- Emoji Skoru
- 97
- Puanlar
- 48
- Konu Sahibi rosalinda23
Arkadaslar 15 gun kaldi söz ve nisanima ama bu son 3 gündür kafam biseylere takildi nolur fikir verin.Adedi usulü bu mudur bilmiyorum ama bu hafta böyle hep hazirliklarla ugrasirken kendi adima yapacagim hazirliklara nisanlim olacak insandan bir kez bile sen maddi olarak sıkışma neler yaptin paran cikisiyor mu zorda kalma suna da ben el atayim vs.hic duymadim.Bu arada ikimiz de memuruz.Ben bi de konut kredisi oduyorum ev almıştım.Mesela nişan pastasi yaptirdim,mutfak esyasi almaya ayaklandim,nişan hediyelikleri ve damat fincani sipariş vermek istiyorum dedim kac kez yaninda dedim hic agzina almadi sana maddi destek olabilirim sikisma diye sizce ondan bu beklentim normal mi sizin nisanlilariniz bu süreçte en azindan ben yapayim edeyim destek olayim dediler mi?Mesela bizde nişan kiz tarafinin salonu felan tuttum ben ama en azindan böyle pastasidir verecegim siparislerdir beklerdim sen sıkışma maddi anlamda demesini. Gecen gün benden kucuk bir miktar borc aldi ama o an ustunde yoktu nakit bu yuzden ben teklif ettim kesinlikle yanlış anlamayin onunla bir ömrü paylasicam aramizda sen ben yok bunu ona da dedim ama 1haftadir sgzina bile almadi beklerdim en azindan seninde harcamalarin var en azindan parayi almiyosan da bi alacagina destek olayim demesini ki zaten asla olmazdim feda olsun ona ama beklerdim.Nolur fikir verin sizce normal mi?