İnşallah herkes hayırlı sonuçlar alırlarben yurtdışında yaptırdım 7 iş günü içerisinde çıkıyor demişlerdi. benim doktorum alakasız olduğu için 1 ay sonrasında ancak öğrenebilmiştim. ayrıntılı genetik hastalıklar ve cinsiyeti belli oluyor. bence herkesin yaptırması gereken bir test. inş sizinkiler de sorunsuz şekilde sonuçlanmış olur.
10 dan başlıyor diyorlar ama ne kadar geç olursa o kadar çok gen geçiyormuş anne kanına.. 11 de 12 de alıyorlar devamını bilmiyorumKızlar selam bu test en geç hangi haftaya kadar yaptırılabiliyor acaba bilginiz var mı zaman kısıtlaması var mı?
Firma ile ilgili sorun yaşamadık güzel bilgilendirdilerMerhaba mesajlarınızı takip etmeye çalıştım bu firma ile ilgili sorun yasadiniz mi tam olarak anlayamadım.. şimdi bizde fetal dna için bu firma ile konuştuk Özlem Hanım ile aklımıza yattı ama size sormak istedim yine..
Orda yazmıyor cinsiyet türkiyede yasak çünkü. Doktora söylüyorlar. Doktor isterse siz söylüyorMerhaba, bende aynı firmaya 29 Nisan tarihinde kan verdim. Sonuç bize düştüğünde cinsiyet orada yazıyor mu yoksa doktora mı bilgi veriyorlar acaba ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?