Nişan Nişan Ankara

Nişan Adetleri, Nişan Bohçası, Nişan Tepsisi

myDunya06

Üye
Kayıtlı Üye
17 Şubat 2015
38
3
Sevgili sevgili arkadaşlarım,
ben 3 ay sonra nişanlanacağımBana acaba Ankarada bir nişan mekânı tavsiye edermisiniz lütfen. Kinami konakta düğünümüde kırda yapmak istiyorum yani mekan bunların disinda bir yer olursa sevinirim. Ben çok aradım ama kafam çok karıştı ve ben Almanyadayım yani herşeyi burdan internet üzerinden halletmem lazımÇok büyük bir mekan olmasina lüzüm yok. Ufak bir düğün salonu olabilir(fakat o tipik düğün salonlarından değil) şık bir restoran olabilir bilemiyorum. Çağıracağımız kişiler 100 e yakın. Bana yardımcı olursanız çoooooook mutlu ve mesut olurumŞimdiden teşekkürler

kına için ankara kalesi ve hamamönü civarında restore edilmiş konaklar çok güzel. Bide keçiörende var sanırım adı çeşni konaktı.

Açıkhava için bir yer vardı ancak sana Hacegan Sofrası nı öneririm. Bir arkadaşımızın nişanına gitmiştik, çok şık bir mekan, hem iç hem dış kısımı var otopark sorunu asla yok, ulaşım çiftlikten istanbul yolundan vs çok kolay. Ve mekanın bulunduğu yer kocaman bir parkın içi. Yakınlarınızla çok güzel fotoğraflar çektirebilirsiz bu sayede Bu arada ikramları ve yemekleri de tam puan almıştı bizden.

Çok teşekkür ederim

Göksu Restoran veya Divan Çukurhan oteli şiddetle tavsiye ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…