Canım daha çok küçüksün, nişanlın sana küsüp tersleyerek iş çevresine , havuzda bağırarak ailesine senin üzerinde hakimiyet kurduğunu ,erkekliğini ispatlamaya çalışıyor..bakın benim sözüm geçer ben erkeğim terslerim kadınlar geriden gelir egosu var..maalesef çok basit hareketler bunlar..bunları evlilikte şiddetini arttırarak yapacağına senş hergün ağlatacağına kuşkum yok, evliyken geri dönmek boşanmaya karar vermek daha zorlaşır, sabredeyim değişir dersin ..değişmez..birde çocuk ister rol yapar sana çocuktan sonra canavara döner..
Gençliğin, güzelliğin , hayallerin biter gider..keşkelerin pişmanlıkların artar..benimde ailemde hep kavga vardı..çocukluğum gençliğim bu kavgalara üzülmekle geçti..şimdi eşim kavgacı değil ama ben ailede gördüğüm o kavgayı bazen yarattığımı farkettim maalesef kavga sonrası kendimden utanıyorum..ailendeki bu kavgalar seni yanıltmasın, gerçek yuva sevgi saygı ve özveri ile yürütülür..
Eğer şimdiden aklında bu kadar soru işareti varsa ayrıl..şimdi ayrılmasan evlendikten sonra ayrılacaksın eminim..ya da çekeceksin ah vahlarla...evlilik kolay değil yaşın çok küçük, 33 yaşında evlendiğim halde bazen aahh bekar olsam diyorum :)) eşim iyi ama ona rağmen ..bir de çeksem herhalde kaçardım ..
Sakın değişir sanma ..asla değişmez, anneni dinle bitir kafanda zamanla kalbinde..korkma daha iyi daha mükemmel erkekler de var elbet, sana baskı kurup ondan iyisini bulamayacağın korksunu yüreğine salmasına izin verme..cesur ol canım asla korkma..tansiyonu çıkıyormuş bunu bile kullanıyor..asla geri dönme..bitir bu işi ..pişman olmayacaksın,,sana koca olmaz bundan gizli psikopat bu..