Nisan 2015 de tüp bebek yaptıracaklar

Benim de aynen gergin bir bekleyiş bugün biraz belirgin kasık ağrım var bir De ben hiç kalkmadan yatıyorum ne kadar tutar bilmem ama bir de bunu deniyorum
Bende aksine gecen sefer daha duragan yatarak gecirmistim ama bu sefer ilk gunden bile disardaydik. Artik olucaksa her turlu olucak diye dusunuyorum is yapmiyorum ama esimle her aksam yuruyuse cikiyorum. Cok bunaliyorum evde

Bende aksine gecen sefer daha duragan yatarak gecirmistim ama bu sefer ilk gunden bile disardaydik. Artik olucaksa her turlu olucak diye dusunuyorum is yapmiyorum ama esimle her aksam yuruyuse cikiyorum. Cok bunaliyorum evde
Ben de öbüründe yatmamıştım bu defa böyle sizde sorun neydi

Ben de öbüründe yatmamıştım bu defa böyle sizde sorun neydi
Benim cikolata kistim vardi alindi fakat yine olmadi 3 senedir istiyoruz. Ilki tuttu fakat 9.haftada kalbi durdu kromozom bozukluguydu sebebi. Insallah tekrar yasamam ayni seyleri boylesi cok daha zor. Bu son denememiz olur insallah. 2 ebriyo transfer edildi bu sefer. Peki seninn

selam kızlar benim bugün 7. günüm dayanamayıp idrarda baktım evde negatif çıktı ama benim hala umudum var:) yarın kan testi yaptıracağım o da erken biliyorum ama beklemek daha zor geliyor

Bizde hem yumurta rezerv az hem sperm sayısı az bizimdr bir aşılama bir tüp bebek maceramız var bu ikinci bakalım nolacak sonuç bu defa ümitlenmek istemiyorum ama kaç gecedir uykusuzum uyuyamıyorum gerginlikten

selam kızlar benim bugün 7. günüm dayanamayıp idrarda baktım evde negatif çıktı ama benim hala umudum var:) yarın kan testi yaptıracağım o da erken biliyorum ama beklemek daha zor geliyor
Ayyy sen ayni benim kafadansinn. Bende aynen oyle planlamistim. 7. Gun idrar yapcam ama moralimi bozmicam die Sonucta cok erken ben ilk sefer de 9. Gyn o da cok silik gormustum ama bu sefer 2 embriyo varsa belki 7de de gorurumm:) insallah

Bizde hem yumurta rezerv az hem sperm sayısı az bizimdr bir aşılama bir tüp bebek maceramız var bu ikinci bakalım nolacak sonuç bu defa ümitlenmek istemiyorum ama kaç gecedir uykusuzum uyuyamıyorum gerginlikten
Ahh canim bende geceleri cok zor uyuyorum vallahi bu belirsizlik olduruyo insani ama gecicek az kaldii. Artik bebis uyutmicak bundan sonra bizi insallah

Ayyy sen ayni benim kafadansinn. Bende aynen oyle planlamistim. 7. Gun idrar yapcam ama moralimi bozmicam die Sonucta cok erken ben ilk sefer de 9. Gyn o da cok silik gormustum ama bu sefer 2 embriyo varsa belki 7de de gorurumm:) insallah
ben totem Yaptım pazartesine kadar hiçbişey yapmayacam

canım bende öyle umut ettim zaten 5. gün ve 2 embriyo konuldu belki çıkar dedim gerçi 5 tl lik testlerde zor ama yine de umut ettim işte. bakalım yarın ne olcak:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…