• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Nişan atma kavga

Eysii

Üye
Kayıtlı Üye
11 Eylül 2023
29
10
8
28
Merhaba arkadaşlar.. haziranda yani 3 ay sonra düğünüm var. Eylül ayında nişanlandım. Ama düğün yaklaştıkça kavgalarımız arttı. Birbirimizi çok seviyoruz ama her seferinde çıkardığı kavgalar sebebi ile daha çok şaşırıyorum. Durduk yere birden kavga ederken buluyorum kendimi. Hiç kavga insanı değilim ve çok sıkıldım bu huyundan. Son kavgamız düğün için ablamlara yani aileme tutacağı araba oldu. Başka şehirde düğünümüz ve herkes bir arada gelsin diye Doblo kiralayalım dedik. Kaçtır ben araba kiralicam diye kafama kakıyor. Oysa eşya seçerken de gelinlik seçerken de onun cebini düşünerekten sectim hep. Bu yüzden çok çok kırıldım bunu yapmasına. İftara çağırdım gelirken zaten ordan geçerken ablamları da al dedim almam onlar düğün kendi bile gelemiyor diye kıyafetleri kopardı. Çok kırıldım. Nişan bile atmayı düşündüm. Siz olsanız napardıniž abartıyor muyum sizce

Başka sorununuz var mı bilmiyorum ama , gerçekten ablanların düğüne geleceği aracını o neden kiralasın ki, aileniz ablanız kim gelecekse artık toplaşıp bir araba kiralayabilirler yani.

Ablanız hiç bir yere kendi gelemiyor mu?
Tuz biber gibi üstüne iftara gelirken onları da al demişsiniz , bilemedim.

Sizin ailenizin kullanacağı aracı neden nişanlınız kiralasın? Düğün yapacak insana ekstra yük olunmaz, yeterince masrafı oluyor zaten.
Bunun lafını eden adama da iftara gelirken ablamı al demezsin yani sanki cok hoşnutmis gibi böyle şeylerden.
Bana iki taraflı tuhaflık var gibi geldi.

Back