nişan attıktan sonraki süre..

balkabak90

Üye
Kayıtlı Üye
19 Aralık 2019
16
0
merhabalar.buraya içimi dökebilmek için yazıyorum sadece.neredeyse 8ay önce nişan attım olmaması için elimden geleni yptım ama olmadı malesef.ilk zamanlar o kdar rahattım ki ağlamıyordum bile.ama şimdi gözyaşım hali hazırda bekliyor.onu düşünmediğim tek birgün yok.eski gnler geliyor aklıma.hep kendimi suçluyorum.aranızda böyle olan var mı ?ya da nişan attıktan sonra hayatınız nasıl şekillendi?güçlüyüm diyorum ama en ufak birşeyde yıkılıyorum ben.

Hayatta yaşarken diğer meşgalelerinize sarılabilirsiniz. Hayatta o insan olmadan yaşandığını biliyorsunuz. Bir sıkıntı olmasa idi elbette ayrılmazdınız. Bu kararı verirken düşündünüz ve karar verdiniz. Şimdi ardınıza dönmeden geleceğe bakın.

Karşılıklı bişeyleri oturtabilseydiniz zaten yanınızda olurdu.. 8 ay nasıl onsuz yaşadınız demekki oluyormuş.. Üzülür insan elbet ama değmiyorsa niye gözyaşımı ona harcayayım ki

Evlenmiş olup sonrasında mutsuz olup sorunlar yaşayıp boşanacağınızı hayal edin. Iyi ki böyle oldu ilerde daha çok üzülürdüm hissi rahatlatır belki

Nisanlandiktan sonra canına tak demese zaten Nisan atmazdım, aynı evin icine girmek bi insanla yaşamak inan nisanliliktan çok çok çok daha zor o zaman sorunların nişanı bozucak kadar büyükse emin ol evlenince çok daha zor olacaktı hiç şüphen Olmasn birlikte yaşasan bile inan yine de evlenip birlikte yaşamakla sevgili olup birlikte kalmak çok farklı, ilerde karşına istediğin gibi biri çıktığında iyiki bu nişanı bozmusum diceksin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…