Nipt testi kızlar bakarmısınız

Papatya6565

Üye
Kayıtlı Üye
25 Nisan 2023
557
240
28
Merhaba arkadaşlar nipt testi sonucumuz çıkmış randevunuzu iki hafta var ve ben. Sonuçtan birşey anlamadım anlayan yada bileniniz varsa yorumlarsanız çok sevinirim 😇
IMG_20240927_165550.jpg

Eklentiler

• Screenshot_2024-09-27-16-42-10-296_com.google.android.apps.docs.jpg
    Screenshot_2024-09-27-16-42-10-296_com.google.android.apps.docs.jpg
    86,5 KB · Görüntüleme: 86
Ben de aynı firmadan yaptırdım sıkıntı görünmüyor fakat doktorunuzun arayıp bilgi vermesi gerekiyor biz bunları yorumlayamayız ki. Fetal fraksiyon oranı kanınızda bebeğe ait dna oranı demek, o düşük çıkmış mesela en az 4 veya 10a yakın çıkması gerekir. Bir sıkıntı görünmüyor ama doktorunuza bunu sorabilirsiniz

Ben de aynı firmadan yaptırdım sıkıntı görünmüyor fakat doktorunuzun arayıp bilgi vermesi gerekiyor biz bunları yorumlayamayız ki. Fetal fraksiyon oranı kanınızda bebeğe ait dna oranı demek, o düşük çıkmış mesela en az 4 veya 10a yakın çıkması gerekir. Bir sıkıntı görünmüyor ama doktorunuza bunu sorabilirsiniz
Evet canım benim de kafamı kurcalayan o yüzde 3lük sizin kaç çıkmıştı doktorunuz o rakam için herhangi birşey dedi mi yani çok mu önemli orası sabahtan beri bakınıyorum ama kafam almıyor birde ben testi biraz geç yaptım 19 haftanın içinde acaba onunda etkisi olabilir mi

Evet canım benim de kafamı kurcalayan o yüzde 3lük sizin kaç çıkmıştı doktorunuz o rakam için herhangi birşey dedi mi yani çok mu önemli orası sabahtan beri bakınıyorum ama kafam almıyor birde ben testi biraz geç yaptım 19 haftanın içinde acaba onunda etkisi olabilir mi
%11 çıktı bizim ama sonuç aynıydı. Doktorla konuşun mutlaka eksiklik vs olmasın doğru sonuç için önemli

Merhaba canım ya kb rahatsız ettim senin bu kromozom da kaç yazıyor dawn sendromu için

X