Nişan atma konusunda tecrübesi olanlar....

Üniversite sinavina hazirlanmak istedigini soylemissin ailenle gorusup bir yurda yerlesip des calisabilirsin hem elalemin lafini cekmezsin hem derslerine calisir hem de bu olumsuz sureci rahatlıkla atlatirsin

bizde eşimle nişanlıyken nişanı atmıştım bi defa...
asla çevreninin ne dediğine ,
diyeceğine takılma.öncelik sensin,
evvela kendini toparlamalısın,
sen iyi olursan ailen iyi olur bunu unutma.çevre de iki gün konuşur 3 gün başka malzeme bulur kendine,
herkes kalitesi kadar konuşur,
bende nişan attım zor bi süreçti çünkü hala seviyordum,sonra barıştık tekrar takıldı yüzükler.evlendik.
kararından eminsen şunu bil,ilk en değilsin sonda sen olmayacaksın canm

milletin lafı sözü bitmez önemli olan senin mutlu olman evlilik ömür demek kendini tüketme...

Sen bu kişiyle evlenirsem kesinlikle boşanacaksın.Nişan atmak,boşanmaktan çok daha kolay.Ailene de bunu anlat.

Üniversite sinavina hazirlanmak istedigini soylemissin ailenle gorusup bir yurda yerlesip des calisabilirsin hem elalemin lafini cekmezsin hem derslerine calisir hem de bu olumsuz sureci rahatlıkla atlatirsin

Kimseye takma kafana millet 3 günde unutur. Kendi mutluluğuna bak.
Hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Umarım dediğiniz kadar kolay olur. Atlatirim insallah. Çok sağolun

Canım benimde başımdan geçti nişan atma durumu. hatta nişanlandıktan 2-3 gün sonra oldu. etrafı sakın dikkate alma ama ne oluyorsa oluyor ve insanların sesi kesiliyor aslında. sen kötü birşey yapmıyorsun aksine kendi hayatın için doğru bir karar verip ilerliyorsun. ömür boyu mutsuz olmaktansa iki üç laf söz seni etkilemesin

Ya senın yıne iyiymiş.bende nişan attım bizimkiler yanı ailem ve ailesi beni olduruyorlardı.1 sene işkence yaptılar bana yıllarıma engel oldular.ailen arkandayız sevmiyorsan soldurma ayrıl.insan sevmediği kişiyle beraber olamaz ona katlanamıyor san da olamaz.daha simdiden...
Hayatını yıkma karartma.ben bi ilçede yasıyorum orda dedikodu cok olur.ama kimseye takmaz oldum.cunku nefret ediyor dum.evlendim başkasıyla severek.mutluyum.cok sukur. Evlenene kadr konuşurlar.ama cok deıl kızın nisanı attı derler evet dersiniz olur bıter

Gecmis olsun. Dediginiz gibi milletin lafina sozune bakilirsa zaten yasamamak lazim bu dunyada. Malum iyi de yapsan kotu de yapsan illaki bi bahaneyle konuşanlar oluyor. Cok tesekkur ederim ilginize :)

Yok allah razi olsun ailem sen ne istiyosan o diyolar. Illaki sebep isterler ama ben olan biten herseyi anlatiyorum zaten. Gecmis olsun bu arada size de. Zaten istemesek nisan olayi olmazdi kimse de bu hale gelecegini bile bile nisanlanmazdi iskence nedir hayirlisi boyleymis denir kapanir konu. Rabbim herseye sahit onun adaleti sorgulanmaz.

Merhaba canım,

Ben bir kaç gündür senin konuyu takip ediyorum, ben yurtdışında yaşıyorum ve nişanlıyım. Senin durumunu merak ettiğim için üye olup sormak istedim, şimdi durumunuz noldu ? Nişanı attınızmı ? Ailen atmak için kabullendimi ?

bende 1 yıldır nişanlıyım çok kavga edip ayrılıyoruz 3 gün sürüyo barışıyoruz onunda hataları var benimde ben sadece ayrılmaktan emin değilim atlatamamktan korkuyorum onsuz hayat zormu gelir yoksa onunla olmakmı mutsuz eder bunu kıyasını yapıyorum kimin ne dediği hiç önemli değil onlar hep konuşur çünkü elelemin destek olduğu hak verdiği pek görülmemiştir yani o yüzden kalbinin sesini dinlemen en mantıklısı gerçekten istiyomusun buna kulak ver

Bır yıgın dedıkoducu var bırak agızlarını kapatamassın mutlu degılsen at nısanı kimseyı de ılgılendırmez.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…