Nisan 2015 de tüp bebek yaptıracaklar

Seninle ayni seyleri yasamisiz benimde ilki tutti ama gelismedi dustu fazla Ara vermedim hemen basladik ama bu sefer cok farkliyim ilkinde hep hayaller kurardim geceleri uyuyamazdim bu sefer hic bisey yok Rabbim bu sefer kucagimiza almamizi nasip etsin
Ne zamandi ilk denemen? Ben kasim ayinda yaptirmistim 9hafta benimleydi:KK43: sonra alindi. 3.adetimlede tedaviye basladim hemen. Aynen bende oyleyim bu sefer tutsa bile kucaguma alana kadar tam anlamiyla sevinemicemm galiba

Ne zamandi ilk denemen? Ben kasim ayinda yaptirmistim 9hafta benimleydi:KK43: sonra alindi. 3.adetimlede tedaviye basladim hemen. Aynen bende oyleyim bu sefer tutsa bile kucaguma alana kadar tam anlamiyla sevinemicemm galiba
Aralik ayinda yapmistim ocak ayinin sonu ilaclari birakinca bide fazla gelismedigi icin kendiliginden dustu martta ikinciye basladim 4 nisanda transfer oldu dedigin gibi kucagima almayana kadar bir tarafim hep korku dolu olucak

Ya arkadaşlar Güvenç bey genelde havuzda kaç embriyo birikimde transfer yapar?bana 2 embriyo isterim dedi ama,transfer edeceği 2 ,ama 3,5 tane dondurulmuş olunca içlerinden kalitelisini seçip mi transfer.yapıyo onu anlamadım,ben kaç kere daha opu olucam ki ?bide transferi ne zaman yapıyor bir adet sonramı?

kılar soyledımmı bılmıyorum ama benım prolaktın yuksek cıktı ve yumurtalarım erken buyumustu doktorum bunların kalıtesız olacagını soyledı ve tedavım mayısa ertelendi :) İnsallah mayıs ayında hayırlı ve saglıklı bebeklerıme ve bebeklerımıze kavusuruz

Kontrolden çıktım moralim bozuk. 3 yumurta vardı 2 si büyümedi sağda 10. 5 kalmış. Bir tane 14 olmuş. Tekyumurtayla opuya gircem.yarın sabah erken kontrol var yine e2-progesteron bakcak. Pazartesi toplariz demiş esime.Bi tanecikkk ya boş cikarsa yaa. Iptal etmeyelim dedi dr bence.

Arkadaşlar Merhaba Rabbim bekleyişlerimizi hayırla sonuçlandırsın inşallah ben mayıs ayında düşünüyorum tüp bebek ankarada yaptıran var mı içinizde hastane ve dr önerisi verebilir misiniz

6 nisanda transferim oldu 4. Gün embriyosu 2 tane yerleştirildi.bizim ikinci denememiz ilkini ağustosta yapmıştık 2 adet 5. Gün ebriyosu yerleştirilmişti ama tutmadı maalesef.inşallah bu defa tutar Allah'ın izniyle

X