avm lerde gördüğüm kadarıyla zaten tesettür dergileri normalde tesettürlü olmayanları kapak yapıyor geneldenormalde açık olan birinin,dergiye poz vereyim diye kapanması çok samimiyetsiz bi kere.Haa tesettür dergisi bana başlı başına saçma geliyor oda ayrı bir şey.Çocuğunuda nasıl yetiştiriyorsa yetiştirsin,niye söyleme gereği duydu anlamadım.
Yinede ben neden aciklama yapma geregi duydugunu anlamiyorum. Sonucta ünlü bi isim. Bi sekilde hareketleriyle, giyimiyle belli olurdu degisikligi ... Özel duyuru yapmasina gerek yoktu diye düsünüyorum.samimi duyguları olduğunu düşünüyorum.içinde zerre iman kırıntısı varmış demek oda günyüzüne çıkmış..Allah yolunu açık etsin.Birden kapanıp herşeye veda etmesini bekleyemeyiz.yavaş yavaş zaman içinde inşallah istediği şeyler olur.
geçmişinde bi hata yapıp,yaptığım hatalar dinimle örtüşmüyordu diyebilir,yaptığı hatayımı aklasın?Kimseyi kinama, günahindan haberin olabilir, Ama tövbesinden haberin olmaz diye bi söz vardir. Yaptigi yanlistan dönmüs olabilir fakat kullandigi sözler bana hic samimi gelmedi. Bi insan gecmisinde yari ciplak dolasip sonradan " benim ne inancımla ne kültürümle örtüşmeyen görüntüler" gibi cümleler kullanmamasi lazim. Insan gecmisini unutmamali. Onun yerine artik kendine ceki düzen verdigini söyleseydi bana daha cok samimi gelirdi...
Basini kapatip dergiye poz vermek zaten basli basina sacmalik. Tesettürün reklami mi olur.. Eger normal hayatinda örtülü degilse bu yaptigi hareket te cok gereksiz.
Bi cok ünlü var, umreye gidip, inancim geregi kapali giyiniyorum artik diyen. Nerdeyse hepsi tekrar eskisi gib yari ciplaklar.
Su unlüler gündemde kalmak icin dini kullanmasalar sasarim zaten. Madem degistin artik, dinine uygun yasiyosun, o halde reklama ne gerek var. Allaha sevdir kendini dinleyicilerine degil.
Bakalim bu ne kadar dayancakgeçmişinde bi hata yapıp,yaptığım hatalar dinimle örtüşmüyordu diyebilir,yaptığı hatayımı aklasın?
kimse geçmişini inkar edemez,ama yaptığım doğruda diyemez, tövbe denen bir şey vardır
ama sana şurda katılıyorum,reklama gerek yok,kimseye duyurmaya gerek yok,bir kere söylersin biter
sürekli magazinlerde olunca samimi gelmiyorlar
ceylan'da umreye gidiyorum bi daha açık kıyafetler giyinmicem dedi
kadın bi kaç ay zor dayandı :)
Necla Nazır'da kapandı,sonra başını açtı sebebi iş bulamamasıymış.
zaten kapalı birinin dizilerde oynaması ,tv lere çıkması bi garip geliyor bana,yani çok tezat oluyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?