oyyy Maşalllaaahh12+0 oldum bugün çok şükür herşey güzel gidiyor baş ağrısı var bugündenonun dışında iyim şükür ikili tarama testinde kararsız kaldım ama cuma günü yaptıracağım sanırım
Kaçıncı haftandasın sen canımcım ben estrofemi bırakalı epey oldu yaYa benım ıkı hafta once lekelenmem olmustu hala coraspine başlatmadı. Estrofem, prolutex ve progestana devam edıyoruz. Tup bebegı yapan doktor estrofem kalp atısını duyunca bırakılacak demıstı ama Van’daki prof. Estrofem devam dedi anlamadım niye
Volkan beyi çok duydum bende ona alacaktım ama randevu falan bulamadım o ara demiştim hatta sonra da Medicana da Okan özdene başladım memnunum şu an tavsiye üzerine gittim zaten enerjimiz uydu iyi gidiyor 11 haftalık olduk bizde ikili yaptircam ben sanırım ya haftaya gidicem o zaman yaptırırım inşallah bişey çıkmaz2 li tarama yaptırmadım canım çok kararsız kaldım sonra allah korusun bir şey olsa da aldırmayacağım dedim kendime gebeliği zehir etmeyeyim dedim olumsuz bir şey çıkarsa çok üzülürdüm o yüzden kaldı öyle
Bursa da Medicana da Volkan Aksakallı ya gideceğim Kasım da daha gitmedim ama çok araştırdım inşAllah memnun kalırım :)
Sen nasılsın kaçıncı haftandasın :)
Okan Özden’e de komşum gidiyor o da memnunduVolkan beyi çok duydum bende ona alacaktım ama randevu falan bulamadım o ara demiştim hatta sonra da Medicana da Okan özdene başladım memnunum şu an tavsiye üzerine gittim zaten enerjimiz uydu iyi gidiyor 11 haftalık olduk bizde ikili yaptircam ben sanırım ya haftaya gidicem o zaman yaptırırım inşallah bişey çıkmaz
Merhaba canım bebiş sağlıkla gelsin İnşallah. Bendede nisan 2 veya 5 i diyor dr hadi bakalım.Merhaba canım anneler
12+5 hamileyim ELHAMDÜLİLLAH
Happy Mom ve çeşitli uygulamalardan bakınca 12 Nisan Doğum gösteriyor Allahın izniyle
Benim gibi olan annelerle konuşup bilgi alışverişi yapmak için açtım bu konuyu umarım faydalı olur herkes için
Oy maşallah cinsiyeti öğrendiniz mi pekiMerhaba canım bebiş sağlıkla gelsin İnşallah. Bendede nisan 2 veya 5 i diyor dr hadi bakalım.
Bende 13 haftalığım uyku düzenimde bit şey yok ama çok sık kalkıyorum tuvalete kaliteli uykum çok olmuyor sankiGünaydın Arkadaşlar Tedaviyle hamileyim uyku düzenim ilk 10 hafta dalıp gidiyordum akşamları hatta fitil için eşim uyandırıyordu
Şimdi son 1 haftadır felan uyku düzenim değişti normalmi yani uykum gelmior gece hemen 12 gibi ancak uyuyorum
Varmı benim gibi olan arkadaşlar
Anladım canımm bende Akşam 9 da uyuyordum Sızıyordum nerdeyse şimdi azaldı yani 12 ye kadar falan uykum anca geliyor acaba nedenBende 13 haftalığım uyku düzenimde bit şey yok ama çok sık kalkıyorum tuvalete kaliteli uykum çok olmuyor sanki
Bitmiyo gülüm her randevuya şunu da atlatsam rahatlicam diye gidiyorum hic rahatlayamiyoruzAy ne güzel tanıdık yüzleri görmek :)
Bende bugün itibarıyla çok şükür 12+0 oldum inşaAllahönümüzdeki salı kontrolüm var daha rahatlayamadım bi şu kontrolümü de atlatsam bir tık daha rahat etcem Rabbim cümlemizin bebişlerini de cümlemizi de korusun
Elhamdülillahhh , seneye de bebişlerle ilgili sorularımızı birbirimize danışırız inşAllaaahhhMerhaba kızlar çok şükür bugünlerimde gördükSağlıkla alalım kucağımıza evlatlarımızı
Hoşgeldiiiiiiin :12+4den selamlaaarrsaglikla gelsin yavrularimiz insaAllahhh
kesinlikle iyiki varsınız kızlarAy ne güzel tanıdık yüzleri görmek :)
Bende bugün itibarıyla çok şükür 12+0 oldum inşaAllahönümüzdeki salı kontrolüm var daha rahatlayamadım bi şu kontrolümü de atlatsam bir tık daha rahat etcem Rabbim cümlemizin bebişlerini de cümlemizi de korusun
Ay MaşAllah bu sene erkek bebiş senesi diyorlar ama bakalım bizde neler olacakMerhaba kizlar tüp bebek grubundan geldim buraya benimde doğum 8 Nisan görünüyor umarım planlanan gibi gider ikiz gebeyim bende ikiside erkek bebislerimin14+2 olduk bugün hepimizin sağlıklı ve sıhhatlice kucağımıza almamız dileğimle