Nisan 2022 transferin 4.günü olanlar

Ben dördüncü gün test yapmıştım tek çizgi çıkmıştı.Belirtim yoktu.Dördüncü günden sonra kasıklarımda aniden gelen batmalar ve bacaklarımda sızı hissetmiştim.İnşallah pozitif sonucu alırsınız

Merhabalar sizde uvur hocanın hastasının sanırım bende onun hastasıyım benm negatf sonuçlandı karyatip analizi istedi bizden o bir ayda çıkıyor zaten artı bir da dinlenme iki ay verdi.ikinci ayda histereskobi yapmak istedi çizik atacak sanırım bebeğin daha iyi tutunması için dedi.sizin süreciniz nedir

Benim 5.gunum pztesi transfer oldum belim çok ağrıyor ve karın şişkinliği ve ağrısı var adet ağrisi gibi oluyor hayırlı sonuçlar alırız inşallah siz de de benzer durum var mı acaba ilaçların etkisi mi tutunma belirtisi mi hiç bilmiyorum

Kızlar ben 10 gün önce transfer oldum sonucum 26 geldi bir az düşük sanki arkadaşlarımdan duyuyordum 150 200 çıkanlar vardı ilk test günü. adet olacakmışım gibi kasıklarımda dolgunluk şişlik hissi var, lekelenme falan olmadı hiç. Allah isteyen herkese nasip etsin benim için de dua edin lütfen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…