Umarın en kısa zamanda sağlığına kavuşur. Ve şu kısacık zaman içinde yaşadığı talihsizlikleri unutacağı bir hayatı olurGünler önce nisa bebek hakkında bir konu açmış, yalan yanlış bir sürü habere itibar edip, vefat ettiğini yazmıştim.
O günden beri birçok iddia atıldı ortaya ve sonunda sağlık bakanlığı bir açıklama yapıp, vefat etmediğini ancak durumunun ağır olduğunu ve dua istediğini soyledi. İki gündür de bir haber yok, araştırdığım kadarıyla. Aslında diğer konudan devam etmek istedim ama polemiklerle sulanmasini istemediğim için kilitlenmesini istediğim konumun açılması için mune ye üç kere mesaj attım ve bir yanıt alamadım bunu neden diğer konudan devam etmedin diye soracaklara simdiden yazmak istedim.
Yani kısaca hala bir umut var arkadaşlar, talihsiz yavru için lütfen dua edelim. Umarım verdiği yaşam savaşını kazanır küçük melek. Umarım bir kere daha yikilmayiz.
Şimdi haberlerde izledim 30 saniye olmadı, Bakırköy de tedavisi devam ediyormuş.Günler önce nisa bebek hakkında bir konu açmış, yalan yanlış bir sürü habere itibar edip, vefat ettiğini yazmıştim.
O günden beri birçok iddia atıldı ortaya ve sonunda sağlık bakanlığı bir açıklama yapıp, vefat etmediğini ancak durumunun ağır olduğunu ve dua istediğini soyledi. İki gündür de bir haber yok, araştırdığım kadarıyla. Aslında diğer konudan devam etmek istedim ama polemiklerle sulanmasini istemediğim için kilitlenmesini istediğim konumun açılması için mune ye üç kere mesaj attım ve bir yanıt alamadım bunu neden diğer konudan devam etmedin diye soracaklara simdiden yazmak istedim.
Yani kısaca hala bir umut var arkadaşlar, talihsiz yavru için lütfen dua edelim. Umarım verdiği yaşam savaşını kazanır küçük melek. Umarım bir kere daha yikilmayiz.
Sevgili tavuksuyu, şimdi haberde izledim deyince gülmeyin ama Korktum, cümlenin sonunu zor getirdim bir şey oldu diyerek. Talihsiz minigin yaşamasını çok istiyoruz, inşallah hayata tutunur da, bizlerde bir nebze rahatlariz artık.Şimdi haberlerde izledim 30 saniye olmadı, Bakırköy de tedavisi devam ediyormuş.
Kk olarak hepimiz çok icsellestirdik bu konuyu. Kameralara yansımayan, görmediğimiz bilmedigimiz çok acı var muhakkak ama bu bebeğin bulunusu, o son bıcır bıcır halleri vs kameraların önünde yaşanan bir dram var ortada, herkes çok üzgün.Hayatin, dunyanin her kosesinde o kadar buyuk kotulukler, haksizliklar, adaletsizlikler var ki hangi birini icsellestirip dert edeceksiniz. Hastalik sahibi olursunuz boyle.
Beyin ölümü gerceklesmisti ama dogru degilmiymis?Günler önce nisa bebek hakkında bir konu açmış, yalan yanlış bir sürü habere itibar edip, vefat ettiğini yazmıştim.
: ( Şuan beyin ölümüyle alakalı bulgu bulunamadi deniliyor. Bir mucize olsa keşke. 3 aylık yavru neler çekiyor...o zaman da öldü denilmemişti ki zaten
"beyin ölümü gerçekleşti" demişlerdi
ki benim tahminim çocuk boğulduğu için beyin oksijensiz kalmış uzun süre herhalde (bir bakımevinde tüm bunlar nasıl oluyor vahim ötesi, burası ayrı)
bu durumda senelerce makineye bağlı olarak yaşayabilir
ama geri gelmesi çok zor bir ihtimal
Allah bilir tabii
Beyin oksijensiz kaldıysa, ağır sakatlık vb durumlar kendisini bekliyorsa, bir de ömür boyu bakımını üstlenecek anne baba da yoksa nolur o bebeğin haliBelki vicdansizca gelecek ama daha dogar dogmaz bu hayattan ne gordu ki zavalli nisa bebek.yasamasi daha iyi mi olacak bilmiyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?