• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Niran Ünsal: Oğlumu hafız olarak yetiştirmek istiyorum

Zamanında ne yapmış ne yaşamış beni hiç ilgilendirmez, hepsinin üstüne sünger çekmiştir, hayatına yeni bir düzen getirmeye çalışıyordur anlarım, insan sonradan yanlış bulduğu şeyleri yaşarken bile inançlı olabilir, inanmakla inandığın dinin gerekliliklerini yerine getirmek farklı şeylerdir diye düşünüyorum, bir adam alkol alıyordur ama sabah kalktığında aldığı her nefes için dua ediyordur, arada yaptıklarıyla yapmadıkları kişiyle Allah arasındadır, kimse kimsenin ne günahını ne sevabını yüklenemeyeceği gibi günahlarını sevaplarını da ölçüp tartmamalı.

Evladını hafız yetiştirecekmiş, ne mutlu ona, inşaallah hafız olur, inşaallah dinini en güzel şekilde öğrenir lakin insanoğlunu anlamak mümkün değil, çıplaklığa savaş açmış, bodoslama dalıp duruyor, başına şal takmış boy boy fotolar paylaşıyor, keşke böyle gündem oluşturmak için keskin sözler söylemek yerine yeni nesile, yeni yeni şöhret kapılarını aralamaya başlayan gençlere ablalarından tavsiyeler baabında kelamlar etseymiş, diyebilirdi ki zamanında kimse sesime önem vermeyecek, beni fark etmeyecek diye daldan dala kondum, şunu giy dediler giydim, şunu yap dediler yaptım, şöhret olmanın sarhoşluğuyla birçok hata yaptım, şimdi şimdi anlıyorum ki şarkıcı sesiyle biryerlere gelmeli, gençlere Niran ablaları olarak benim yaptığım hataları yapmamalarını tavsiye ediyorum dese anlayacağım ama sen iğneyi kendine batırma sonra konuş, bak bu olmamış işte.

Birde şu sanat lafına takılı kaldım, şarkıcılara da sanatçı demeye başladılar, sanatçı ressama denir, sanatçı enstrüman çalabilene denir, sanatçı tiyatro oyuncusuna denir, Hamiyet Yüceses, Safiye Ayla nereee, neremi neremiiiiii deyip parlak dudaklarına zoomlatanlar nerde, ver arkadan iki çıstak üstüne ekle sözleri buna sanat demeyin artık, bende girsem stüdyoya artık miksler vs ne ararsan var stüdyolarda, sesinle de oynuyorlar, koy çıstak çıstak biraz bas, azıcık miks iki söz al sana şarkı, stüdyolar kendi bile yapıyor bunları:KK14:

normalde açık olan birinin,dergiye poz vereyim diye kapanması çok samimiyetsiz bi kere.Haa tesettür dergisi bana başlı başına saçma geliyor oda ayrı bir şey.Çocuğunuda nasıl yetiştiriyorsa yetiştirsin,niye söyleme gereği duydu anlamadım.
avm lerde gördüğüm kadarıyla zaten tesettür dergileri normalde tesettürlü olmayanları kapak yapıyor genelde

dergi için kapanması zaten en kadar ehli müslim olduğunu gösteriyo. gündeme gelmek için uğrassın bakalım

kapanmak ya da açık olmak kişinin kendi tercihidir ama ortalıkta sürekli ahkam kesmek kimsenin işi değildir hele senelerce açık dolşıp uyuşturucu kullanıp bunları yapanları eleştirmek yerine örnek olmaya çalışmak daha yerinde olacaktır. daha iyi işler yapmalı ki ha bu kadın zamanında böyleydi ne iyi yaptı denilebilsin. ama o yatakta şu pozu veriyor açık giyinin deseydim vb kelimeler kullandıkça daha da itici olacaktır tepki toplayacaktır. herkes geçmişinde hata yapabilir allah yanlış yapan herkesi hidayete erdirsin ama çeneye vurmasın bir zahmet ortalıklar alimden ulemadan geçilmiyor herkes din hakkında ahkam kesiyor...

düşüşe geçen,dini değerlere sarılıp halkın gözüne girmeye çalışıyor

bir arkadaş çok güzel demiş din ekmek kapısı bu ülkede

Olur milli rallici Burcu Cetinkaya gibi sessiz sedasiz girer tesetture Ne boy boy afisler verir ne de roportajlar tamam derim.Instagramdan takip ediyorum mesela kadin tam anlamiyla girmis her turlu dini vecibesini yerine getiriyor ama Niran olmuyor yahu.Daha cocugun kac yasinda kalkip imam hatipe verecegim falan demeler..Yok sende durmamis cikart bol gelmis sana.

Kimseyi kinama, günahindan haberin olabilir, Ama tövbesinden haberin olmaz diye bi söz vardir. Yaptigi yanlistan dönmüs olabilir fakat kullandigi sözler bana hic samimi gelmedi. Bi insan gecmisinde yari ciplak dolasip sonradan " benim ne inancımla ne kültürümle örtüşmeyen görüntüler" gibi cümleler kullanmamasi lazim. Insan gecmisini unutmamali. Onun yerine artik kendine ceki düzen verdigini söyleseydi bana daha cok samimi gelirdi...

Basini kapatip dergiye poz vermek zaten basli basina sacmalik. Tesettürün reklami mi olur.. Eger normal hayatinda örtülü degilse bu yaptigi hareket te cok gereksiz.

Bi cok ünlü var, umreye gidip, inancim geregi kapali giyiniyorum artik diyen. Nerdeyse hepsi tekrar eskisi gib yari ciplaklar.

Su unlüler gündemde kalmak icin dini kullanmasalar sasarim zaten. Madem degistin artik, dinine uygun yasiyosun, o halde reklama ne gerek var. Allaha sevdir kendini dinleyicilerine degil.

Kendine müslüman insan neden başkalarının gözüne soka soka dinini yaşar ki? Kişilik çelişkisi yaşayan insanların gözünde din bu kadar olur. Ne beklenirdi ki zaten bundan.

Lady Gaga geldiğinde "biz muhafazakar ülkeyiz burada ona göre giyinmeli!!" diye ahlak bekçiliği yapmaya başladığından beri reklam yaptığını düşünüyorum. Reklamdan da öte uyuşturucuyla alakalı muhtemel davaların önüne geçmek istiyor ve bu şekilde yarandığını düşünüyor. Çok samimiyetsiz.

Ülkedeki milyonlarca din tüccarından birisi sadece.

Bir de hafızlık nedir ki hiç anlam veremiyorum. Övünülecek, gurur duyulacak bir şey midir? Arapçasını ezberliyorsun sadece... ee yani sonra? Her ortamda hava atmak için kullanılan bir şeymiş gibi geliyor bana. Hem hafız hem de ailesi hava atar aynı konu üzerinden. Çok enteresan gerçekten de...

samimi duyguları olduğunu düşünüyorum.içinde zerre iman kırıntısı varmış demek oda günyüzüne çıkmış..Allah yolunu açık etsin.Birden kapanıp herşeye veda etmesini bekleyemeyiz.yavaş yavaş zaman içinde inşallah istediği şeyler olur.

samimi duyguları olduğunu düşünüyorum.içinde zerre iman kırıntısı varmış demek oda günyüzüne çıkmış..Allah yolunu açık etsin.Birden kapanıp herşeye veda etmesini bekleyemeyiz.yavaş yavaş zaman içinde inşallah istediği şeyler olur.
Yinede ben neden aciklama yapma geregi duydugunu anlamiyorum. Sonucta ünlü bi isim. Bi sekilde hareketleriyle, giyimiyle belli olurdu degisikligi ... Özel duyuru yapmasina gerek yoktu diye düsünüyorum.

Kimseyi kinama, günahindan haberin olabilir, Ama tövbesinden haberin olmaz diye bi söz vardir. Yaptigi yanlistan dönmüs olabilir fakat kullandigi sözler bana hic samimi gelmedi. Bi insan gecmisinde yari ciplak dolasip sonradan " benim ne inancımla ne kültürümle örtüşmeyen görüntüler" gibi cümleler kullanmamasi lazim. Insan gecmisini unutmamali. Onun yerine artik kendine ceki düzen verdigini söyleseydi bana daha cok samimi gelirdi...

Basini kapatip dergiye poz vermek zaten basli basina sacmalik. Tesettürün reklami mi olur.. Eger normal hayatinda örtülü degilse bu yaptigi hareket te cok gereksiz.

Bi cok ünlü var, umreye gidip, inancim geregi kapali giyiniyorum artik diyen. Nerdeyse hepsi tekrar eskisi gib yari ciplaklar.

Su unlüler gündemde kalmak icin dini kullanmasalar sasarim zaten. Madem degistin artik, dinine uygun yasiyosun, o halde reklama ne gerek var. Allaha sevdir kendini dinleyicilerine degil.
geçmişinde bi hata yapıp,yaptığım hatalar dinimle örtüşmüyordu diyebilir,yaptığı hatayımı aklasın?
kimse geçmişini inkar edemez,ama yaptığım doğruda diyemez, tövbe denen bir şey vardır
ama sana şurda katılıyorum,reklama gerek yok,kimseye duyurmaya gerek yok,bir kere söylersin biter
sürekli magazinlerde olunca samimi gelmiyorlar
ceylan'da umreye gidiyorum bi daha açık kıyafetler giyinmicem dedi
kadın bi kaç ay zor dayandı :)
Necla Nazır'da kapandı,sonra başını açtı sebebi iş bulamamasıymış.
zaten kapalı birinin dizilerde oynaması ,tv lere çıkması bi garip geliyor bana,yani çok tezat oluyor.

geçmişinde bi hata yapıp,yaptığım hatalar dinimle örtüşmüyordu diyebilir,yaptığı hatayımı aklasın?
kimse geçmişini inkar edemez,ama yaptığım doğruda diyemez, tövbe denen bir şey vardır
ama sana şurda katılıyorum,reklama gerek yok,kimseye duyurmaya gerek yok,bir kere söylersin biter
sürekli magazinlerde olunca samimi gelmiyorlar
ceylan'da umreye gidiyorum bi daha açık kıyafetler giyinmicem dedi
kadın bi kaç ay zor dayandı :)
Necla Nazır'da kapandı,sonra başını açtı sebebi iş bulamamasıymış.
zaten kapalı birinin dizilerde oynaması ,tv lere çıkması bi garip geliyor bana,yani çok tezat oluyor.
Bakalim bu ne kadar dayancak :KK51:

Back
X