Nisan 2015 de tüp bebek yaptıracaklar

Kızlar ben bugün ceviz kuru üzüm aldım transferden önce yemek istiyorum hergün düzenli bu şekilde bide pekmez içiyorum günlük, böyle yapan varmı, folio diye bu vitamin hapı var doktorum yazmış onu kullanıyorum, siz başka ek buişey yapiyonuzmu

Incir kurusu yumurta Gelişimi için acayip yararlı doktor bana günde 6 adet vermişti ayrıca eşim de keçi boynuzu pekmezi içti her gun

Incir kurusu yumurta Gelişimi için acayip yararlı doktor bana günde 6 adet vermişti ayrıca eşim de keçi boynuzu pekmezi içti her gun
Canım çok sağol bm dondurulmuslsrla tedavi e başladım nasipse ınş bu ay, bu arada transferin hayırlı olsun, inşallah hayırlısıyla bebegin sana sımsıki tutnuur

Kizlar bende 3 nisanda dondurulmus 2 adet bebisimi almis bulunuyorum. Allah hepimizin hakkinda hayirlisini nasip etsin insallah. 15nisan test tarihim. Nasil gecicek bu zaman . Bu arada 2. Denemem. Ilki tuttu fakat 9 haftalikken gelisimi durdu. Insallah bu sefer yasamam ayni seyleri. Allah yardimcimiz olsun

Hayırlı olsun canım ınş tutunutnur bebislerin. Kaçıncı gün transferin oldu adetle beraber

Adetle beraber 18. Gun oldu transferim. Sen ne durumdasin canim
Oyle mi bende adetin 3 gunu yani 30 marta başladım tedaviyle, bugün 9. Günüm du. YArın bende doktora muayeneye gidecek, yarın transfer tarihî verir umarım,ksanırım senle berabere gidiyoruz canim

Oyle mi bende adetin 3 gunu yani 30 marta başladım tedaviyle, bugün 9. Günüm du. YArın bende doktora muayeneye gidecek, yarın transfer tarihî verir umarım,ksanırım senle berabere gidiyoruz canim
Ben sonucumu ogrendigimde sende almis olursun insallah bebisini\bebislerini. dondurulmusmuydu kac tane var bide

Hayırlı olsun canım Benim de 14 Nisan test tarihim ama benim transfer günüm 1 Nisan Allah emeklerimizi Boşa çıkartmasın inşallah

Ben sonucumu ogrendigimde sende almis olursun insallah bebisini\bebislerini. dondurulmusmuydu kac tane var bide
Inşallah canım evet 2 tane dondurulmuş blast im var, bugün transfer günü belli olacak ınş, Allah kimsenin yuvasını evlatsiz bırakmasın, tüm bebek bekleyen topik ler şenlensın, herkes musmutlu olsun betahcg degeriyle, nisanda mayısta herkes anne adayi olsun da , o doğum sancılarını çeksin emi!

Oyyy canimm insallahh☺ ne guzel 2 tane hemde 5.gun bi an once saglikla alirsin insallah yavrularini sende. Ama 2. Sefer daha zormus ilkinde ne guzel hicbisey bilmiyodun simdi hep digeriyle kiyasliyorum onda soyle olmustu simdi biye boyle bide digerinin tutucagini hissetmistim bunda pek bisey hissedemiyorum sanki off cok zor beklemek

ben de başlıycam ama tedavi süresince işe gidemem diye tatilde yaapyım diyorum kaç gün sürüyo acaba tedavi süreci bi de zor mu geçiyo ben ilk defa yaptırıcam da

Hayirli olsun seninde canimm. Var mi hissettigin bisey senin. Bide 1 tanemi 2 mi transfer edildi sana
Canım ben benim bu ikinci tüp bebek denemesi ama sana şunu söyleyebilirim tutan da tutmayan da aynı belirtileri yaşıyor o Yüzden en iyisi belirti aramamak akışına bırakmak bir de dua etmek ben de ara ara kasık ağrısı bel ağrısı Göğüs hassasiyeti var

ben de başlıycam ama tedavi süresince işe gidemem diye tatilde yaapyım diyorum kaç gün sürüyo acaba tedavi süreci bi de zor mu geçiyo ben ilk defa yaptırıcam da
Canım iğneler 10-13 gün arası Sürüyor transfer sonrası 12 gün kadar yatıyorsun ortalama 1 ay aslında

Doktordan yeni geldim ilk tüp bebek denemem pco yüzünden iki ay ertelenecek hafta sonu opu işlemi var halen iğnelere devam verdiğim kan tahlilleri yüksek çıktı ohss olma riskide yüksek bakalım kaç yumurta kaç tanesi döllenecek transfer iki ay sonraya kalacak çok zor durum başlamak ayrı sonra yumurtanın gelişimi sonrası kaç tane döllenecek kaçıncı güne gelecek tutacakmı hepsi başlı başına sorun rabbim yardımcımız olsun

transferden sonra ne kadar yatıyoruz evde işlerımızı hıç yapmıyormuyuz ılk defa tup bebek yaptırıcam prblemım çokolata kıstı yardımcı olurmusunuz
Normalde doktorlar 3 4 gün istirahat veriyor sonra ağır işler Hariç normal hayatınıza dönebilirsiniz diyorlar ama ben yatıyorum açıkcası riske atmamak için

Yok bence bu sefer tecrübe liyim. Geçen tuttu ama bi hafta sonra değerin düştü ne oldu anlamadık, kimyasal mi geç tutunma mi diye, ama bu sefer daha dikkatli daha temkinliyim, ki şimdiden beslenmeme dikkat ediyorum. gerisi artık Allah in takdirine kalmış canim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…