- 7 Nisan 2015
- 224
- 169
- 38
- Konu Sahibi hellokitty27
Herseyin hayirlisiBende de öyle daha rahatım ama gece uyuyamıyorum bu defa da
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Herseyin hayirlisiBende de öyle daha rahatım ama gece uyuyamıyorum bu defa da
Hayirlisi olur insallah ben de Test gunu nu bekliyorumAa ne güzel. Evet ilk benim.Yarın 2. Kontrolum var. Iğnelere devam. senin hangi aşamada tedavin
Ne zamandi ilk denemen? Ben kasim ayinda yaptirmistim 9hafta benimleydi sonra alindi. 3.adetimlede tedaviye basladim hemen. Aynen bende oyleyim bu sefer tutsa bile kucaguma alana kadar tam anlamiyla sevinemicemm galibaSeninle ayni seyleri yasamisiz benimde ilki tutti ama gelismedi dustu fazla Ara vermedim hemen basladik ama bu sefer cok farkliyim ilkinde hep hayaller kurardim geceleri uyuyamazdim bu sefer hic bisey yok Rabbim bu sefer kucagimiza almamizi nasip etsin
Aralik ayinda yapmistim ocak ayinin sonu ilaclari birakinca bide fazla gelismedigi icin kendiliginden dustu martta ikinciye basladim 4 nisanda transfer oldu dedigin gibi kucagima almayana kadar bir tarafim hep korku dolu olucakNe zamandi ilk denemen? Ben kasim ayinda yaptirmistim 9hafta benimleydi sonra alindi. 3.adetimlede tedaviye basladim hemen. Aynen bende oyleyim bu sefer tutsa bile kucaguma alana kadar tam anlamiyla sevinemicemm galiba
dondurulmusta yumurtaya ohtiyacin yok incir kuru yememelisin canimCanım çok sağol bm dondurulmuslsrla tedavi e başladım nasipse ınş bu ay, bu arada transferin hayırlı olsun, inşallah hayırlısıyla bebegin sana sımsıki tutnuur
Canım zaten ilk günler bişey hissetmezsin 6 7. Günler'de kendini gösterirmerhaba arkadaşlar dun transfer oldum ilk denemem ama hiçbişey hissetmiyorum benim için ayetel kursi okurmusunuz
Âmin canım Allah emeklerimizi Boşa çıkartmasınsagol canm inşallah olumlu sonuç alırım allah herkesin kucağını doldursun inşallah
Beklemek çok zor gerçekten Senin kaçıncı Günün canım ?Kizlar burasi cok sessiz nerelerdesiniz beklemek cok zor zaten
trasfer gununu saymasak 6. Gunu m inanilmaz adet sancisi cekiyorumBeklemek çok zor gerçekten Senin kaçıncı Günün canım ?
Benim bugün 9.günüm transfer Gününü saymazsak benimde 6. Ve 7.gün acayip oldu kasık ağrısıtrasfer gununu saymasak 6. Gunu m inanilmaz adet sancisi cekiyorum