- Konu Sahibi hellokitty27
ben de ilk defa yaptırıcam inşallah acaba kaç emriyo koyuyo doktorlar size soruyorlar mı
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Adetimin 15. Gunu yani transferden 3 gun once basladim canim. Yok sen gonlunu ferah tut olmaz oyle bisey allah in izniyleeYani bozulma ihtimali varmi demek istiyorsun, bide transferden kac gun once fitil veya jel kullanmaya basladin canim
Cnm 1. De bitane yapiyorlar her be kadar Israel ettiysem de ama 2.de zorla iki tane yaptirdimben de ilk defa yaptırıcam inşallah acaba kaç emriyo koyuyo doktorlar size soruyorlar mı
Aramıza Hoşgeldin zaten amacımız da bu yıpratıcı süreçte beraber olmak elele olmak aynı sıkıntıyı yaşayan insanlar olarak tedavin hayırlı olsun Allah emeklerimizi bosa çıkartmasınKizlar benimde ikinci tup bebek deneyimim oncesinde de 3 negatif asilama 1.tup bebek tuttu ama gelismedi simdi 2. Yaptik test gunum 19 nisan Rabbim hepimizi sevindirsin cok uzun 've yipratici bir sure
Allah emeklerini Boşa çıkartmasın inşallah tedavin de hayırlı olsunmerhaba benim ilk tedavim,Bahçeci Fulyada Dr.Güvenç Karlıkaya doktorum,rezerv az bendeki sorun,yaş 36 .şubat ta 1 dondurulmuş embriyom oldu(3 yumurta toplanmıştı),bu ayda iğnelere yeni başladım tekrar 6 .günüm,cuma kontrolüm var,haftayada bi aksilik olmazsa opu olacak,havuz olacak benim tedavim,transferi ne zaman yapıcak bilemiyorum.ben sordum doktora kaç embriyo koycaksınız diye 2 isterim ben dedi;-)
aminnn.inşallah hepimiz için olsun bu güzel dilekler;-)Allah emeklerini Boşa çıkartmasın inşallah tedavin de hayırlı olsun
nasıl yani transfer sonrası 12 günmü yatmak gerek,bana 3 gün dinlen sonra dikkatlice normal hayata dönebilirsin dedi doktorCanım iğneler 10-13 gün arası Sürüyor transfer sonrası 12 gün kadar yatıyorsun ortalama 1 ay aslında
Yatmıyorsun ama ağır hareketlerden kaçınıyorsunuz daha Durağan hareketsiz oluyor onu demek istedimnasıl yani transfer sonrası 12 günmü yatmak gerek,bana 3 gün dinlen sonra dikkatlice normal hayata dönebilirsin dedi doktor
Tedavin hayırlı olsun :)merhaba benim ilk tedavim,Bahçeci Fulyada Dr.Güvenç Karlıkaya doktorum,rezerv az bendeki sorun,yaş 36 .şubat ta 1 dondurulmuş embriyom oldu(3 yumurta toplanmıştı),bu ayda iğnelere yeni başladım tekrar 6 .günüm,cuma kontrolüm var,haftayada bi aksilik olmazsa opu olacak,havuz olacak benim tedavim,transferi ne zaman yapıcak bilemiyorum.ben sordum doktora kaç embriyo koycaksınız diye 2 isterim ben dedi;-)
Benim de 7.günüm canım ama kızlar pasif ses yok yaniKizlar ne durumdasiniz? Pek ugramiyosunuz buralara bugun benim transfer sonrasi 5. Gunum. Baska test gununu bekleyen kimler var burda bakalimmm
Evet yaa ilk tup bebek denememde gunde 30 sayfa oluyodu nerdeyse desarj oluyodum ne guzell(Benim de 7.günüm canım ama kızlar pasif ses yok yani
Aynen bende Dr öyle Kasım Aralık dönemiydi 200 sayfa olmuştu ama takipçimiz az galiba nasıl geçiyor bekleyişEvet yaa ilk tup bebek denememde gunde 30 sayfa oluyodu nerdeyse desarj oluyodum ne guzell(
Bende ekim kasim ayindaydimm acaba baska forummu var gormedigimiz? Bekleyiz zor ve sıkıcı geciyo yaa bitsin bi an once die dua ediyorum. senin nasilAynen bende Dr öyle Kasım Aralık dönemiydi 200 sayfa olmuştu ama takipçimiz az galiba nasıl geçiyor bekleyiş
Slm canim bende guvenc beyond hastasiyim 2.defa dir orda deniyorum sizing ilk mimerhaba benim ilk tedavim,Bahçeci Fulyada Dr.Güvenç Karlıkaya doktorum,rezerv az bendeki sorun,yaş 36 .şubat ta 1 dondurulmuş embriyom oldu(3 yumurta toplanmıştı),bu ayda iğnelere yeni başladım tekrar 6 .günüm,cuma kontrolüm var,haftayada bi aksilik olmazsa opu olacak,havuz olacak benim tedavim,transferi ne zaman yapıcak bilemiyorum.ben sordum doktora kaç embriyo koycaksınız diye 2 isterim ben dedi;-)
Seninle ayniyiz benimde 5.gunum Sen testi kac gun sonra yapican benim 15. Gun istedi DrKizlar ne durumdasiniz? Pek ugramiyosunuz buralara bugun benim transfer sonrasi 5. Gunum. Baska test gununu bekleyen kimler var burda bakalimmm
Benim de aynen gergin bir bekleyiş bugün biraz belirgin kasık ağrım var bir De ben hiç kalkmadan yatıyorum ne kadar tutar bilmem ama bir de bunu deniyorumBende ekim kasim ayindaydimm acaba baska forummu var gormedigimiz? Bekleyiz zor ve sıkıcı geciyo yaa bitsin bi an once die dua ediyorum. senin nasil