Nisan 2015 de tüp bebek yaptıracaklar

Hanımlar iyi Akşamlar bugün transferimin 6.günü bugün çok ciddi baş ağrısı arada kasıkta batmalar hafif bel ağrısı dışında belli birşe

Kizlar benimde ikinci tup bebek deneyimim oncesinde de 3 negatif asilama 1.tup bebek tuttu ama gelismedi simdi 2. Yaptik test gunum 19 nisan Rabbim hepimizi sevindirsin cok uzun 've yipratici bir sure
Aramıza Hoşgeldin zaten amacımız da bu yıpratıcı süreçte beraber olmak elele olmak aynı sıkıntıyı yaşayan insanlar olarak tedavin hayırlı olsun Allah emeklerimizi bosa çıkartmasın

merhaba benim ilk tedavim,Bahçeci Fulyada Dr.Güvenç Karlıkaya doktorum,rezerv az bendeki sorun,yaş 36 .şubat ta 1 dondurulmuş embriyom oldu(3 yumurta toplanmıştı),bu ayda iğnelere yeni başladım tekrar 6 .günüm,cuma kontrolüm var,haftayada bi aksilik olmazsa opu olacak,havuz olacak benim tedavim,transferi ne zaman yapıcak bilemiyorum.ben sordum doktora kaç embriyo koycaksınız diye 2 isterim ben dedi;-)

merhaba benim ilk tedavim,Bahçeci Fulyada Dr.Güvenç Karlıkaya doktorum,rezerv az bendeki sorun,yaş 36 .şubat ta 1 dondurulmuş embriyom oldu(3 yumurta toplanmıştı),bu ayda iğnelere yeni başladım tekrar 6 .günüm,cuma kontrolüm var,haftayada bi aksilik olmazsa opu olacak,havuz olacak benim tedavim,transferi ne zaman yapıcak bilemiyorum.ben sordum doktora kaç embriyo koycaksınız diye 2 isterim ben dedi;-)
Allah emeklerini Boşa çıkartmasın inşallah tedavin de hayırlı olsun ☺️

T
Tedavin hayırlı olsun :)

Slm canim bende guvenc beyond hastasiyim 2.defa dir orda deniyorum sizing ilk mi

Bende ekim kasim ayindaydimm:KK43: acaba baska forummu var gormedigimiz? Bekleyiz zor ve sıkıcı geciyo yaa bitsin bi an once die dua ediyorum. senin nasil
Benim de aynen gergin bir bekleyiş bugün biraz belirgin kasık ağrım var bir De ben hiç kalkmadan yatıyorum ne kadar tutar bilmem ama bir de bunu deniyorum

X