Nişan atma kararı aldım

Evlenmeden sevgi gostermiyorsa eger uzgunum ama evlenince de gosteremez..zaten erkeklerin genelinde evlendim artik benimdir havasi oluyor...:KK43:
Yengeç burcuyum ve inanın sevgiyle besleniyorum kırılıyorum ağlıyorum geceleri ama karşındaki anlamıyor. Herkes çok iyi çocuk yakışıklı parası var seviyorum seni ayy neler yapiyo diyolar. Ama onlar anlık görüyor . nişan günü nisanlik giydim kabarık olanlardan beni gordu tepki bile vermedi gitti oturdu . abim çok heyecanlandırıyor kuaforde öptü foto çekildi benle . çocuk annesinin ablasının yaninda yine birseyleri takmış kafaya zıt zıt konuşuyor gel foto cekelim diyorum yok arkadaş surat beş karış . sonra konuştum bak en güzel günümüz ne olur yapma diye güzel geçti o gün. Yanı ne olsa ne yapsak bi tartışma var bizde o diyorki bu kucuk şeyler için Ayrılmayalım . ama sorun bu değil sorun bizim ev nasıl dışardan mutlu içeriden mutsuzsa bizim ilişkide oyle

Evliyim.
Ceza olarak seninle günlerce küs kalmasi ciddi sorun. Ve daha şimdiden ilgi göstermiyorsa evlenince düşünemiyorum.
En tatlı zaman bu zamanlar sözde. Sizin şimdi bile tadınız yok.
Bende böyle söylüyorum oda diyorki ben ne dersem yap duzelicez . psikolok psikiyatri farkını bilmiyorum kusura bakmayın annemin gittiği vardı ona gittim konuştuk doktorla. Bana dediki ayrılma kararı aldığım kişi sen milletin kadına inanıyosun ne gerek vardı gitmene o dışarıdan olayı yorumlar diye rahatlayim diye kıskanç lık içinde yardım almak için diyorum bana beni dinle hiç bi sorunumuz kalmaz . erkek kizi yönetir su bu diyoe

Hanfendi ilk önce aklınizda kurmadan bir sorun . oyuncu olmama izin vermedi hayallerimi yarıda bıraktım pişmanım . 25 yaşına gelene kadar nikah yok diye birsey demedim . annem 25 yaşlarında yada geçerek hayatına evlilik adina birini al . bu çocuktan sana hayır yok şimdi bırakıp kusen hep gider bir kere ağla dedi
benımle konustugun gıbı mı konusuyorsun nısanlınla
yanı genel tavrın bu mudur merak ettım
yanlıs anlamıssın ıyı okuyun dıyebılrdın
tavrın cok ters
bencede evlenmek ıcın bıraz bekle
nısanlın zaten cok yanlıs
sende evlılık ıcın gencsın bellı

16 yaşında tanımışsın bu kişiyi . Yani senin hayatındaki ilk aşkın, ilk erkek..
O yüzden o ne yaptıysa ne dediyse sen koşulsuz inanmışsın.
Ama ikiniz de çok toysunuz.
Bu sorumluluğu kaldıramadığınız bariz ortada. Annenin dediğini yap. Yol yakınken bırak. Yarım bıraktığın okulunu bitir.
Onların yanında çalışarak el oğluna minnet ediyorsun gibi şuan. Hiç gereği yok.

Hayallerini ve hayatını yaşa.
Yanında çalışıyorum ve yüzüme bakmıyor . İşten cikiyim her gün birlikteyiz diye böyledir belki diyince . evlenince napicaz şimdiden böyle yaparsan diyor . beni yanından ayırmak istemiyor ama ilgi sevgi göstermeyi istiyor çok monoton bi hayatı var kendiside öyle ben öyle olmayalım diye uğraşıyorum ama bu bile tartışmaya yol açıyor kısacası içimi rahatlattiniz Allah razı olsun

benımle konustugun gıbı mı konusuyorsun nısanlınla
yanı genel tavrın bu mudur merak ettım
yanlıs anlamıssın ıyı okuyun dıyebılrdın
tavrın cok ters
bencede evlenmek ıcın bıraz bekle
nısanlın zaten cok yanlıs
sende evlılık ıcın gencsın bellı
Genelde birbirimize hiç katlanamaz olduk . kusura bakmayın öylede diyebilirdim doğru

Yanında çalışıyorum ve yüzüme bakmıyor . İşten cikiyim her gün birlikteyiz diye böyledir belki diyince . evlenince napicaz şimdiden böyle yaparsan diyor . beni yanından ayırmak istemiyor ama ilgi sevgi göstermeyi istiyor çok monoton bi hayatı var kendiside öyle ben öyle olmayalım diye uğraşıyorum ama bu bile tartışmaya yol açıyor kısacası içimi rahatlattiniz Allah razı olsun
Sen kendinden çok taviz vermişsin değer mi?
Bak senden 7 yaş büyüğüm ve 25imi geçince evlendim.
evlilik güzel ama toz pembe değil. sizin ilişkiniz laçka olmuş. yürümez.
aa yürür ama sen taviz verip ,sinip, herşeyine evet dersen yürür.
Anneni dinle yakma başını.
bu kadar kahır çekmek hoşuna mı gidiyor?
yaşıtların okullarda ,aktivitelerde sen ne yapıyorsun?
milletin ağız kokusunu çekiyorsun?

ilk sen kendine değer vereceksin ki başkaları da versin.

Su erkeklerin ben gibisini bulamazsn ben aldatmam ben sadik insanimdir demelerini anlamiyorm lan zatn olmasi gereken bu niye üstün zekali bulunmaz hint kumasi zannediyosn ki kendini yani ..? Böylesiyle hayat gecirmek zor karar senin

Benim gibisi etrafta yokmu dedi? Ne kadar itici, sırf bu Lafı Nişan atmaya deger... :KK11: Nişanı atarken, gercekten piyasada senin gibi malı görmedim dersin ukelaya, o ona Ömür boyu yeter

İnanır mısınız bana diyorki senle bu gune kadar konuştum bi ise yaramıyor . yuru git gözünün önünden girmeyi seni . yanına gidiyorum sınırı geçsin diye birde iş yerinde abileride anlıyor hep kavgalı olduğumuzu . diyorum tamam hadi daha fazla sinirlenmeyelim çok küçük bi olay bu. Mesela bir tartışma esnasında. O ise git bak sesini duymak istemiyorum diyor. Ve tansiyonu yükseliyor hep artık bu sefer ailesi bana bisey demesede bakışları bile değişiyor her tartışmada 3 gün küsüp abartip hastaneye goturuyoruz . o hasta olmasın diyede alttan alıyorum . haftasonlari biryere gidiyoruz aileside oluyor bi kere havuzda tırnağım sırtını çizmiş çok yüzme bilmiyordum o zaman bana bağırdı abiside vardı . çıktı havuzdan ablasının ve onun kız arkadaşlarının yanına sigara içti oturdu . ben çok bozuldum abisinden utandim

Canım daha çok küçüksün, nişanlın sana küsüp tersleyerek iş çevresine , havuzda bağırarak ailesine senin üzerinde hakimiyet kurduğunu ,erkekliğini ispatlamaya çalışıyor..bakın benim sözüm geçer ben erkeğim terslerim kadınlar geriden gelir egosu var..maalesef çok basit hareketler bunlar..bunları evlilikte şiddetini arttırarak yapacağına senş hergün ağlatacağına kuşkum yok, evliyken geri dönmek boşanmaya karar vermek daha zorlaşır, sabredeyim değişir dersin ..değişmez..birde çocuk ister rol yapar sana çocuktan sonra canavara döner..

Gençliğin, güzelliğin , hayallerin biter gider..keşkelerin pişmanlıkların artar..benimde ailemde hep kavga vardı..çocukluğum gençliğim bu kavgalara üzülmekle geçti..şimdi eşim kavgacı değil ama ben ailede gördüğüm o kavgayı bazen yarattığımı farkettim maalesef kavga sonrası kendimden utanıyorum..ailendeki bu kavgalar seni yanıltmasın, gerçek yuva sevgi saygı ve özveri ile yürütülür..

Eğer şimdiden aklında bu kadar soru işareti varsa ayrıl..şimdi ayrılmasan evlendikten sonra ayrılacaksın eminim..ya da çekeceksin ah vahlarla...evlilik kolay değil yaşın çok küçük, 33 yaşında evlendiğim halde bazen aahh bekar olsam diyorum :)) eşim iyi ama ona rağmen ..bir de çeksem herhalde kaçardım ..

Sakın değişir sanma ..asla değişmez, anneni dinle bitir kafanda zamanla kalbinde..korkma daha iyi daha mükemmel erkekler de var elbet, sana baskı kurup ondan iyisini bulamayacağın korksunu yüreğine salmasına izin verme..cesur ol canım asla korkma..tansiyonu çıkıyormuş bunu bile kullanıyor..asla geri dönme..bitir bu işi ..pişman olmayacaksın,,sana koca olmaz bundan gizli psikopat bu..

Sen kendinden çok taviz vermişsin değer mi?
Bak senden 7 yaş büyüğüm ve 25imi geçince evlendim.
evlilik güzel ama toz pembe değil. sizin ilişkiniz laçka olmuş. yürümez.
aa yürür ama sen taviz verip ,sinip, herşeyine evet dersen yürür.
Anneni dinle yakma başını.
bu kadar kahır çekmek hoşuna mı gidiyor?
yaşıtların okullarda ,aktivitelerde sen ne yapıyorsun?
milletin ağız kokusunu çekiyorsun?

ilk sen kendine değer vereceksin ki başkaları da versin.
Yaşıtlarima baktıkça pişmanım . Değmez asla değmez ama kendisi ablası arıyor beni ikna etmeye çalışıyorlar dün gece . kendisi sorunun bende olduğunu yardım edip cozebilecegimizi yazmış . her tartışmada mutlaka o haklidir . ben biraz abarttım sanırım bir daha evlilik lafı bile duymak istemiyorum yihuuuuuuuuu özgürlük yazdım . umudunu kessin istedim . ona onun gibi kustah yazmazsan üstüne gelip psikolojik baskıyla ikna eder. Ablası bizim ne kadar anlasamadigimizi gordugu halde siz seviyorsunuz bitirmeyin herkes size ozeniyor cok güzelsiniz diyor . ya ben su 4 yıldır çektiğim kahri bi yerde çekmedim babam abim baskı yapmaz bana bukadar

[QUO TE="Kedi2013, post: 42127279, member: 453017"]Sana şiddet uygulamiyorum bak millet uyguliyo x y ye uyguluyor sukret . sana dayak lazim ben hayatta yapmam diyor . Ya ben kimseyle tartışmayan bir insandim onlanoladar tartisiyoruz ki çoğu zaman nefretle bakiyo hissediyorum çok ta seviyorum ama sevmek yetmiyormuş ben bunu anladım . çünkü annem babamda birbirini seviyor ama nasıl kavga ettiklerini görseniz psikolojiniz bozulur belkide ben en çok annemle babama benzemeyi istemedim ama aynı onlar gibi olduk her dakija tartisma[/QUOTE]

Ha adam birde haline şükret diyor, tatlım gençsin mutlaka güzel de bir kızsın ne diye bu zevzeği çekiyorsun? İlerde sana atıyorum tokat attığında x, y'yi tekme ile dövüyor şükret " de der bu aman aman. Hiç gerek yok kötü bir evliliğe, mutlu edecek bir adam değilse at gitsin. İlk sevgilin mi bilemiyorum ancak insan bazen "çok sevdim ya bir daha böyle sevemezsem" diyor (genelde ilklerde olur) ama tabiki yine seviyorsun. Hayat güzel daha evlilik için çok erken bir yaş bence 20 yaş. Arkadaşlarınla gez, eğlen, etkinliklere katıl. Dünyaya bir kere geliyoruz bu hakkı da mutsuz geçirmek istemezsin değil mi? Anne - babanı örnek vermişsin, onlar gibi olmamak için sevdiğin adamın seni sevmesi kadar sana saygı duyması, sana şiddet uygulamaması önemli. O yüzden seçimlerini yaparken iyi düşünmelisin maksadım akıl vermek değil deneyimlediğim konular bunlar sende genç bir kızsın hata yapmanı asla istemem.

Al
Canım daha çok küçüksün, nişanlın sana küsüp tersleyerek iş çevresine , havuzda bağırarak ailesine senin üzerinde hakimiyet kurduğunu ,erkekliğini ispatlamaya çalışıyor..bakın benim sözüm geçer ben erkeğim terslerim kadınlar geriden gelir egosu var..maalesef çok basit hareketler bunlar..bunları evlilikte şiddetini arttırarak yapacağına senş hergün ağlatacağına kuşkum yok, evliyken geri dönmek boşanmaya karar vermek daha zorlaşır, sabredeyim değişir dersin ..değişmez..birde çocuk ister rol yapar sana çocuktan sonra canavara döner..

Gençliğin, güzelliğin , hayallerin biter gider..keşkelerin pişmanlıkların artar..benimde ailemde hep kavga vardı..çocukluğum gençliğim bu kavgalara üzülmekle geçti..şimdi eşim kavgacı değil ama ben ailede gördüğüm o kavgayı bazen yarattığımı farkettim maalesef kavga sonrası kendimden utanıyorum..ailendeki bu kavgalar seni yanıltmasın, gerçek yuva sevgi saygı ve özveri ile yürütülür..

Eğer şimdiden aklında bu kadar soru işareti varsa ayrıl..şimdi ayrılmasan evlendikten sonra ayrılacaksın eminim..ya da çekeceksin ah vahlarla...evlilik kolay değil yaşın çok küçük, 33 yaşında evlendiğim halde bazen aahh bekar olsam diyorum :)) eşim iyi ama ona rağmen ..bir de çeksem herhalde kaçardım ..

Sakın değişir sanma ..asla değişmez, anneni dinle bitir kafanda zamanla kalbinde..korkma daha iyi daha mükemmel erkekler de var elbet, sana baskı kurup ondan iyisini bulamayacağın korksunu yüreğine salmasına izin verme..cesur ol canım asla korkma..tansiyonu çıkıyormuş bunu bile kullanıyor..asla geri dönme..bitir bu işi ..pişman olmayacaksın,,sana koca olmaz bundan gizli psikopat bu..
Allah senden razı olsun bir değil bin kere. Okadar güzel anlatmışsın ki. Ben en çok aldatilmaktan korkuyorum oda bu yüzden sadığım diye dolaşıyor ortalıkta sanırım . ah çok zormus ailesi çok kalabalık gideriz tatile bir yere her hafta sonu yemeklerini yaparım kıyamam ablasına falan genç oda 30 larda. Her şeylerini yaparım . o önceden ben yemek yapsam salata yapar sofrayı kurardı şimdi yukarda yatıyor ben hazırlıyorum o yiyip içip sigarasını içiyor ben toplayıp yikiyorum o elini surmuyor bide kalabaliklar belim agriyo valla bazen yikamaktan etmekten ama çok iyi oldukları için hiç takmiyordum bu durumu çünkü benim ailemde olsa yapacağım ha onunki ha benimki ama ona yoruldum dediğimde naptin sanki bi yemek yaptın herkes yapiyo nolcak sanki aynen bu tavrı . kolaymi sandin sen ilerde hep yapacaksın . zaten anneme babam a yapmasan almazdim seni . anneme bakmak zorundasin yarın bi gün böyle saçma muhabbetleri var. Allah benim elime verdiyse anneme de bakarım annesine de sokaktan çevirip ihtiyaç sahibi birinede ben bu konuda çok hassasım . çünkü gerçekten bukonuya ayrı duyarlılığım var çok fakir bi çocukluk dönemi geçirdiğim için bi küçük çocuğun uzulmus bakışı bile etkiler beni. Yanı benim kişiliğinde yok su gelmesin bakmam bilmem ne demem diyemem kıyamam . ama i beni 4 yıldır taniyamamis

Allah hepinizden razı olsun o okuyan gözleriniz yazan elleriniz dert görmesin sizede bi başkası yol göstersin sıkıştığınızda. Bazen burada konu acanin üstüne çok gidiliyor korkmuştum birde sizden yana üzülürüm diye ama aksine hepiniz birer birer su serptiniz Allahım sizi korusun

[QUO TE="Kedi2013, post: 42127279, member: 453017"]Sana şiddet uygulamiyorum bak millet uyguliyo x y ye uyguluyor sukret . sana dayak lazim ben hayatta yapmam diyor . Ya ben kimseyle tartışmayan bir insandim onlanoladar tartisiyoruz ki çoğu zaman nefretle bakiyo hissediyorum çok ta seviyorum ama sevmek yetmiyormuş ben bunu anladım . çünkü annem babamda birbirini seviyor ama nasıl kavga ettiklerini görseniz psikolojiniz bozulur belkide ben en çok annemle babama benzemeyi istemedim ama aynı onlar gibi olduk her dakija tartisma

Ha adam birde haline şükret diyor, tatlım gençsin mutlaka güzel de bir kızsın ne diye bu zevzeği çekiyorsun? İlerde sana atıyorum tokat attığında x, y'yi tekme ile dövüyor şükret " de der bu aman aman. Hiç gerek yok kötü bir evliliğe, mutlu edecek bir adam değilse at gitsin. İlk sevgilin mi bilemiyorum ancak insan bazen "çok sevdim ya bir daha böyle sevemezsem" diyor (genelde ilklerde olur) ama tabiki yine seviyorsun. Hayat güzel daha evlilik için çok erken bir yaş bence 20 yaş. Arkadaşlarınla gez, eğlen, etkinliklere katıl. Dünyaya bir kere geliyoruz bu hakkı da mutsuz geçirmek istemezsin değil mi? Anne - babanı örnek vermişsin, onlar gibi olmamak için sevdiğin adamın seni sevmesi kadar sana saygı duyması, sana şiddet uygulamaması önemli. O yüzden seçimlerini yaparken iyi düşünmelisin maksadım akıl vermek değil deneyimlediğim konular bunlar sende genç bir kızsın hata yapmanı asla istemem.[/QUOTE]
Estağfurullah akılda verin öyle iyi geldinizki doğru karar almisim :)

Profil fotosu benim fotoğrafım . Küçüğüm yaş olarak ta. Ama herkese anlayisliyiz bi birbirimize değiliz . annemde sağolsun cesaretlendirdi sizde fikir verdiniz sağolun

Su erkeklerin ben gibisini bulamazsn ben aldatmam ben sadik insanimdir demelerini anlamiyorm lan zatn olmasi gereken bu niye üstün zekali bulunmaz hint kumasi zannediyosn ki kendini yani ..? Böylesiyle hayat gecirmek zor karar senin
Bende sözle aynı şeyi söylüyorum mumla arayacaksin beni diyor

Al

Allah senden razı olsun bir değil bin kere. Okadar güzel anlatmışsın ki. Ben en çok aldatilmaktan korkuyorum oda bu yüzden sadığım diye dolaşıyor ortalıkta sanırım . ah çok zormus ailesi çok kalabalık gideriz tatile bir yere her hafta sonu yemeklerini yaparım kıyamam ablasına falan genç oda 30 larda. Her şeylerini yaparım . o önceden ben yemek yapsam salata yapar sofrayı kurardı şimdi yukarda yatıyor ben hazırlıyorum o yiyip içip sigarasını içiyor ben toplayıp yikiyorum o elini surmuyor bide kalabaliklar belim agriyo valla bazen yikamaktan etmekten ama çok iyi oldukları için hiç takmiyordum bu durumu çünkü benim ailemde olsa yapacağım ha onunki ha benimki ama ona yoruldum dediğimde naptin sanki bi yemek yaptın herkes yapiyo nolcak sanki aynen bu tavrı . kolaymi sandin sen ilerde hep yapacaksın . zaten anneme babam a yapmasan almazdim seni . anneme bakmak zorundasin yarın bi gün böyle saçma muhabbetleri var. Allah benim elime verdiyse anneme de bakarım annesine de sokaktan çevirip ihtiyaç sahibi birinede ben bu konuda çok hassasım . çünkü gerçekten bukonuya ayrı duyarlılığım var çok fakir bi çocukluk dönemi geçirdiğim için bi küçük çocuğun uzulmus bakışı bile etkiler beni. Yanı benim kişiliğinde yok su gelmesin bakmam bilmem ne demem diyemem kıyamam . ama i beni 4 yıldır taniyamamis

Canım zaten aldatmam, sadığım deyip durandan kesinlikle kork..zaten olması gereken şeyi dillendirip durması onun ilerde hovarda olacağının göstergesi,, ya da senin aldatılma konusundaki hassasiyetini kullanıyor...hele sen onu bir bırak kararlıca umudunu kesince nasıl hemen başka birini bulup evleniyor duyarsın...

İlerde dahada sertleşeceksin..bu yumuşak iyi düşüncelerin deneyim kazandıkça insan tanıdıkça daha keskinleşecek..Allahtan hayırlısını dile , seni klasik erkeğin geri planda tutttuğu kadın yapmaya çalılıyor şimdiden,,sanırım ağaç yaşken eğilir diyor..sen dik dur, okuluna dön yada baştan başla..gez dolaş hayatını yaşa..yaşadıkça nefes almaya başlayacaksın, nefes aldıkça dünyada mutlaka benim için yaratılmış mükemmel bir erkek var demeye başlayacaksın..korkma..Anneler yanılmaz..

Ay
Canım zaten aldatmam, sadığım deyip durandan kesinlikle kork..zaten olması gereken şeyi dillendirip durması onun ilerde hovarda olacağının göstergesi,, ya da senin aldatılma konusundaki hassasiyetini kullanıyor...hele sen onu bir bırak kararlıca umudunu kesince nasıl hemen başka birini bulup evleniyor duyarsın...

İlerde dahada sertleşeceksin..bu yumuşak iyi düşüncelerin deneyim kazandıkça insan tanıdıkça daha keskinleşecek..Allahtan hayırlısını dile , seni klasik erkeğin geri planda tutttuğu kadın yapmaya çalılıyor şimdiden,,sanırım ağaç yaşken eğilir diyor..sen dik dur, okuluna dön yada baştan başla..gez dolaş hayatını yaşa..yaşadıkça nefes almaya başlayacaksın, nefes aldıkça dünyada mutlaka benim için yaratılmış mükemmel bir erkek var demeye başlayacaksın..korkma..Anneler yanılmaz..
Ya çok iyisiniz gerçekten sağolun uğraşmayan uğraşmaz bana sayfa sayfa yazıyorsunuz çok sağolun annemide sizin tecrübelerini ise dinleyeceğim :) evli insanlardan duymak daha iyi geldi

X