Nisan 2010 Anneleri Beşik-Oda Takımı-Puset-Anakucağı tercihleriniz

bonbolin

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
6 Temmuz 2007
234
0
41
Bir türlü karar veremeyen bir anne adayı olarak gerçekten fikirlerinize ihtiyacım var. Benimle aynı durumda olan arkadaşlar olduğunu da düşünerek bu konuda deneyimli olanların tecrübelerinden faydalanmak isterim.
Özellikle beşik konusunda; park mı? otomarik sallanan beşik mi? yoksa oda takımı mı? bir türlü karar veremiyorum.
pusetler konusunda quinny modelleri hoşuma gidiyor ama kullanışlı mı bilmiyorum, küçük diyenler var...??? bir sürü soru işaretleri yani...
Sizler neler aldınız veya neler düşünüyorsunuz fikirleriniz benim için çok değerlidir...

öncelikle hayırlı olsun canım.
Ben park yatak aldım babymoon markası cibinlikli sallananan bişi.Sallanıyor da aparatları var takıyorsun.
Puset ve arayı da Chiccodan aldım..Mavili turunculu
Oda almadık.Koçtaştan 3 Kapılı dolap ve Şifonyer aldık bittiii....

benimde en çok kararsız olduğum konulardı bunlar: geçen hafta çıktık gezdik park yatak almayıı düşünüyoduk ama görünce içimize sinmedi. ben nevresim takımını organik, bodylerini %100 pamuk alırken park yatak ta herşey plastik-naylon. kılıflar pamuklu kumaştan değildi. içimize sinmedi çilekteki sallanan beşiğe karar verdik biz. biz oda yapmıcaz yanımızda yatcak. kendi gardrobumuzda bir gözü ona açtım eğer yetmezse küçük bir dolap ya da şifonyer alırız daha sonra.

bebek arabası konusunda çok kararsızım. benimde gözüm chicconun 2li setinde ama bilmiyorum. bir de arabayı hemen mi alsak yoksa 2-3 aylık oluncamı alsak ona da karar veremiyomeyvahedigeldismile

bir de şu var. özellikle başlarda bebek sürekli yanımızda oturma odasında olacak en azından gündüzleri. bu sürede içine koyabileceğim içinde uyuyabileceği bir şeyler lazım. onu da 50 tl lik ana kucakları var onlardanmı alsak, bu bebek arabası setindeki anakucağı-oto koltuğu yeterli olurmu, yoksa çok beğendiğim chicco nun salıncağı var ondan mı alsak paraya kıyıp ona da henüz karar veremedimkaydirigubbakcemile3

güzel bi konu olmuş.bende çok araştırdım yatak konusunu.benim eşimin mobilya mağazası olduğu halde şimdilik oda takımı almadık.büyükçe bi park yatak aldık sallanabilio ve titreşimli,cibinlikli.ilerde de oğluma oda takımı aldığımda park yatağınıda oyun parkı olarak kullanabilecek.yaz ortası da mobilyasını almayı düşünüoruz.park yatakla birlikte oto koltuğu aldık hemde ana kucağı oarak kullanılabilior.şuan da bebek arabası almayı düşünmüoruz.onuda yaza erteledik.çünkü ben her yere arabamla gidiorum oğlumunda oto koltuğu var işimizi görcek epey süre.

valla ben abarttım galiba evimde bi oda fazlaydı oda takımı aldık oraya şifonyeri beşiği gardropu var beşik daha sonra yatak oluyo geceleri odamda yatırmak içinde sepet beşik aldım arabasınıda aldık mecbur çünkü annane babanne gezecek canım kızım diyorumya abarttık ama bi kere alalım rahat edelim dedik..

ben ana kucağını hepsi buradadan aldım indirimdeydi kargoyla 70 geldi biz beğendik aynı zamanda oto koltugu da oluyor carry marka
bebek arabasını daha almadık onu yaza bırakacağız galiba
benim bi odam fazla orayı ona oda yapacağız benim bebeğin eşyalarını koacağım yerim yok gardıropta o yüzden takım alıcam ama illk aylarda bizimle yatak odasında olması için ana dizi alıcağım burda yerel bi mağazada buldum 75 e üstelik gün içinde yatacağı yada mutfakta iş yaparken yanımda olacağı bişi boşa alınmış olmıcak yani
oda takımını nerden alıcağımıza tam kara vermedik çilek belis bu iki firmdan birinden olucak büyük ihtimal bakalım
Ama bizim ilk cocuk olacağından bu kadar detaylı alıyorum yoksa ana kucağı yada ana dizini almazdım

pusetlerde travel setler var oto koltuğu aynı zamanda anakucağı, araba çantası falan...arabaya karar veremeyince anakucağı da almadım belki travel alırız diye....park yataklar gözüme çok basit göründü ama katlanması ve ileride oyun parkı olma özelliği hoşuma gitti...hala kararsızım, mağazaları gezince insanın kafası daha çok karışıyo ben her gördüğümü beğeniyorum

kızlar benden bir tavsiye bende chicconun ikili setinden almıştım ucuz diye arabasıyla anakucağı 479 falandı
bence araba daha almayın zaten hastaneye oraya buraya anakucağıyla gidiliyo
yaz için satılan bebek arabalarından alın derim şimdi alacaklarınız kışlık olur yazın kalın gelir kaba olur kullanımıda zor olur

Bebek arabasını kesinlikle hafif bir şey alın derim ben,bir de çift yönlü olsun,gerçi travel alınırsa çift yönlüye gerek olmayabilir.
Ayrıca Chicco nun tam yatan baston tipi pusetleri var,ağırlıklarına bakmadım ama hafif görünüyorlar,Bursasu nun dediği sebeplerden dolayı hemen almazsanız yaza bastonlar işinizi görebilir.

evet yaa bende chicco nun travell sitemi var çok ağır şimdi bile zor zaptediliyoo.Keşke hafif bişi alsaydım diyorum

benim bu konu kafamda ama artık bu ay son noktayı koymak istrym....ben e-bebek mağazasından titrşimli,sallanabilen şık bir park yatak aldım gercekten çok kullanışlı ve bayada geniş onu kullnıcaz şimdilik....ama annemler bir uafak beşik alalım diyor yanımda yatırabilceğim bişi olcak süslüycez onu cibinlik falan hep biz kendimiz yaptık,nevresim takımlarımızıda.....bebek arabasnı şimdi almıycam denildiği üzere yazın kullanılan hafif bişi alıcam,araba koltuğu ve taşıma puseti hediye geldi....

yatak odasıda koçtaşta tam takım 450 lira ,fakat takım değil üç kapılı dolap ve şifonyer alıcam şimdilik odası ayrı olacak ama ben en azından 6 ay yanımdan ayıramam gibime geliyo....
oğlum 5-6 yaşına gelince kendi zevkine göre beyendiği bir oda takımı alıcaz onun içine sinen yeni bir oada yapıcaz ,şimdilik bunlarla idare edelim diyruz.....

ben de puset ve aynı zamanda sallanabilen ana kucağı gibi bişey aldım arabaya da olur diye düşünmüştüm ama sanırım olmayacak abimler kullanmamışlardı araba koltuğunu onu alıcam onlardan yatak olarak da kafamda karar verdim burada bir mağazada görmüştüm ben görmeden alma taraftarı değilim illa sağına soluna bakıcam dokunucam yani park yatak düşünüyorum kesinlikle allah izin verirse onu d bu ay sonu gidip alıcaz çünkü hem kime sorduysam onu tavsiye etti hem de çok kullanışlı bişey bence. katlanıyo odadan odaya kolay geçiyo altında oyun parkı var üstünde alt değiştirme aparatı var kullanışlı bişey yani büyüyüp 3 4 yaşına da gelince de tam oda takımı alırım şimdilik fazla dolu olmayan bir dolapta ona yer açtım bakalım inşallah herşey yolunda giderse böyle düşünüyorum.

e bebekten park yatak alınca mı puset ve bebek arabası hediye geldi?merak ettim de.eğer öyle ise e bebekten almak daha mantıklı.

Ben bugün aldım arkadaşlar...Chicco Trio for me 3lü set...araba, anakucağı (araç koltuğu aparatı da dahil), port bebesi, korumaları, yağmurluğu, çantası var...Yanında chicco bebek telsizi hediyeli birde 60 lira puan ile başka şeyler de alabiliyorsunuz...(biberon,emzik,tırnak makası,emzik kabı,emzik askısı,kulak çubuğu,burun aspiratörü aldım ben)

bir de tüm parçaları ayrı ayrı kullanılabiliyor, çift yönlü, baston pusetler gibi katlanıyor...arkadaşların dediği gibi hafifmiş...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…