nisan annesiyim derken 29 martta geldi prensesim

umbrella

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
15 Ekim 2010
50
1
36
Manisa
neler yazmak istiyorum neler..

meğer ne güzel bi duyguymuş böyle..Allahım isteyen herkese nasip etsin

29 mart salı sabah yattık hastaneye.. saat 8:40 işlemlerimiz yapılırken doktor ablamız geldi hemen alalıım dedi. yürüyerek çıktım doğumhaneye..ameliyat önlüğümü giydim. herkeste bi telaş bi acele..
ameliyathaneye girdiğimde tarkandan bi şarkı vardı...anestesi uzmanımız hakikaten uzman... Allah razı olsun herkesten..

9:15 te kızımın sesini duydum.o an dünyalar benim oldu..anlatılmaz yaşanır derler ya gercekten öyleymiş...o an dünyalara bedel..Allahıma şükürler olsun...

ben çok panik ve korkak biriyimdir normalde..tansiyon ölçtürürken bile tansiyonum çıkar..son günlerdi sürekli espiri yapmaya başlamıştım eşimin ve ailemin yanında...korkumu kasvetimi anlamasınlar diye...sürekli aptal aptal espiriler yapıyodum stresten... ama Allah yardımcımız oluyo arkadaşlar.. sakın korkmayın gercekten... kendinizi kasvete sokmayın..çok okudum hep okudum bol bol dua edin...SÜMMES SEBİLA YESSARA HU.bu duayı internette tesadüf okumuştum..bir işin çabuk olması kolay olmasını sağlarmış...
dilinizden eksik etmeyin.
ben nasıl olduğunu anlamadım ameliyatın...evime geldiğimde apartman kapısında çok ağladım..arabadan ne zama gördüm evi tutamadım kendimi..insan çok acayip oluyomuş...bilmek için yaşamak gerek...şükürler olsun sağ salim evladıma kavuştum..Allahım herkese yardım etsin.. bütün hamilelerimizi sağ salim kurtarsın kimseyi o yollarda eğlendirmesin..

Allah analı babalı büyütsün...

Yavruna uzun ömür,sağlıklı mutlu bir yaşam versin.

İsteyen herkesede evlat sahibi olmayı nasip etsin.

Tebrik ediyorum arkadaşım.

Anneli babalı, bol kısmetli büyütmek nasip etsin Allah.

Ben de prenses istiyoruuuuuuuum

Dr erkek dedi buyuk ihtimalle ama ayrıntılı ultrasona gırecegım nısanın 21 ınde.

İnşaallah sağlıklı hayırlı bir tane de kızım olsun istiyoruum

Yine erkek derse napıcaz ? Başımıza tac edicez tabii ama kızım olmasını çook istiyorum hayırlısıyla.

Lütfen mesajımı okuyanlar da dua etsin cuma bugün:)

arkadaşım Allahım gönlünün muradını versin

Hayırlı olsun allah bahtı açık bir evlat eylesin

inanırmısın okurken gözlerim doldu bu sıralar herşeye aglar oldum özellikle evi gördügün an aglamışsın ya biden zihnimde kendimi canlandırdım:)hayırlıı olsun bebeginiz yuvanızın mutlulugunu daha çok katlasınn:)allahım hayırlıı zamanda herkese bebek nasip etsin::)

amin arkadaşımmm..Allahım herkese nasip etsin.bende soon zamanlarda bu tür yazıları okurken ağlamıştım :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…