- 31 Mart 2014
- 288
- 351
-
- Konu Sahibi hellokitty27
Benim 15nisan test gunum 12.gun istediler. Hayirlisi olsun canimS
Seninle ayniyiz benimde 5.gunum Sen testi kac gun sonra yapican benim 15. Gun istedi Dr
Bende aksine gecen sefer daha duragan yatarak gecirmistim ama bu sefer ilk gunden bile disardaydik. Artik olucaksa her turlu olucak diye dusunuyorum is yapmiyorum ama esimle her aksam yuruyuse cikiyorum. Cok bunaliyorum evdeBenim de aynen gergin bir bekleyiş bugün biraz belirgin kasık ağrım var bir De ben hiç kalkmadan yatıyorum ne kadar tutar bilmem ama bir de bunu deniyorum
Ben de öbüründe yatmamıştım bu defa böyle sizde sorun neydiBende aksine gecen sefer daha duragan yatarak gecirmistim ama bu sefer ilk gunden bile disardaydik. Artik olucaksa her turlu olucak diye dusunuyorum is yapmiyorum ama esimle her aksam yuruyuse cikiyorum. Cok bunaliyorum evde
Benim cikolata kistim vardi alindi fakat yine olmadi 3 senedir istiyoruz. Ilki tuttu fakat 9.haftada kalbi durdu kromozom bozukluguydu sebebi. Insallah tekrar yasamam ayni seyleri boylesi cok daha zor. Bu son denememiz olur insallah. 2 ebriyo transfer edildi bu sefer. Peki seninnBen de öbüründe yatmamıştım bu defa böyle sizde sorun neydi
Bizde hem yumurta rezerv az hem sperm sayısı az bizimdr bir aşılama bir tüp bebek maceramız var bu ikinci bakalım nolacak sonuç bu defa ümitlenmek istemiyorum ama kaç gecedir uykusuzum uyuyamıyorum gerginliktenBenim cikolata kistim vardi alindi fakat yine olmadi 3 senedir istiyoruz. Ilki tuttu fakat 9.haftada kalbi durdu kromozom bozukluguydu sebebi. Insallah tekrar yasamam ayni seyleri boylesi cok daha zor. Bu son denememiz olur insallah. 2 ebriyo transfer edildi bu sefer. Peki seninn
Ayyy sen ayni benim kafadansinn. Bende aynen oyle planlamistim. 7. Gun idrar yapcam ama moralimi bozmicam die Sonucta cok erken ben ilk sefer de 9. Gyn o da cok silik gormustum ama bu sefer 2 embriyo varsa belki 7de de gorurumm:) insallahselam kızlar benim bugün 7. günüm dayanamayıp idrarda baktım evde negatif çıktı ama benim hala umudum var:) yarın kan testi yaptıracağım o da erken biliyorum ama beklemek daha zor geliyor
Ahh canim bende geceleri cok zor uyuyorum vallahi bu belirsizlik olduruyo insani ama gecicek az kaldii. Artik bebis uyutmicak bundan sonra bizi insallahBizde hem yumurta rezerv az hem sperm sayısı az bizimdr bir aşılama bir tüp bebek maceramız var bu ikinci bakalım nolacak sonuç bu defa ümitlenmek istemiyorum ama kaç gecedir uykusuzum uyuyamıyorum gerginlikten
Kizlar bide sizler nerelerde yaptirdiniz?[/QUOTE
İğneler Gaziantep'de transfer ve opu istanbul Acıbadem
İğneler Gaziantep de transfer ve opu istanbul AcıbademKizlar bide sizler nerelerde yaptirdiniz?
Hangi acibademİğneler Gaziantep de transfer ve opu istanbul Acıbadem
Ayyy sen ayni benim kafadansinn. Bende aynen oyle planlamistim. 7. Gun idrar yapcam ama moralimi bozmicam die Sonucta cok erken ben ilk sefer de 9. Gyn o da cok silik gormustum ama bu sefer 2 embriyo varsa belki 7de de gorurumm:) insallah
ben totem Yaptım pazartesine kadar hiçbişey yapmayacamselam kızlar benim bugün 7. günüm dayanamayıp idrarda baktım evde negatif çıktı ama benim hala umudum var:) yarın kan testi yaptıracağım o da erken biliyorum ama beklemek daha zor geliyor
MaslakHangi acibadem
Ben dayanamamkiii catlarimmmmmmben totem Yaptım pazartesine kadar hiçbişey yapmayacam
Ayyy sen ayni benim kafadansinn. Bende aynen oyle planlamistim. 7. Gun idrar yapcam ama moralimi bozmicam die Sonucta cok erken ben ilk sefer de 9. Gyn o da cok silik gormustum ama bu sefer 2 embriyo varsa belki 7de de gorurumm:) insallah
ben totem Yaptım pazartesine kadar hiçbişey yapmayacam
Bende yesilkoy acibademMaslak
İnşallah bebeklerimiz bizimledirBende yesilkoy acibadem
Ayyy bende mi yapmasam o zaman ya ki senin blastmis.canım bende öyle umut ettim zaten 5. gün ve 2 embriyo konuldu belki çıkar dedim gerçi 5 tl lik testlerde zor ama yine de umut ettim işte. bakalım yarın ne olcak:)