olayına hic girmediler.Izmirde yasiyoruz biz o da izmirli ben de.Izmirde ben yuzuk takmadan once bornovada oturalim dedigimde evet evet bence de diyerek desteklemisti ama meğer ailesi neden her istedigini yapiyosun neden en ust kat ev tuttun neden sıfır ev tuttun neden düğünü onun istedigi yerde yapiyosun vs.bu tip seylerde hep uzerine gitmisler.Ama nisanlimi bi gorseniz tum bunlari carsilarda yaparken hep kendi istegiyle yapardi hep ona sen ne dersin surda dugunu yapalimmi diye sordugumda aa cok iyi fikir evet burda yapalim sen ne desen o olsun gözünde kalmasin diyen biriydi.Ama artik gecen gun hadi nikah gunu alalim dediginde karşı ciktim.Ailem daha senin aileni bu evin kapisini actigini gormedi ben kimsesiz miyim dedim meger aile coktan bizi ayirmaya karar vermis.Bir erkek tarafi dugune 1 hafta kalmis kizin ailesiyle konusmaz mi ne yapilicak diye öyle kotuyumki anlatamam duygularimi.Beni köpekler gibi seven adam ailesini tercih etti.Benle el ele kol kola gezdi tum is cevrem onu tanidi hemsireyim be su anda o hastanedeki tum insanlarin bakış acisi bana degisicek nasil giricem o ortama bilmiyorum.En sonki patlamamiz ailesinin kadin tutup evi temizletmeye götürecegi ni yuzume soylemeleri oldu.Bana biz yapariz sizin taraf gelmese de olur dediler.Nisanlim da karsima gecip ne var ya iyi niyetliler demesiyle koptum iste yüzüğü cikardim herseyinizi götürün dedigimde nasil istersen dedi ve herseyini götürdü. En cok yandigim sey kuracagimiz yuvayi bile o kadar kendi evimiz diye benimsemisken niye ben daha kotu bi ev tutmadimki diye basima kalkti.Bu arada esyalarimizi beraber odeyecektik buna ragmen ailesi niye kaliteli esya aldin demisler

Arkadaslar 2 gün once nişan attık karşılıklı sekilde hediyeler alyanslar geri verildi.Cok seviyorduk birbirimizi ailesi yuzunden oldu hersey ve beni değil ailesini secti.Daha kac gun onceye kadar sen yoksan intihar ederim diyordu.Bunlari size gozyaslari icinde yaziyorum.Intihari bile dusundum ahiretimi lekelemek istemedim yapamadim.Kendimi odaya kapattim insanlardan kaciyorum artik oyle bozulduki psikolojim etlerim ligme ligme bedenimden cekiliyor.Deliler gibi seviyorum sevdama mi yanayim onla gittigim yerlerdeki hatiralarima mi yanayim yoksa rezil rusva olusumami yanayim.Bu zor gunlerimde nolur yardim edin napayim hangi dualara sarilayim?Sevdigim adam akli bulandigi icin arkasina bile bakmadan terk etti beni.Bir genc kizin en büyük hayalidir yuvasini kurmak gelinlik giymek biliyo musunuz o gelinligi sadece provada giyebildim ben.Onun gelini olucaktim sonum olucakti o benim.Yuvamizi kendi elimizle dayadik dosedik.Bugun ailem ceyizimi kaldiriyo oyle kotuyumki hepsi destek olmaya calisiyo ama boşa kimse bilmiyor.Rabbim nasil dayanicam nolur canimi al al ki acilarim bitsin
Zararin neresinden donersen kardr bugun ailesine degisiyosa seni evlenseydiniz ailesini el ustunde tutacak seni umursamayacakti balik baştan kokar canm Allah yardmcin olsun zor bi noktada ayrlmssniz ama herseyde bi hayir vardir akisina birak.pisman olup gelir kapini tirmalar yakinda:KK39:

önce bir sakinleş. anlaşılan yine bir kaynana sendromu. küçük farklılıklarla neredeyse aynı şeyleri yaşadım seninle. eşyalar yüzük göndermeler can yakıcı cümleler... biz nişanlıydık ama evliliğe 1-2 yıl vardı. ailesi ailevi bir sorunuma çok fazla dahil olmuştu. olayları kendilerince yorumlayıp nişanlımı doldurup beynini yıkamışlardı ve beni çok seven tatlı, anlayışlı adam duygusuz umursamaz bir gerizekalıya dönüşmüştü. sonunda ayrıldık zaten. bu ayrılık sürecinde ne yüzümü gösterdim ne sesimi duyurdum. hiç bir şekilde arayıp sormadım. tam 8 ay sürdü. 8 ay sonunda nişanlım çoook pişman olmuş bir şekilde aradı. içimde ne varsa söyledim. haksızlıklarını, hatalarını her yönüyle yüzüne vurdum. sana dönmeyeceğim, seni hayatıma almayacağım dedim. güçlü durdum. ben kaçtıkça o kovaladı. her defasında sevdiğini hata yaptığını söyledi(ki ailesiyle de sizin yüzünüzden oldu diye kavga etmiş). onu gerçekten çok seviyordum bu yüzden herşey düzelir umuduyla tekrar denemek istedim. bir kaç ay sonra tekrar sevgili olduk. gerçekten düzeldiğini görene kadar onunla evlenmeyeceğimi söylemiştim. olaydan 2 yıl sonra evlendik. şuan bir kızımız var. soğukkanlı ol, güçlü dur. dediğin gibi seni seviyorsa mutlaka bişeyleri düzeltmeye gelecektir.

Ölüm istiyorum öyle seviyorumki gunlerdir bisey yiyip icmedim.Biz severek ayrildik dostlarim kaynana degil gorumce yuzunden.Kac gündür benim icin Izmirde sabah olmuyo gun dogmuyo karanlik odada Rabbimden tek istegim nolur o da beni sevdi biliyorum elimi yuregine gotururdu öyle islemissinki kanima derdi kopekler gibi aşığım sana sen nefes alma sebebebimsin derdi.Bu adam yüzüğü cikarmak istedigimde beklerdimki itiraz etsin etmedi getir esyalarimizi dedi.Bu sitede hepinizden Rabbim razi olsun iyiki varsiniz sizleri tanimiyorum ama yazarak icimi doktugumde okuyanlarimin oldugunu gormek ne guzel.Rabbimden sadece şunu istiyorum nolur nisanlimin aklı yerine gelsin ben daha fazla eriyip bitmeden nolur askimiz ağır basip kazansin.Oyle seviyorum ve oyle kirginimki bir kez bile aramadi yeniden sans istemedi.Bir aile buyugunu gondermedi evime ne yaptimki ona ben.Cok kötüyüm derdime derman hangi duadir ne okuyayim ne yapayim bilmiyorum.Boyle devam ederse yuregi

evlenip bir çok sorun yaşayıp boşanacağına baştan bitmiş...
Kendini hırpalama senin yaptığın birşeyden olmadığı gayet acık..
yakın zamanda mesaj atarsa hiç şaşma...

Bukadar seviyorsan herşeyi arkanda bırakıp barış tel.ara msj çek. Bunlar her ciftin başına geliyor .Yarısını gör yarısını görme duyma.Barış ve evlen ara nişanlini otur konuş

bak bitanem sen değerlisin bunu unutma evet cok sevebilirsin harika duygular yaşatmış olabilir sana oda seni cok sevmiştir ama çevresel faktörler bazen fazlasıyla baskın cıkar ki ailesinden yıllarca onu büyüten ve yetiştiren aileden bahsediyoruz herkez senin ailen gibi olamaz herkez sen gibi olamaz sen iyi nietinle yaklasırsın karsındaki insanların bakıs açısı farklı olup farklı algılayabilirler ölüm dediğin kolay şey geridekiler seni sevenler ve asıl sana değer verenlere hesabını veremeyecegin bı durum sadece allaha karsı değil seni sevenlerde hesap sorar senden bu dönem cok zor bir dönem iyi olur senden kötü olur karsıdan bılır aileler genelde bende nişanlıyım 5 aylık politik davranman gerekirdi yüzük atmak takmak kolay şeyler değil die düşünüyorum sen o yüzügü atarak zaten vazgeçmişsin sevdiğinden savaşmamışsınki savaşman lazımdı cocuga ailesinin gerçek yüzünü göstermen lazımdı akıllıca davranman lazımdı su an sadece sakince beklemenı tavsıye ederım dinle bir kendini yasanılanları baştan asagı gözünün önünden geçir önemli olan sensin unutma değerli olan sensin

Bende tam 28 agustos günü nisan attim son noktaya getirdi annesi boyle hayaimda bir kadin tanimadim herkeste nasıl bir baskin karakter kurduysa kocasinin ailesinden kimseyle konuşturmuyo babasi bile yaka silkiyo kadindan ama... Benimkide anne ne dese o ben diyorum kibarca anlatiyorum annesi tek lafiyla çocuk dolu geliyodu brnim karşıma hro sabrettim bekledim taki düğüne 5 gun kala evim serildi ertesii gunu bir daha toplamak zorunda kaldik ama benim içim alev alev bir yandan kızgınlığım bit yandan neftet ama o kadınla bir daha asla olamam

Ölüm istiyorum öyle seviyorumki gunlerdir bisey yiyip icmedim.Biz severek ayrildik dostlarim kaynana degil gorumce yuzunden.Kac gündür benim icin Izmirde sabah olmuyo gun dogmuyo karanlik odada Rabbimden tek istegim nolur o da beni sevdi biliyorum elimi yuregine gotururdu öyle islemissinki kanima derdi kopekler gibi aşığım sana sen nefes alma sebebebimsin derdi.Bu adam yüzüğü cikarmak istedigimde beklerdimki itiraz etsin etmedi getir esyalarimizi dedi.Bu sitede hepinizden Rabbim razi olsun iyiki varsiniz sizleri tanimiyorum ama yazarak icimi doktugumde okuyanlarimin oldugunu gormek ne guzel.Rabbimden sadece şunu istiyorum nolur nisanlimin aklı yerine gelsin ben daha fazla eriyip bitmeden nolur askimiz ağır basip kazansin.Oyle seviyorum ve oyle kirginimki bir kez bile aramadi yeniden sans istemedi.Bir aile buyugunu gondermedi evime ne yaptimki ona ben.Cok kötüyüm derdime derman hangi duadir ne okuyayim ne yapayim bilmiyorum.Boyle devam ederse yuregi
İki cihandada yeri olmasın bunu yapanların:sinirli: bende yüzüğü takmamla çıkarmam bir olmuştu görümce yüzünden, seviyoduk halbuki.. o da kardeşini doldurdu hep. Allahından bulsunlar canım. İnşaAllah telafi etmeye gelmiştir üzüldüm :KK43: Allah yar ve yardımcın olsun çok iyi anlıyorum seni..

Belki de bu sana Allah tarafindan bi isratettir? ailesi ve seni idare etmeyi becerememis. ki evlendikten sonra asil bu dengeyi kurmasi gereken kisi o. tek seferde gemileri yakmis. evlenip ayrilmak var bir de allah korusun. kimseye karsi utanma. sen utanilacak bisey yapmadin. yuzun egilmesin. ya coluk cocukla baba evine donsen daha kotu olmayacak mi?

Verilmiş sadakan varmış.Sen 1 kişi ile evlenmiyorsun ki tüm ailesiyle evleniyorsun.
İleride iyi ki böyle olmuş diyeceksin.
Şuan depresyondasın zamana ihtiyacın var.
HER SERDE BİR HAYIR VARDIR

Ama ailesi evini temizleyecek diye niye kıyameti kopardın ki.Nişan yüzüğünü fevrilikle çıkarmışsın.Fevri davranmanak lazım
.Ailenin ne gibi bir sıkıntısı var sana ?Yani yüzüğü atmana değer şeyler miydi?
Ama şumu bil aile karışmıyor diye sorun yapmak yanlış bir adım..
Nişanlın da ya bazı şeylerden bıkmış yada sertkayaymış.

Oyle gezinirken gordum konunu. Uzulerek okudum bende nisanliyim. Kendimi senin yerine koydum cok uzuldum. Uzulme olurmu sen degerlisin sadece sen. Simdi nasilsin bilmiyorum. Iyi misin biraz daha?

Arkadaslar ne zamandir giremedim sagolun merak ettiginiz icin.Aradan 3 ay gecti ve bu 3 ayimi aglayarak gecirdim.Bu süre zarfinda sadece dua ettim bir gun pisman olup ailesinin hatalarini gorup cok pismanim demesini istedim Rabbimden.Cok kötü bas agrilarim oldu mr cektirdim gecen gun doktor temiz dedi ama buyuk bi depresyon gecirdin galiba stresten dedi.O gun anladimki hayat cok kisa ya bisey ciksaydi o kadar hayata baglandimki.Gecen haftalarda çok garip bisey oldu eski nisanlimdan once 5 yil ciktigim insan abime ulasmis onu cok seviyorum nisan attigini biliyorum demis.Nolur yardim et biz biraraya gelelim demis cok sasirdim.Ben Rabbime kim icin dua ederken kim cikageldi.Arkadaslar napayim bilmiyorum artik sanki hic yuva kuramicakmisim gibi.

Back