Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
asiye hanım Çok güler yüzlü bir bayan Annemin. Kontrol ve doğumunu yaptırmışttı ozaman özeldi Şimdi kapısının Öönü Kuyruk Sgk ya geçtiği içinn.. Ha devlet hastanesi ha nisa fark etmiyor :)Kizlar yenibosna nisa hastanesi asiye uzuna giden var mi
Biraz öyle canim ya ama iyi bi doktor hamilelik döneminde ve kürtajda gittim bende baska giden var mi memnunlar mi diye merak ettim fikir olmasi icin ona göre devam edicmasiye hanım Çok güler yüzlü bir bayan Annemin. Kontrol ve doğumunu yaptırmışttı ozaman özeldi Şimdi kapısının Öönü Kuyruk Sgk ya geçtiği içinn.. Ha devlet hastanesi ha nisa fark etmiyor :)
Kizlar yenibosna nisa hastanesi asiye uzuna giden var mi
Annem çok memnundu ve Gidenler Hala memnun... Yalnız Gebe Kalmak için gidersen klomen verip yumurta takibi yapıo olmazsa medipol mega hastanesine yolluyor bana öyle yaptıBiraz öyle canim ya ama iyi bi doktor hamilelik döneminde ve kürtajda gittim bende baska giden var mi memnunlar mi diye merak ettim fikir olmasi icin ona göre devam edicm![]()
Ben gidiyorum cnm Mart ayında kürtaj mı yaptı öyle tanıştık..bende çok memnunum Dr dan.ayrıca ebeleri ve hemşireleri de çok iyi ve güleryüzlüler şimdi hamileyim ve hiç düşünmeden asiye Hanım'a gittim.tek sıkıntı çok fazla yoğun ama iyi bir Dr bulmak da zor o yüzden yoğunluğuna katlanıyorum.Kizlar yenibosna nisa hastanesi asiye uzuna giden var mi
Bende cok memnunum canim 2013 ekimde kürtj olmustum bende herkes farkli bi doktora da görunmemi söylüyor kafam karisti.Ben gidiyorum cnm Mart ayında kürtaj mı yaptı öyle tanıştık..bende çok memnunum Dr dan.ayrıca ebeleri ve hemşireleri de çok iyi ve güleryüzlüler şimdi hamileyim ve hiç düşünmeden asiye Hanım'a gittim.tek sıkıntı çok fazla yoğun ama iyi bir Dr bulmak da zor o yüzden yoğunluğuna katlanıyorum.
Cok tesekkur ederim canimBen gidiyorum canım, Asiye Hanım doktorum, ilk gebeliğimi de o takip etti ve doğumumu o yaptı, Çok tatlı ve profesyonel bir doktordur tavsiye ederim..
ya herkes asiye güler yüzlü ilgili yazmış bendemi bir aksilik hiç oyle biri değil hayet sert ve ilgisiz ben klomenle gebe kalmıştım düşük oldu dediğim halde ne yumurta takibi ne bişe korunmayı bırak dedi okadar ben hiç bişe anlamadım ondan beni baştan savdı resmenBen de asiye hanima gidiyorum 35. Haftamdayim ilgili ve guleryuzlu bir dr ben memnunum iki ay yumurta takibi yapmistik oyle hamile kalmistim ben tavsiye edrim :)
Bilemedimki canim, kotu olmus daha ilgili bir doktor daha iyi olur oyle davrandiysa memnun kalmaman normalya herkes asiye güler yüzlü ilgili yazmış bendemi bir aksilik hiç oyle biri değil hayet sert ve ilgisiz ben klomenle gebe kalmıştım düşük oldu dediğim halde ne yumurta takibi ne bişe korunmayı bırak dedi okadar ben hiç bişe anlamadım ondan beni baştan savdı resmen