Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Gebeliğe Hazırlık Nisan 2021 hamile kalmak isteyenler 🥰
- Konu Sahibi Sadoline
- Başlangıç Tarihi
-
- Etiketler
- 2021 2021 anneleri
Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?Tüm aylara ismimizi yazdırdık heralde bu son ay olsun inşallah bebişimizi kucağımıza alırızUmutlar nisana kaldı daha mart 1 dedik regl oldum olsun Nisan da inşallah olur bebiş varmı nisana umut bağlayan anne aday adayları
- 20 Aralık 2020
- 17.120
- 2
- 76.027
- 548
Pazar gününe kadar beklemedeyim eğer olmazsa gelirim canım ama inşallah hayırlısıyla olmam da gönlümüzce olsun inşAllahUmutlar nisana kaldı daha mart 1 dedik regl oldum olsun Nisan da inşallah olur bebiş varmı nisana umut bağlayan anne aday adayları
- 20 Aralık 2020
- 17.120
- 2
- 76.027
- 548
İnşallah olur canım sağlıcaklaa güzel haberler gelsin baharaAha haa ben ben bende aşılama yaptırcam bu ay hadi bakalım
- 16 Mart 2019
- 5.740
- 14.698
- 248
Çok teşekkür ederim canım sizler ne kadar süredir istiyorsunuz peki bizim 3 yıl oldu 2 de kimyasal gebelik geçirdim öyle işteİnşallah olur canım sağlıcaklaa güzel haberler gelsin bahara
- 20 Aralık 2020
- 17.120
- 2
- 76.027
- 548
Canım ben daha yeni başladım 2ay filan öncesi vajınusmus hastasıydım 3yılım öyle geçti ne yazık ki şimdi sanıyoruz ki hemen hamile kalacaz filan Rabbim sizlerin işini daha kolaylaştırsın hayırlara çıkarsın gönülden dilerim ki hemen olsunÇok teşekkür ederim canım sizler ne kadar süredir istiyorsunuz peki bizim 3 yıl oldu 2 de kimyasal gebelik geçirdim öyle işte
- 16 Mart 2019
- 5.740
- 14.698
- 248
Bende vajinismusu yendim ama 1.5 ay sürmüştü sizin uzun sürmüş ama şükür yenmişsin Rabbim isteyen herkese ve bize de nasip etsinCanım ben daha yeni başladım 2ay filan öncesi vajınusmus hastasıydım 3yılım öyle geçti ne yazık ki şimdi sanıyoruz ki hemen hamile kalacaz filan Rabbim sizlerin işini daha kolaylaştırsın hayırlara çıkarsın gönülden dilerim ki hemen olsun
- 20 Aralık 2020
- 17.120
- 2
- 76.027
- 548
Ay ne güzel ben erteledimm çok korktum ne varsaçok şükür geldi geçtii canım inşallah güzel haberler vermek dileğiyleBende vajinismusu yendim ama 1.5 ay sürmüştü sizin uzun sürmüş ama şükür yenmişsin Rabbim isteyen herkese ve bize de nasip etsin
- 16 Mart 2019
- 5.740
- 14.698
- 248
Olsun canım geçmiş gitmiş sonunda Amin canım amin rabbim nasip etsin inşallahAy ne güzel ben erteledimm çok korktum ne varsaçok şükür geldi geçtii canım inşallah güzel haberler vermek dileğiyle
İnşallah gelmezsin buraya bebişin göbüşündedir dualarım seninlePazar gününe kadar beklemedeyim eğer olmazsa gelirim canım ama inşallah hayırlısıyla olmam da gönlümüzce olsun inşAllah
İnşallah bu son olur sende hamiş olursunTüm aylara ismimizi yazdırdık heralde bu son ay olsun inşallah bebişimizi kucağımıza alırız
- 20 Aralık 2020
- 17.120
- 2
- 76.027
- 548
Ah kalbim ne güzel dua Allah razı olsunnİnşallah gelmezsin buraya bebişin göbüşündedir dualarım seninle
Hadi hayırlısı güzel haberlerle inşallah umarım uğurlu post olurburası hepimizeAha haa ben ben bende aşılama yaptırcam bu ay hadi bakalım
Benim bebeğim doğumda vefat etti şimdi yeni bebek istiyorum Allah izin verirseÇok teşekkür ederim canım sizler ne kadar süredir istiyorsunuz peki bizim 3 yıl oldu 2 de kimyasal gebelik geçirdim öyle işte
İnşallah bu son adetin olur bu ay bebişin gelir hoşgeldin cnmMerhabalar Ben bugün adet oldum simdi burdan mı devam etmem gerekiyor kızlar?
Ben ilk defa bu ay kullandım. Yumurtlama dönemim düzenli ama yine de emin olmak istedim. Bence faydalı bir ürün. Kullanımı da kolay. Ben trendyoldan toplu bir şekilde aldım.Hanımlar ben bu ay ovulasyon testi kullanmak istiyorum sizler kullandınız mı ilk defa alıcam biraz bilgi amaçlı araştırdım ama bakalım nasıl olacak
İnsallah diyelim. Tesekkürlerİnşallah bu son adetin olur bu ay bebişin gelir hoşgeldin cnm