Nisan 2015 de tüp bebek yaptıracaklar

Bende igne asamasaindayim ikinci tup icin bilmiyorum ama zorlaniyorum bu sefer ilkinde aaa bu muydu bukdr kolaymiydi demistim simdi ise gozumde buyuyor.
insallah hepimiz tedavisi cok guzel gecer ve sonuclarimiz POZITIF olur insallaahhhh.

insan nedense ayni yolda olan arkadslar ariyor bu gibi durumlarda;-)))

Cok zor bi surec ya benimde dun transferim oldu allah hakkimizda hayirlisini nasip etsin kimsenin kucagini bos birakmasin benim emroyolarim besinci gun embrosuydu ama besinci gunde ilerlemesi biraz yavaslamisti o yuzden cok ta umutlu degilim

Cunku bu durumu anlamak cok zor seni beni bizim gibi zorluklar yasayanlar anlar ancakk

Yoldaşlar, canlar.... Yarın opum var bana dua edin lütfen çok ihtiyacım var. Korkuyorum artık, anestezi almaktan, soğuk ameliyathane masalarından....kısacası herşeyden. Bu kadar çileye, inşallah sonu güzel olur. Benim gibi uğraşan bütün yoldaşlarımın, arkadaşlarımın, bu uğurda uğraşan bütün anne adaylarının

Allah yardımcımız olsun

Canim allah yardimcin olsunn. Bu an once unutalim bu gunleri Insallah Alalim bebislerimizi kucaklarimiza. Seni hatirliyorum sanki. Benimd3 daha ince 1 pozitif tup bebek tecrubem var fakat dusukle sonuclandi senin durumun nedir

Canim allah yardimcin olsunn. Bu an once unutalim bu gunleri Insallah Alalim bebislerimizi kucaklarimiza. Seni hatirliyorum sanki. Benimd3 daha ince 1 pozitif tup bebek tecrubem var fakat dusukle sonuclandi senin durumun nedir
Kasım ayında bir tüp denemem oldu sonuç negatifti. Seninki o dönem pozitif olabilir mi ? Yanlış mı hatırlıyoyorum acaba?

merhaba kaderdaşlar:)

bende 1 nisanda 2 tane kar bebişimi aldım test gününü beklmedeyim. 2 denemem ilki kimyasaldı. ama bu tutacak hatta iki bebeğimde benimle kalacak öyle hissediyorum. dualarınıza beni de ekleyin.:)

Öyle deme bu da bizim sınavımız napalım güzel güzel kaliteli yumurtları toplat da gel Aramıza Allah emeklerimizi Boşa çıkartmasın bizi annelik duygusundan mahrum bırakmasın inşallah

merhaba kaderdaşlar:)

bende 1 nisanda 2 tane kar bebişimi aldım test gününü beklmedeyim. 2 denemem ilki kimyasaldı. ama bu tutacak hatta iki bebeğimde benimle kalacak öyle hissediyorum. dualarınıza beni de ekleyin.:)
Aramıza Hoşgeldin aynı gün transferimiz olmuş hadi bakalım güzel haberlerle inşallah nasıl gidiyor bekleyiş falan

Aramıza Hoşgeldin aynı gün transferimiz olmuş hadi bakalım güzel haberlerle inşallah nasıl gidiyor bekleyiş falan
canım senin test tarihin ne zaman. benim 5. gün embriyosu 13 nisana verdi doktor ama ben 9 nisanda yapacağım test:):):) 9 lar bana uğurludur. 9 eylülde çıkmaya başladık 9 nisanda nişan yaptık 9 eylülde evlendik. 9 nisan da nişan yıl dönümümüz. belki uğurlu gelir bize:)

Canım benim test tarihim 14 Nisan Ben totem Yaptım test yapmayacam benimki 3.gün embriyosu nerde yaptırdın sen ?

canım ben ilk tedavimi Emsey de yaptırdım bu ikinci denemem Maltepe Üniversitesinde yapıldı canım. kar bebeklerimi oraya taşıdım:)
Anladım canım bende acı bademde yaptırdım bakalım Hayırlısı Allah burda biz ve bizim gibi bekleyen anne olmak isteyen herkese pozitif sonuçlar nasip eder inşallah

Kasım ayında bir tüp denemem oldu sonuç negatifti. Seninki o dönem pozitif olabilir mi ? Yanlış mı hatırlıyoyorum acaba?
Heh bende seni ordan hatirliyomusum. Evet canim o ay benim pozitifti. Kese kalp atisi hersey cok guzel derken 9.haftada kalbi durdu. Cok buyuk soktu bizim icin. Ama atlattim hemen ikinci adetimle tekrar basladim. 5dondurulmusum vardi 2si saglam kalmis ikisi de benimledir insallah suan. Aslinda ikiz pek dusunmedigum hatta kirktugum biseydi ama bi digerinin heba olmasina gonlum razi olmadi. Bakalim kismet hayirlisi neyse o olsun

Canim bi sey soracam 5. Gun embiyosu cozuldukten sonra bo sorun olusuyor mu yada dondurulmis larda boyle bi sorun var mi

Canim bi sey soracam 5. Gun embiyosu cozuldukten sonra bo sorun olusuyor mu yada dondurulmis larda boyle bi sorun var mi
Canim bu isler tamamen kismet isi benim ilk denemem tuttugu zaman bisey olcagi aklimin ucundan gecmezdi. Tuttu ya ne de olsa secilmis yumurta secilmis sperm artik bisey olmaz derdIm. Ama allah kismet etmedi iste. benim dusuk sebebim kromozom bozukluguydu. Cozuldukten sonra yuzde 70 80 sag kaliyomus. Benim transferin cozulup ertesi gun yapildi zaten embriyolog onun kararini verir ona gore cozuldugu gun transfer eder belki de benim 5 tane var diye ertesi gune birakildi

Son düzenleme:
Yani bozulma ihtimali varmi demek istiyorsun, bide transferden kac gun once fitil veya jel kullanmaya basladin canim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…