• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Nisan 1'de kızımı kollarıma aldım

zeliscik

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
5 Aralık 2007
479
1
0
Kayseri
alm arkadaşlar.doğum hikayemi paylaşmakta biraz geciktim ama ancak fırsat buldum.

31 gecesinde kanamam oldu.beni bir telaş sardı.sancım falan yoktu ama acaba ne zaman başlayacak sancılarım diye düşünmekten kendimi alıkoyamıyordum.eşime bugün yarın gelir kızımız dedim. sabaha kadar heyecandan uyuyamadım.sabah dr a telefon açtım gel dedi. kahvaltı ettik ortalığı toparladım.duşa girdim öğlene hastaneye gittik.ebe baktı gittiğimizde 4,5-5 cm açılma olmuş.sancım olmadığı için suni sancı taktılar saat 13:30 da.sancılarım artmaya başladığında nst ye bağladılar sonra ebe kontrol etti doğum başlıyor dedi.dr geldi saat 3'de doğum yaptım.hep normal doğum istiyordum istediğim oldu.korktuğum kadar yokmuş.çok kolay bir doğum oldu yarım saat içinde doğumhaneden çıktık.
allahıma şükürler olsunki o kadar beklemeden, sıkıntılardan sonra kızımı sağ salim kucağıma aldım.allım isteyen herkese bebiş versin.kimseyi çocuk diye arattırmasın.

canım normal dogum yaptın..oglun kac gun once geldı

kac gramm

cok acı cektın mı

Canim zelisin kizi oldu :))

zeliscim bu arada gozun aydin Allah anali babali buyutsun.Yalniz verilen tarihten bayagi once dogurdun.Umarim kizinin kilosu falan yerindedir.Ikinizide opuyorum canim.Allah bagislasin yavrunu sana ve esine.Darisi bizim gibi bekleyenlere insallah.Sevgiler..

zelişcik hayırlı olsun tebrikler alah analı babalı büyütsün
gerçekten kolayca doğurmuşun canım maaşlh
darısı başımıza sıra bizlerde

hayırlı olsun ne kolay doğurmussun oylee yaaa kıskandımm :P
bende hazıranda dogum yapıcam ınsallah
bakalım nasıl olcak normal dogum ıstıyoruz bızde
tavsıye edıyorsun sanırım . kaç dıkışın oldu şuan nasılsın

Canim ay millettide inandiramamissindir millet 1 nisan sakasi sanmistir :)
bu arada niye hikmet koydunuz yani erkek ismi

ayy çok tebrik ederim ne güzel allah gönlüne göre vermiş ikinizin de sağlığı yerindedir umarım kızınla bir ömür boyu mutluluklar dilerim...bizim için de dua et,deneyimlerini paylaşırsan sevinirim.....

Yüce Rabbim analı babalı büyütsün şansı bol yolu açık olsun. Zelişcik nasıldı sancılar dayanılmıyacak boyuttamı yoksa adet sancısının şiddetlisimi hep öyle diyorlarda merak ettim.

Allah analı babalı büyütmek nasip etsin ...darısı bekleyenlerin başına :) kızın kaç kilo doğdu???

alm arkadaşlar.doğum hikayemi paylaşmakta biraz geciktim ama ancak fırsat buldum.

31 gecesinde kanamam oldu.beni bir telaş sardı.sancım falan yoktu ama acaba ne zaman başlayacak sancılarım diye düşünmekten kendimi alıkoyamıyordum.eşime bugün yarın gelir kızımız dedim. sabaha kadar heyecandan uyuyamadım.sabah dr a telefon açtım gel dedi. kahvaltı ettik ortalığı toparladım.duşa girdim öğlene hastaneye gittik.ebe baktı gittiğimizde 4,5-5 cm açılma olmuş.sancım olmadığı için suni sancı taktılar saat 13:30 da.sancılarım artmaya başladığında nst ye bağladılar sonra ebe kontrol etti doğum başlıyor dedi.dr geldi saat 3'de doğum yaptım.hep normal doğum istiyordum istediğim oldu.korktuğum kadar yokmuş.çok kolay bir doğum oldu yarım saat içinde doğumhaneden çıktık.
allahıma şükürler olsunki o kadar beklemeden, sıkıntılardan sonra kızımı sağ salim kucağıma aldım.allım isteyen herkese bebiş versin.kimseyi çocuk diye arattırmasın.

Canım
Hayırlı olsun, Allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin inşallah.:nazar:
Bende yaklaşık 5 haftalık hamileyim ve normal doğum istiyorum.
Yazını okuyunca daha bir rahatladım. Korkuyodum çünkü.:dance:
Sağolasın canım.
a.s.

Zeliscim ya birde seyi sorucaktim.Sendede seker vardi bebegin kilosu kacti yani herseyi iyimiydi internetten okuyorum solunum zorlugu falan olabiliyormus yada sekeri dusuk olabiliyormus bebegin.Birde topugundan kan aliyorlarmis sekerini olcmek icin.Aldilarmi senin bebisindende.Cok merak ettim bunlari cevaplarsan cok sevinirim canim.Tekrardan tebrik ederim canim..

Back
X