• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Niran Ünsal: Oğlumu hafız olarak yetiştirmek istiyorum

okypete

Nirvana
Kayıtlı Üye
28 Mart 2008
84.873
40.718
698
page_niran-unsal-oglumu-hafiz-olarak-yetistirmek-istiyorum_514981279.jpg

inPaylaşın1

Şarkıcı Niran Ünsal, muhafazakâr kesimin moda dergisi “Aysha” için çektirdiği tesettürlü fotoğraflarını Twitter’dan yayınlamasıyla çok konuşulanlar arasına girdi. Ünsal, “Oğlum Bera’yı hafız yetiştirmek istiyorum” dedi.
Hayatı ve geleceğe dair düşüncelerini samimi bir şekilde açıklayan Ünsal, dikkat çeken açıklamalar yaptı.
‘Dualarla büyüttüm’
Ben çocuklarımı ninniyle değil duayla büyüttüm diyen ünlü şarkıcı, “Oğlum Bera’yı hafız yetiştirmek istiyorum. Allah’ını, peygamberini ve kitabını tanısın. Çocuklarıma besmele çekmeden su bile vermem” diyerek kendi hakkındaki bilinmeyenleri dile getirdi.
‘Soyunun deseydim...’
Kliplerdeki çıplaklığa karşı savaş açtığını söyleyen Ünsal kendisini eleştirenler için şöyle konuştu:
“Özgürlüğün adı çıplaklık olmuş. Benim ne inancımla ne kültürümle örtüşmeyen görüntüler. Kadınlar erkekler yatakların üstünde, havuzların içinde... Bu kadar da olmaz. Bir de buna sanat diyorlar. Müzik için soyunun deseydim alkışlanırdım
http://t24.com.tr/haber/niran-unsal-oglumu-hafiz-olarak-yetistirmek-istiyorum,278837

Eki Görüntüle 1320162

inPaylaşın1

Şarkıcı Niran Ünsal, muhafazakâr kesimin moda dergisi “Aysha” için çektirdiği tesettürlü fotoğraflarını Twitter’dan yayınlamasıyla çok konuşulanlar arasına girdi. Ünsal, “Oğlum Bera’yı hafız yetiştirmek istiyorum” dedi.
Hayatı ve geleceğe dair düşüncelerini samimi bir şekilde açıklayan Ünsal, dikkat çeken açıklamalar yaptı.
‘Dualarla büyüttüm’
Ben çocuklarımı ninniyle değil duayla büyüttüm diyen ünlü şarkıcı, “Oğlum Bera’yı hafız yetiştirmek istiyorum. Allah’ını, peygamberini ve kitabını tanısın. Çocuklarıma besmele çekmeden su bile vermem” diyerek kendi hakkındaki bilinmeyenleri dile getirdi.
‘Soyunun deseydim...’
Kliplerdeki çıplaklığa karşı savaş açtığını söyleyen Ünsal kendisini eleştirenler için şöyle konuştu:
“Özgürlüğün adı çıplaklık olmuş. Benim ne inancımla ne kültürümle örtüşmeyen görüntüler. Kadınlar erkekler yatakların üstünde, havuzların içinde... Bu kadar da olmaz. Bir de buna sanat diyorlar. Müzik için soyunun deseydim alkışlanırdım
http://t24.com.tr/haber/niran-unsal-oglumu-hafiz-olarak-yetistirmek-istiyorum,278837

bacım 1 tesettür öyle olmaz
2 evladın senin aynan
3 tesettürlü hatun resim paylaşmaz
4renke işaretlediğim yer gibi geldi senin amacın
5inşallah hidayete erersin merakla bekliyorum
6
7
8
9
daha çooook liste var

bacım 1 tesettür öyle olmaz
2 evladın senin aynan
3 tesettürlü hatun resim paylaşmaz
4renke işaretlediğim yer gibi geldi senin amacın
5inşallah hidayete erersin merakla bekliyorum
6
7
8
9
daha çooook liste var
tesettürü ile ilgili yanlış olan şey ne? bilmediğim için soruyorum, yanlış anlamayın :)

uyuşturucu kullanmasında kendini nasıl terapi ederse etsin:)

Guzel bir acıklama olmuş inşallah eyleme doker salı da yakıstırdım kendisine umarım samimidir de hayranlarına ornek olur..

‘Soyunun deseydim...’
niran%20unsal%203425.JPG

:KK70::KK70::KK70:Yorum yok.
Baktı yaş ilerledi, vücudu buruşmaya, yüzü kırışmaya başladı, fiziğiyle artık para kazanamayacak, biraz da dindarcılık oynayayım dedi herhalde.
Valla din bu ülkede bildiğin ekmek kapısı.

Son düzenleme:
normalde açık olan birinin,dergiye poz vereyim diye kapanması çok samimiyetsiz bi kere.Haa tesettür dergisi bana başlı başına saçma geliyor oda ayrı bir şey.Çocuğunuda nasıl yetiştiriyorsa yetiştirsin,niye söyleme gereği duydu anlamadım.

Back
X