- 6 Ekim 2014
- 1.656
- 1.117
-
- Konu Sahibi hellokitty27
Merhaba canım 3.gün embriyosuydu tek embrio keyfim iyi canım darısı başınıza ara ara kasık ağrım var sadece o kadarKaçıncı gün embriosuydu. Tek mi çift embrio mu? Keyfin nadıl kandini nasıl hissediyorsun?
Incir kurusu yumurta Gelişimi için acayip yararlı doktor bana günde 6 adet vermişti ayrıca eşim de keçi boynuzu pekmezi içti her gunKızlar ben bugün ceviz kuru üzüm aldım transferden önce yemek istiyorum hergün düzenli bu şekilde bide pekmez içiyorum günlük, böyle yapan varmı, folio diye bu vitamin hapı var doktorum yazmış onu kullanıyorum, siz başka ek buişey yapiyonuzmu
Canım çok sağol bm dondurulmuslsrla tedavi e başladım nasipse ınş bu ay, bu arada transferin hayırlı olsun, inşallah hayırlısıyla bebegin sana sımsıki tutnuurIncir kurusu yumurta Gelişimi için acayip yararlı doktor bana günde 6 adet vermişti ayrıca eşim de keçi boynuzu pekmezi içti her gun
Hayırlı olsun canım ınş tutunutnur bebislerin. Kaçıncı gün transferin oldu adetle beraberKizlar bende 3 nisanda dondurulmus 2 adet bebisimi almis bulunuyorum. Allah hepimizin hakkinda hayirlisini nasip etsin insallah. 15nisan test tarihim. Nasil gecicek bu zaman . Bu arada 2. Denemem. Ilki tuttu fakat 9 haftalikken gelisimi durdu. Insallah bu sefer yasamam ayni seyleri. Allah yardimcimiz olsun
Hayırlı olsun canım ınş tutunutnur bebislerin. Kaçıncı gün transferin oldu adetle beraber
Adetle beraber 18. Gun oldu transferim. Sen ne durumdasin canimHayırlı olsun canım ınş tutunutnur bebislerin. Kaçıncı gün transferin oldu adetle beraber
Oyle mi bende adetin 3 gunu yani 30 marta başladım tedaviyle, bugün 9. Günüm du. YArın bende doktora muayeneye gidecek, yarın transfer tarihî verir umarım,ksanırım senle berabere gidiyoruz canimAdetle beraber 18. Gun oldu transferim. Sen ne durumdasin canim
Ben sonucumu ogrendigimde sende almis olursun insallah bebisini\bebislerini. dondurulmusmuydu kac tane var bideOyle mi bende adetin 3 gunu yani 30 marta başladım tedaviyle, bugün 9. Günüm du. YArın bende doktora muayeneye gidecek, yarın transfer tarihî verir umarım,ksanırım senle berabere gidiyoruz canim
Hayırlı olsun canım Benim de 14 Nisan test tarihim ama benim transfer günüm 1 Nisan Allah emeklerimizi Boşa çıkartmasın inşallahKizlar bende 3 nisanda dondurulmus 2 adet bebisimi almis bulunuyorum. Allah hepimizin hakkinda hayirlisini nasip etsin insallah. 15nisan test tarihim. Nasil gecicek bu zaman . Bu arada 2. Denemem. Ilki tuttu fakat 9 haftalikken gelisimi durdu. Insallah bu sefer yasamam ayni seyleri. Allah yardimcimiz olsun
Inşallah canım evet 2 tane dondurulmuş blast im var, bugün transfer günü belli olacak ınş, Allah kimsenin yuvasını evlatsiz bırakmasın, tüm bebek bekleyen topik ler şenlensın, herkes musmutlu olsun betahcg degeriyle, nisanda mayısta herkes anne adayi olsun da , o doğum sancılarını çeksin emi!Ben sonucumu ogrendigimde sende almis olursun insallah bebisini\bebislerini. dondurulmusmuydu kac tane var bide
Oyyy canimm insallahh☺ ne guzel 2 tane hemde 5.gun bi an once saglikla alirsin insallah yavrularini sende. Ama 2. Sefer daha zormus ilkinde ne guzel hicbisey bilmiyodun simdi hep digeriyle kiyasliyorum onda soyle olmustu simdi biye boyle bide digerinin tutucagini hissetmistim bunda pek bisey hissedemiyorum sanki off cok zor beklemekInşallah canım evet 2 tane dondurulmuş blast im var, bugün transfer günü belli olacak ınş, Allah kimsenin yuvasını evlatsiz bırakmasın, tüm bebek bekleyen topik ler şenlensın, herkes musmutlu olsun betahcg degeriyle, nisanda mayısta herkes anne adayi olsun da , o doğum sancılarını çeksin emi!
Hayirli olsun seninde canimm. Var mi hissettigin bisey senin. Bide 1 tanemi 2 mi transfer edildi sanaHayırlı olsun canım Benim de 14 Nisan test tarihim ama benim transfer günüm 1 Nisan Allah emeklerimizi Boşa çıkartmasın inşallah
Canım ben benim bu ikinci tüp bebek denemesi ama sana şunu söyleyebilirim tutan da tutmayan da aynı belirtileri yaşıyor o Yüzden en iyisi belirti aramamak akışına bırakmak bir de dua etmek ben de ara ara kasık ağrısı bel ağrısı Göğüs hassasiyeti varHayirli olsun seninde canimm. Var mi hissettigin bisey senin. Bide 1 tanemi 2 mi transfer edildi sana
Canım iğneler 10-13 gün arası Sürüyor transfer sonrası 12 gün kadar yatıyorsun ortalama 1 ay aslındaben de başlıycam ama tedavi süresince işe gidemem diye tatilde yaapyım diyorum kaç gün sürüyo acaba tedavi süreci bi de zor mu geçiyo ben ilk defa yaptırıcam da
Normalde doktorlar 3 4 gün istirahat veriyor sonra ağır işler Hariç normal hayatınıza dönebilirsiniz diyorlar ama ben yatıyorum açıkcası riske atmamak içintransferden sonra ne kadar yatıyoruz evde işlerımızı hıç yapmıyormuyuz ılk defa tup bebek yaptırıcam prblemım çokolata kıstı yardımcı olurmusunuz
Yok bence bu sefer tecrübe liyim. Geçen tuttu ama bi hafta sonra değerin düştü ne oldu anlamadık, kimyasal mi geç tutunma mi diye, ama bu sefer daha dikkatli daha temkinliyim, ki şimdiden beslenmeme dikkat ediyorum. gerisi artık Allah in takdirine kalmış canimOyyy canimm insallahh☺ ne guzel 2 tane hemde 5.gun bi an once saglikla alirsin insallah yavrularini sende. Ama 2. Sefer daha zormus ilkinde ne guzel hicbisey bilmiyodun simdi hep digeriyle kiyasliyorum onda soyle olmustu simdi biye boyle bide digerinin tutucagini hissetmistim bunda pek bisey hissedemiyorum sanki off cok zor beklemek