Nisa hastanesine gidenler..

Kizlar yenibosna nisa hastanesi asiye uzuna giden var mi
asiye hanım Çok güler yüzlü bir bayan Annemin. Kontrol ve doğumunu yaptırmışttı ozaman özeldi Şimdi kapısının Öönü Kuyruk Sgk ya geçtiği içinn.. Ha devlet hastanesi ha nisa fark etmiyor :)

Biraz öyle canim ya ama iyi bi doktor hamilelik döneminde ve kürtajda gittim bende baska giden var mi memnunlar mi diye merak ettim fikir olmasi icin ona göre devam edicm

Biraz öyle canim ya ama iyi bi doktor hamilelik döneminde ve kürtajda gittim bende baska giden var mi memnunlar mi diye merak ettim fikir olmasi icin ona göre devam edicm
Annem çok memnundu ve Gidenler Hala memnun... Yalnız Gebe Kalmak için gidersen klomen verip yumurta takibi yapıo olmazsa medipol mega hastanesine yolluyor bana öyle yaptı

Kizlar yenibosna nisa hastanesi asiye uzuna giden var mi
Ben gidiyorum cnm Mart ayında kürtaj mı yaptı öyle tanıştık..bende çok memnunum Dr dan.ayrıca ebeleri ve hemşireleri de çok iyi ve güleryüzlüler şimdi hamileyim ve hiç düşünmeden asiye Hanım'a gittim.tek sıkıntı çok fazla yoğun ama iyi bir Dr bulmak da zor o yüzden yoğunluğuna katlanıyorum.

Bende cok memnunum canim 2013 ekimde kürtj olmustum bende herkes farkli bi doktora da görunmemi söylüyor kafam karisti.
Bebisin hayirla saglikla dogsun insallah canim

Bende nisaya gittim hamileligim boyinva alev olgileniyordu tavsoye ustune gittim hic bilhilendorme yapmiyor ikinci cocuga bir daha gitmicm doktora ama.hastane guzeldi...

Ben de asiye hanima gidiyorum 35. Haftamdayim ilgili ve guleryuzlu bir dr ben memnunum iki ay yumurta takibi yapmistik oyle hamile kalmistim ben tavsiye edrim :)

Ben de asiye hanima gidiyorum 35. Haftamdayim ilgili ve guleryuzlu bir dr ben memnunum iki ay yumurta takibi yapmistik oyle hamile kalmistim ben tavsiye edrim :)
ya herkes asiye güler yüzlü ilgili yazmış bendemi bir aksilik hiç oyle biri değil hayet sert ve ilgisiz ben klomenle gebe kalmıştım düşük oldu dediğim halde ne yumurta takibi ne bişe korunmayı bırak dedi okadar ben hiç bişe anlamadım ondan beni baştan savdı resmen

Ben de asiye hnma gittim bir kaç kere. O kadar yoğun ki üç hastayı birden içeri alıyor. Tamam güler yüzlü belki ama kesinlikle ilgili değil. Çünkü yoğunluktan ilgilenemiyor. Ben de bu yüzden bıraktım.

Bilemedimki canim, kotu olmus daha ilgili bir doktor daha iyi olur oyle davrandiysa memnun kalmaman normal

evet canım şimdi dr gitmem gerek ve ilgili bir dr bulamadım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…